Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

zanositev/otroci v natalni karti-študija primera

<< < (17/34) > >>

cristallyne:
..tako so mi rekli takrat pač..da bo težko obdržat

no, sej to je že mimo..sem že odmislila te stvari, in se ne ukvarjam s tem. prepričana pa sem da jih bom imela ;)

sasa:
Kar se tiče pregrade, je tako. Načeloma ne povzroča težav, je pa večja verjetnost, da bo do česa prišlo, če se slučajno otrok vgnezdi direktno na pregrado. Je tudi odvisno, kej v maternici je postavljena in kako je velika. Veliko žensk je zanosilo in donosilo s pregrado, edino, kar so poročali, je, da je bil otrok manjši, ker je sama ograda ovirala rast otroka. V veliki večini primerov to niti ne povzroča težav, drugače.

Jaz sem jo imela čez celo maternico, tako da sem skorajda jo morala operirati, če sem hotela karkoli met. No, še dobro, da sem pred leti rekla, da želim imeti operacijo, ker danes ne operirajo, če nisi imel za seboj vsaj enega splava ali tako nekako.

Torej, če potegnemo črto, sama pregrada ni tako zelo ovirajoča, niti ni razlog, da se splavi. Če pa se splavi ponavljajo, potem pa ja, je potrebno operativno jo odstranit, pa še to je laserska operacija  ;)

tia13:
Lep pozdrav vsem ;).....mene pa zanima kaj v lunarni karti gledam glede zanositve enako kot tudi pri tranzitih????Ter ali se bo sama nosečnost obdržala :( enega angelčka že imam,v drugo sem imela spontani splav in podelujem stvari glede tega in upam da bo nalednjič vse ok hm imam pa itak zelo zanimivo 5.hišo že v osnovi  ???...mogoče če bi mi kdo lahko kaj povedal oz. svetoval kaj ni pogledam,hvala
lp
Tia

Tea:

--- Quote from: tia13 on February 23, 2013, 10:55:18 PM ---Lep pozdrav vsem ;).....mene pa zanima kaj v lunarni karti gledam glede zanositve enako kot tudi pri tranzitih????Ter ali se bo sama nosečnost obdržala :( enega angelčka že imam,v drugo sem imela spontani splav in podelujem stvari glede tega in upam da bo nalednjič vse ok hm imam pa itak zelo zanimivo 5.hišo že v osnovi  ???...mogoče če bi mi kdo lahko kaj povedal oz. svetoval kaj ni pogledam,hvala
lp
Tia

--- End quote ---

Kadar imamo Jupitra v 5 hiši vsa običajna "pravila" ponavadi odpadejo, tako da, če ga ne bi bilo, bi verjetno res ostalo pri enem, če bi uporabili "običajno štetje".

Res je da Mars in Saturn nista najbolj naklonjena terminu imeti otroke, je pa res, da je Venera kot vladarica 5 hiše v plodnem Biku in sovladar Pluton v trigonu na Luno v plodnih Ribah.

Ne vem pa točno, kaj si mislila z Lunarno karto

tia13:
Hm hvala vzeto na znanje ;)...nekako mi bolje leži lunarna karte ne vem zakaj in pač tam sem do sedaj  v določene stvari "uvid" dobila....ah jaz na to vse malo drugače gledam  že iz tega vidika,ker nimam takega znanja ter kilometrine v sami tej "branži" ampak mi je odkar pomnim bila facinantna  in me vlekla tako da raziskujem te vode ;) drugače sem pa nekako hotla videt če se, da videt iz lunarne zanositve,splavi....ker jaz sem si na svoj način razložila 1.nosečnost potlej splav čeprov je bolj v tranzitih se mi to dozdevalo mars konj saturn i guess ampak to so samo moja gledanja...lepo bodi in hvala ti še enkrat :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version