Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (21/70) > >>

Jane:

--- Quote from: sanjalka on November 20, 2013, 09:59:33 AM ---Imam kar precej natančnih aspektov s P :Lu :dv (10h), dela mi natančen  :sek s N :Sa :ov (8h),  :tr s N :Lu :te (2h),  :kon z N :Me :dv (10h), inkonj. z N :NE :Sk (3h),  :sek s P :So :Le (12h) in  :kv z N :U :de (1h).
Podpisala novo pogodbo za službo :) P luna v 10 hiši, dobro aspektirana z 2.h in 8.h.-denar, več denarja.
Najbolj natančen aspekt ima ta trenutek s N  :Sa (8h) in z N  :NE (3h), upam, da mi tale  :NE ni zameglil kakšnega stavka iz pogodbe,
na katerega bi morala biti posebej pozorna... ::)
Je pa pogodba boljša od prejšnje :)

--- End quote ---

Čestitke  :-* :-*

Lisa:

--- Quote from: cvetka on November 20, 2013, 10:27:51 AM ---Jaz pa vidim, da ima poseben pomen, ko P :Lu naredi konjunkcijo s P :So; ali vas lahko poprosim, da mi zapišete vaša opažanja ob takšnem stanju? lp  :-*

--- End quote ---

hmmm. pri meni bo P :Lu kmalu v  :kon z N :So...ampak ne verjamem, da se bo kaj posebnega zgodilo... čist preveč  :kv iz vseh smeri... ::)
 P :Lu  :kon P  :So me pa čaka čez nekaj let...
mene tudi zanima kaj več o tem pomenu  :kon med P :Lu in P  :So

Tea:

--- Quote from: Lisa on November 20, 2013, 05:08:57 PM ---
--- Quote from: cvetka on November 20, 2013, 10:27:51 AM ---Jaz pa vidim, da ima poseben pomen, ko P :Lu naredi konjunkcijo s P :So; ali vas lahko poprosim, da mi zapišete vaša opažanja ob takšnem stanju? lp  :-*

--- End quote ---

hmmm. pri meni bo P :Lu kmalu v  :kon z N :So...ampak ne verjamem, da se bo kaj posebnega zgodilo... čist preveč  :kv iz vseh smeri... ::)

--- End quote ---

Na Kironu

cvetka:

--- Quote from: Tea on November 21, 2013, 07:11:29 AM ---
--- Quote from: Lisa on November 20, 2013, 05:08:57 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Na Kironu

--- End quote ---

Tole bo pa še bolelo ....ampak takšno je življenje (po klančku dol po klančku gor ....danes sem poslušala četrtkov večer) :-*

Lisa:

--- Quote from: Tea on November 21, 2013, 07:11:29 AM ---
Na Kironu

--- End quote ---

uf, uf  ;)
sem šla čekirat, ker sem spregledala to zelo pomembno dejstvo.
točno na   :ki  se bo zgodila  :kon P :So in P :Lu, pa še T :U bo zraven vpleten.
mogoče (najbrž) bo bolelo, ampak bom preživela.... ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version