Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #360 on: March 15, 2012, 10:03:48 PM »
Razmišljam o selitvi naslednji mesec - je primeren čas, ali še ne?

Hannah, po moje bi bilo fajn povprašat tudi, kako stojijo planeti. A ni retro merkur? Na hitro sem prebrala, da je dober za končat začeto, ne za začet novo  :D. No, kakorkoli, kaže da bi selitev rada še preložila, ne moreš se še prav odločiti zanjo. Vendar, kar odloči se in spoprijemi se s selitvijo. Tako karte.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #361 on: March 15, 2012, 10:48:33 PM »
Razmišljam o selitvi naslednji mesec - je primeren čas, ali še ne?

Hannah, po moje bi bilo fajn povprašat tudi, kako stojijo planeti. A ni retro merkur? Na hitro sem prebrala, da je dober za končat začeto, ne za začet novo  :D. No, kakorkoli, kaže da bi selitev rada še preložila, ne moreš se še prav odločiti zanjo. Vendar, kar odloči se in spoprijemi se s selitvijo. Tako karte.

Hvala! :)  Če se ne motim, je samo do 4.aprila retro Merkur, o selitvi pa razmišljam bolj proti koncu aprila.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #362 on: March 16, 2012, 07:37:09 AM »

Hvala! :)  Če se ne motim, je samo do 4.aprila retro Merkur, o selitvi pa razmišljam bolj proti koncu aprila.

Potem pa kar veselo na delo. Karte pravijo, da se kar odloči čimprej, ne odlašat.  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #363 on: March 16, 2012, 02:50:21 PM »
Hehehe, pol je pa delavnica pogumna in želi igro voditi po svoje  ;D :D. Skratka, sodelujoči še niso čisto odločeni, na koncu pa kaže, da bo  8).

Res bo, samo nekoliko drugače kot si sprva zamislila  :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #364 on: March 16, 2012, 05:17:35 PM »
Vprašanjce, če je katera pri kartah: naj danes grem ali ne? Dobro zame ali slabo? Hvala! :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #365 on: March 16, 2012, 06:36:02 PM »
Vprašanjce, če je katera pri kartah: naj danes grem ali ne? Dobro zame ali slabo? Hvala! :-*

Missy, pojdi, podjdi, ljubezen je v zraku :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #366 on: March 16, 2012, 07:00:26 PM »

:) U made me smile.. :) Hvala ti za vpogled!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #367 on: March 17, 2012, 06:25:05 AM »

I don't know what this was, but it made me smile. And happy. K že dolg nism bla..sam da dam feedback ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #368 on: March 17, 2012, 01:31:51 PM »

I don't know what this was, but it made me smile. And happy. K že dolg nism bla..sam da dam feedback ;)

:D ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #369 on: March 18, 2012, 07:04:21 PM »
Totalen konflikt z mojo poslovno kolegico.
Prosim za kakšno modro misel za pomoč. Kako naj se najbolj ustrezno lotim reševanja problema.
Konflikt je hud, kljub navajanju dejstev naletim na totalno ignoranco.
Marsikaj sem že poskusila, pa ni šlo.
Na pooomooooč!
Hvala!  :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #370 on: March 18, 2012, 07:17:32 PM »
Pika

Kraljica čaš - mislim, da si dovolj modra, da boš znala čez to speljati tako, da bo zate najboljši možen izid
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #371 on: March 18, 2012, 07:34:47 PM »
Pika

Kraljica čaš - mislim, da si dovolj modra, da boš znala čez to speljati tako, da bo zate najboljši možen izid

Tea hvala!  :-*
Pišuka... po pravici povedano, ne verjamem več, da znam. Enostavno ne vem, kaj oz. kako naredit.
Po pravici povedano - želela bi nadaljevat sama. Ker bi bilo to najbolje zame in za znamko, po mojem. In ne najdem načina, kako to skomunicirat. Kot bi steni govorila. Rajši ne govorim podrobnosti ker se že ob misli na vse skupaj počutim budalo. No evo podrobnosti. Da garam ko šus povprečno 10 ur na dan in še vse vikende, medtem ko drugi del flegmatično vandra okrog in misli, da enakovredno dela. Razmerje je 1:4 in ne pretiravam, kvečjemu sem še premalo rekla. To je črno-bel opis. Seveda so zadeve prepletene.
Saj pravim, sem poskusila dat vedet, navedla (nekatera) dejstva, pa govorim steni. Pometanje pod preprogo je bolj ugoden izraz. Gre namreč za precejšnjo tehtnico. Žal z dokaj slabo samokritičnostjo.
Tko da... kaj dosti modrosti v tem trenutku ne čutim, da premorem.
Bom pa morala nekaj ukrenit, ker me košta živcev... in zdravja.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #372 on: March 18, 2012, 07:49:07 PM »
Pika kaj pa to pomeni zate, boš lahko furala naprej to poslovno znamko, če se odločiš za svojo pot? Da ne bo kake frke?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #373 on: March 18, 2012, 08:03:28 PM »
Pika kaj pa to pomeni zate, boš lahko furala naprej to poslovno znamko, če se odločiš za svojo pot? Da ne bo kake frke?

10x hitreje kot zdaj. V svojem (hitrejšem in intenzivnejšem) tempu, ki sem ga navajena od prej. Z napredovanjem in razvojem, ki sem ga navajena od prej.
Tale duet me bremza. Ker kolegico čakam. To me ubija. Itak vlečem in poganjam, tle sploh ni vprašanja. S težavo sledi vsemu. Počasi predeluje stvari.
Glede frke pa... ne vem. Glih o tem razmišljam. Tud kako nardit, da bo lepo in prav, pošteno, korektno, elegantno, taktno... in vse ostale roza mašnice.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #374 on: March 18, 2012, 09:57:33 PM »
Pika, ko berem, kar si napisala, je odgovor in odločitev že na dlani. Preberi še enkrat, če še slučajno dvomiš. Lahko narediš pošteno in korektno, če pa se bo izšlo elegantno, toliko bolje. Kako nekomu odpret oči, ki vidi stvari čisto po svoje, če ne z direktno resnico? Vse dobro.