Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119027 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #375 on: March 19, 2012, 09:56:44 AM »
Tea, Jane, Rena, zelo sem vam hvaležna za odgovore, so mi zelo v pomoč.
Tale moj saturn z marsom na vrhu bi verjetno moral znat bit strog in brezkompromisen (??), zaenkrat močno deluje navznoter, ampak navzven niti ne morem več skrivat, ker se mi iz ušes kadi, pokrov pa piska.
Sem tik pred tem, da eksplodiram, kar zna bit nevarno, nočem prizadet... hja pa smo spet tam... skrbim za druge, sebe žrem pa še ostali so pri tem siti, s tem da jaz hujšam, oni se pa redijo.
 :'( :'(

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #376 on: March 19, 2012, 09:59:33 AM »
Ja glej saj imaš urana na soncu a ne. Torej sprememba bo  ;)  Samo poskrbi za pravno formalne zadeve ( govorim iz računovodskega vidika), da ne bo potem kake frke, ker furaš blagovno znamko, ki si jo bo recimo ona lastila, drugače pa bolje da se razideta, preden se fentata  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #377 on: March 19, 2012, 10:02:38 AM »
Ja glej saj imaš urana na soncu a ne. Torej sprememba bo  ;)  Samo poskrbi za pravno formalne zadeve ( govorim iz računovodskega vidika), da ne bo potem kake frke, ker furaš blagovno znamko, ki si jo bo recimo ona lastila, drugače pa bolje da se razideta, preden se fentata  ;D

Jap  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #378 on: March 19, 2012, 10:08:27 AM »
Tale moj saturn z marsom na vrhu bi verjetno moral znat bit strog in brezkompromisen (??), zaenkrat močno deluje navznoter, ampak navzven niti ne morem več skrivat, ker se mi iz ušes kadi, pokrov pa piska.
Sem tik pred tem, da eksplodiram, kar zna bit nevarno, nočem prizadet... hja pa smo spet tam... skrbim za druge, sebe žrem pa še ostali so pri tem siti, s tem da jaz hujšam, oni se pa redijo.

Pika, saj se boš naučila, kot sem se jaz  ???. Enkrat v življenju "nema više", ni več usmiljenja do tistih, s katerimi ne moremo vzpostaviti fer odnosov. Samo povej vljudno a odločno in brez šparanja. Pripravi se pa na pravni vidik delitve in to je to. Zadihala boš z vsemi pljuči, veš kako paše.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #379 on: March 19, 2012, 10:34:26 AM »

Jap  :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ja glede na karmično imam nekaj morilskega v sebi.  >:D ;)
Ne bom šla v podrobnosti, ker sem budala.... Mah - evo podrobnosti: nič podpisali, nič obljubili, delali na kolegialni bazi, ni firme, ni pravne podlage, je blagovna znamka, ki jo furava dve samostojni. Tko da uradnega lastnika ni. Samo srčna pripadnost in goreča predanost delu.  ::) ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #380 on: March 19, 2012, 10:41:28 AM »

Pika, saj se boš naučila, kot sem se jaz  ???. Enkrat v življenju "nema više", ni več usmiljenja do tistih, s katerimi ne moremo vzpostaviti fer odnosov. Samo povej vljudno a odločno in brez šparanja. Pripravi se pa na pravni vidik delitve in to je to. Zadihala boš z vsemi pljuči, veš kako paše.

Hvala, Rena. Moja pljuča res hrepenijo po svobodnem zraku in moj merkur bi rad hitreje obračal kolesca.
Maaaaaa glih spet poslušala ene kikse in skušala bit vljudna... ne morem verjet, da se človk v šestih letih ni sposoben naučit osnovne računalniške logike.  >:D >:D >:D >:D >:D >:D Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Pol so pa še užaljeni, ko jim pokažeš napake, ker so kao nepomembne in zanemarljive... Ja zakaj sem jih pa jaz v eni sekundi opazila, če so tako zanemarljive??????
Bom štela do deset... potem pa bog mi pomagaj!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #381 on: March 19, 2012, 10:46:46 AM »
Revica ima za povrh še venero v levu.  ???

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #382 on: March 19, 2012, 12:05:29 PM »

Ne vem, kaj to pomeni. Važna si samo ti. V bistvu te to jezi samo zato, ker veš, da boš morala ugriznit v kislo jabolko. Saj veš, kako pravijo: V španoviji še pes crkne  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #383 on: March 19, 2012, 12:15:57 PM »

Ne vem, kaj to pomeni. Važna si samo ti. V bistvu te to jezi samo zato, ker veš, da boš morala ugriznit v kislo jabolko. Saj veš, kako pravijo: V španoviji še pes crkne  ;)

Res je, Rena, kislo jabolko se mi upira, psi se mi pa smilijo.  ::)
Is there any hope for me??????  :-\

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #384 on: March 19, 2012, 12:21:00 PM »
Pika, nč hope pa to. Soočenje  :D Saj bo, prej ko boš naredila, prej boš dihala.  8)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #385 on: March 19, 2012, 08:45:43 PM »
hej pupe!

čakam na en odgovor - bo ali ne bo, kot želim? :)

hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #386 on: March 19, 2012, 09:15:38 PM »
hej pupe!

čakam na en odgovor - bo ali ne bo, kot želim? :)

hvala  :-*

Kdaj si to vprašala? Nič videla...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #387 on: March 19, 2012, 09:22:29 PM »
hehe rena, čakam ali bo na mojo prošnjo odgovor da ali ne :) nič niste spregledale :)  :-*

mislim, imam prašanje oz situacijo v glavi, pa sem želela vprašat vas, kakšen bo odgovor - da ali ne :))

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #388 on: March 19, 2012, 09:37:05 PM »
Ajaaaaaaaaaaa. Sem mislila, da čakaš, kdaj ti odgovorimo, pa ni bilo nič jasno... Ok. Bomo pogledali, samo nocoj moje karte že spijo  ;)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #389 on: March 20, 2012, 12:46:28 AM »
A lahko še jazprosim za karto. Problemi s sosedi... Nam trgajo stvari na našem vrtu, ker jim gredo rože na živce (????) , so nam vse glicinije potrgali, uničili kosovo gnezdo, ki je bilo v ograji, strup za mačke nastavljajo (spet na nešem vrtu), nočejo plačati skupnih stroškov (okna na skupnem hodniku in podobne zadeve), si prisvajajo naše ozemlje in kar brez vprašanj ali da bi karoli povedali začnejo betonirati naš del kleti in tako dalje. So se že prejšnji ljudje, ki so tukaj živeli, odselili zaradi njih, ker so si spet prisvajali stvari, ki niso njihove. Res je zelo slaba energija okoli njih, me kar zmrazi, ko govorim s sosedo. Zanima me a naj nastopim bolj ostro ali naj pa bi morala iti kar po pravni poti?