Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
zanositev/otroci v natalni karti-študija primera
angelcek:
Zdravo,
bi mi lahko kdo pojasnil mojo natalno karto? Koliko otrok? kdaj bojo še preostali otroci? itd... hvala ;)
http://shrani.si/f/1p/mU/7ZZ1Zsw/natalnakarta.png
Andres:
--- Quote from: angelcek on May 23, 2013, 04:59:55 PM ---Zdravo,
bi mi lahko kdo pojasnil mojo natalno karto? Koliko otrok? kdaj bojo e preostali otroci? itd... hvala ;)
--- End quote ---
°
Pri nas kar nekaj deklet le to zna pogledati, vendar kot drugje imamo tudi mi svoja pravila foruma, ki je za razliko od drugih spletnih lokacij, zelo toleranten. Kljub toleranci smo se že pred nekaj leti odločili, da podobnih odgovorov, kot tudi drugih znanj ne bomo dajali članom, ki so k nam prišli po odgovor in potem jih ni bilo več nazaj.
Pač imamo svoja mnenja, da vsakdo nekaj zna, torej naj vsakdo nekaj ponudi, če nič drugega je to lahko svetovanje kateri kondom je boljši. Današnji,ali starodavni, torej tisti iz svinjskega mehurja.
No, jaz stavim na svinjski mehur, vendar žal nisem pri starem očetu gor zrasel, da bi me kakšne starodavne spretnosti naučil. Me je pa tako Tea naučila veliko starodavnih stvari, nobena pa ni povezana s svinjskim mehurjem. Govorim kajpak o astrologiji, kar je bilo tudi tvoje vprašanje. S tem kajpak ne želim povedati, da bi ti znal dati odgovor, saj še vedno imam v glavi starega očeta in svinjski mehur.
No, saj ponavadi nisem tako grob, tudi danes ne. A vendarle, mi je vsaka sleherna nosečnica hudo pri srcu. Imam pač tako prijeten odnos do žensk. Kajpak do pravih žensk. :)
Tvoj portir,
Andres
Tea:
bi mi lahko kdo pojasnil mojo natalno karto? Koliko otrok? kdaj bojo še preostali otroci? itd... hvala ;)
--- End quote ---
Živjo Angelček
Kot sklepam iz tvojega pisanja že imaš otroke. Torej?
Mene pa zanima, zakaj si postavila tako vprašanje?
Lep dan
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Andres on May 24, 2013, 05:02:30 AM ---
--- End quote ---
°
Pri nas kar nekaj deklet le to zna pogledati, vendar kot drugje imamo tudi mi svoja pravila foruma, ki je za razliko od drugih spletnih lokacij, zelo toleranten. Kljub toleranci smo se že pred nekaj leti odločili, da podobnih odgovorov, kot tudi drugih znanj ne bomo dajali članom, ki so k nam prišli po odgovor in potem jih ni bilo več nazaj.
Pač imamo svoja mnenja, da vsakdo nekaj zna, torej naj vsakdo nekaj ponudi, če nič drugega je to lahko svetovanje kateri kondom je boljši. Današnji,ali starodavni, torej tisti iz svinjskega mehurja.
No, jaz stavim na svinjski mehur, vendar žal nisem pri starem očetu gor zrasel, da bi me kakšne starodavne spretnosti naučil. Me je pa tako Tea naučila veliko starodavnih stvari, nobena pa ni povezana s svinjskim mehurjem. Govorim kajpak o astrologiji, kar je bilo tudi tvoje vprašanje. S tem kajpak ne želim povedati, da bi ti znal dati odgovor, saj še vedno imam v glavi starega očeta in svinjski mehur.
No, saj ponavadi nisem tako grob, tudi danes ne. A vendarle, mi je vsaka sleherna nosečnica hudo pri srcu. Imam pač tako prijeten odnos do žensk. Kajpak do pravih žensk. :)
Tvoj portir,
Andres
--- End quote ---
;D Nasmejala.
x29x:
sicer sem že v eni drugi temi napisala o moji problematiki, pa ni blo odziva...
sedaj sem pa našla pravo temo za moje problemčiče ;D (copy+ pase varjanta ;D ;))
Namreč že 3-4 leta se trudiva da bi zanosila pa še nič. V začetki januarja 2013 sem imela izven maternično nosečnost, posledično seveda so mi ta jajcevod tudi odstranil. Po vsej žalosti in nesreči sem si sedaj že dost opomogla in seveda bova čez čas spet delaLa na otroku. Zanima me (za tiste, ki se na to spoznate) kdaj se vidi zanositev oz. kaj morem gledati, da se to pokaže.
dejansko se mi je to leto na glavo obrnilo. Kar naprej neki zdravstveni problemčiči, ki se še kar vlečejo, upam da bo kmal bolš.
dajte mi prosim mal prečekirat moje karte spodaj sta natalka z dodatki in solarka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version