Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna Luna
sasa:
Lisa, jaz jo imam natalno v :ri, plus tega sem imela povratek, se pravi tudi P :Lu je v :ri, pa še T :NE je gor... No, vsaj P :Lu se mi je pomaknila stran, :NE se je pa odločil it retro in spet malo jahat mojo N :Lu.
Ja, zna te odnašat iz realnega sveta, zna te zelo metat... Jaz ti priporočam, da to P Luno kompenziraš z nečim Neptunskim. Jaz sama sem bila izredno v nevarnosti, da zapadem v kajenje cigaret in pa alkohol vsak dan... Sem bila tik na tem praktično. Potem sem pa to Luno in konec koncev tudi tranzit zadovoljila z res veliko plesa. No, pa pričela sem preučevati vina, rdeča, spijem kozarček ali dva, ostalo se ustavim. Pa pomaga tudi meditacija ali kakršna koli druga vrsta "pobega" v duhovne sfere.
Lisa:
Hvala, Saša za nasvete. :-*
sasa:
Ni kej. Jo imam še natalno v ribah, sem že domača z njo ;D
Lisa:
Sj pri meni je pa :So in :Me v :ri..ampak :Lu , to je pa čist nekaj drugega...
Lisa:
Tole s P luno zelo drži. Še posebej, ko gledaš kje se je zadrževala, ko se je začela kakšna pomembna ljubezenska veza..
V 10 -tih letih so se zgodile dve pomembni vezi, zdaj, upam da se bo še ena...torej 3.
Pri 1.
moja P :Lu na njegovem N :So
njegova P :Lu na mojem DSC in :Sa . Karmična vez.
Pri 2.
njegova P :Lu na mojem N :So
Pri 3.
njegova P :Lu na mojem DSC in :Sa.
pri meni je pa P :Lu na vladarju 5.hiše in kmalu tudi na mojem N :So (vladarju 7.hiše), ter na njegovem vladarju 7.hiše.
Upam na najboljše.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version