Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna Luna
« Reply #135 on: March 24, 2014, 10:38:42 AM »
Ne, saj nisem nič slabega mislila, daleč od tega.

Mogoče mi informacija prav pride, ko me treši na realna tla, da sem takrat plavala v oblakih. Pač trenutno sem se odločila, da bom rajši uživala v tej magli, sej sem konec koncev le Neptunc, in da se bom s težavami ko bodo, če bodo prišle ukvarjala takrat, ne sedaj  ;)

pametno  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #136 on: March 24, 2014, 10:39:36 AM »
Jaz ne bom pozabila, ko sem prišla k Tei za datum za poroko in ona gleda mojo karto in reče, ja a se moraš poročit. Pa un njen hmmmmmm. Pa zraven še shranjuj vse dokumente. Res popotnica za zakon hahahaha. No še zmer shranjujem dokumente, magla se je že v tem času dvignila, mogoče se bo spustila, al pa bodo še meglice zginile.
Kar bo pa bo. In ja po tolkem času lohk rečem, sem se morala poročit, ne bi bla tukaj kjer sem, če ne bi tega naredila. Čeprav bi se včasih narjaje fentala, kaj za vraga sem mislila  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #137 on: March 24, 2014, 10:42:21 AM »
Jaz ne bom pozabila, ko sem prišla k Tei za datum za poroko in ona gleda mojo karto in reče, ja a se moraš poročit. Pa un njen hmmmmmm. Pa zraven še shranjuj vse dokumente. Res popotnica za zakon hahahaha. No še zmer shranjujem dokumente, magla se je že v tem času dvignila, mogoče se bo spustila, al pa bodo še meglice zginile.
Kar bo pa bo. In ja po tolkem času lohk rečem, sem se morala poročit, ne bi bla tukaj kjer sem, če ne bi tega naredila. Čeprav bi se včasih narjaje fentala, kaj za vraga sem mislila  ;D

hahaha ... to je blo takrat menda, ko si se preden si prišla do mene še zaletela v kandelaber  :o
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #138 on: March 24, 2014, 10:45:18 AM »
Počakaj, da jaz pridem k njej po datum  :laugh:

Vsaka šola nekaj stane, pač moramo iz skozi to, kot pravi Tea vedno, ne moremo z glavo skozi zid, včasih tudi pri samih neugodnih zadevah, naredimo tisto, kar naj ne bi bilo dobro, ker pač moramo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: March 24, 2014, 10:45:30 AM »

hahaha ... to je blo takrat menda, ko si se preden si prišla do mene še zaletela v kandelaber  :o

Jaaa  ??? Sej ne morš verjet. Res sem mela krasno popotnico za zakon. Še tvoj pokojni mož me je "reševal".
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #140 on: March 24, 2014, 10:54:11 AM »

Jaaa  ??? Sej ne morš verjet. Res sem mela krasno popotnico za zakon. Še tvoj pokojni mož me je "reševal".

hahaha, pol pa pride Vlasta in reče .... a ti si ji dala datum za se poročit hahahahahaha

no - ampak vidiš ... vse je dobro .... pa dva krasna piščančka imaš
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: March 24, 2014, 10:55:33 AM »
Počakaj, da jaz pridem k njej po datum  :laugh:

Vsaka šola nekaj stane, pač moramo iz skozi to, kot pravi Tea vedno, ne moremo z glavo skozi zid, včasih tudi pri samih neugodnih zadevah, naredimo tisto, kar naj ne bi bilo dobro, ker pač moramo.

Saj je res vse dobro, samo včasih to težje vidimo  :)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: March 24, 2014, 11:05:19 AM »

hahaha, pol pa pride Vlasta in reče .... a ti si ji dala datum za se poročit hahahahahaha

no - ampak vidiš ... vse je dobro .... pa dva krasna piščančka imaš

hahaha a je bila čist šokirana, kako si me lahko v zakon spustila :D

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #143 on: March 24, 2014, 07:06:47 PM »
Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

Tale zapis je bil povod, da sem iz natalnih kart naše družine in partnerjev od otrok seštela
- zasedenost hiš in ugotovila, da so daaaaleč najbolj zasedene 8,9,5 in 10 hiša ter
- zasedenost znamenj, kjer sem ugotovila, da smo skorajda ribje pleme, tooooliko planetov imamo skupaj v tem znamenju, daleč največ.

kar potrjuje, da dobimo s partnerji svoje energije; saj bi v nasprotnem bile te porazdelitve bolj enakomerne.
Upam, da sem tole dovolj nazorno zapisala, pozdravček  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: March 24, 2014, 07:51:54 PM »
Cvetka hihi, kako zanimiv eksperiment. Čestitke za izvirnost  :)
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #145 on: March 24, 2014, 08:27:16 PM »
Cvetka hihi, kako zanimiv eksperiment. Čestitke za izvirnost  :)
Tea hvala, takšne zadeve sem obvladala v službi  ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #146 on: March 24, 2014, 09:19:33 PM »
cvetka, Pika in christallyne, hvalaaaaaaaaaaaa  :-*

ja, takle mamo. sad but true :(
« Last Edit: March 24, 2014, 09:39:03 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: March 24, 2014, 09:36:38 PM »
Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

Tea, res , kakršnikoli namig iz tvoje strani, glede na mojo postavitev zgoraj omenjeniih planetov, bi mi pomenil zelo veliko.
Ker ne vem, počasi začenjam verjeti, da bom živela večno sama.Priznam, samota  mi ni bila nikoli tuja....raje jo imam kot družbo in ljudi...ampak brez moškega pa res ne bi rada živela...
 :Sa . v 7.hiši..težko shajam v množici ljudi, vsak dan, v službi...zdaj je še posebej nastopil takšen čuden čas... Mogoče je kriva tudi P :Lu, ki je v  :kv z N :NE v 10.hiši...ali mogoče solarni ASC v  :ko, ki pade v mojo 12. natalno hišo.

Luna pri meni itak disaster, v  :Sk, v 8.hiši, v  :kv:Sa v 7.hiši in  :kon:U. Kaj lahko pričakujem tukaj? ne veliko...
 :Ve, spet vse zajebe :ki, ki je v   :kon z njo...drugače je še v  :tr z :NE in :sek:Ma... idealiziranje na veliko.
s 4.hišo se nisem nikoli ubadala.  v :dv:Me:ri:kon s  :So ..oboje v  :kv s svojim dispoziterjem :NE..torej sta skregana  s svojim šefom..
pač potem nekako mi postaja jasno.....za kaj vse tole, kar doživljam v sebi.....pa ko sem med ljudmi, težave s pertnerjem...vedno iste....
« Last Edit: March 24, 2014, 09:40:25 PM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #148 on: March 25, 2014, 08:24:29 AM »
Lisa, ti se enostavno bojiš spustit kontrolo - po drugi strani pa seveda kot ogledalo si kontrolirana

Po eni strani hočeš svobodo, po drugi škatlo pravil .......... uravnovesi pa bo. Vsak planet zase lahko uporabiš v pozitivni smeri.

Vem, da te Neptunska in ribja energija vleče v ideal, vendar pa bo zraven treba sprejeti tudi Saturna v 7 - poišči to simboliko na pozitiven način
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #149 on: March 26, 2014, 02:48:34 PM »
Ma ja. Kaj naj, če sem takšna. Iz ene skrajnosti v drugo. Nikjer zlate sredine. Ne znam.
Se trudim, ampak vedno pa res ne gre.
A potem je še upanje zame?

Hvala.
« Last Edit: March 26, 2014, 03:00:50 PM by Lisa »