Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Progresivna Luna
« Reply #225 on: May 09, 2014, 05:27:24 PM »
Sanjalka, ja, vem, da je to to. Je pa težko to dopovedat človeku, ki je v ASC  :st pa še  :J je zraven v 1H, prepričanost vase 100/uro.
Ob tem pa moram zapisat, da so vsi trije otroc takšni, da je treba vse tri prste obliznit in se zahvalit angelom za takšno varstvo in podporo  :-*
Ne rabiš mu povedat, če ne razume. Ponotranji to in ko bo to vedenje ponotranjeno, bo moral nezadovoljstvo preusmeriti drugam.
Vem, da je težko, ne meni govorit, ker tudi sama trenutno ful delam na tem, zato te tudi zelo dobro razumem. Je pa res, da na koncu, moramo sami opraviti, ostali so nam lahko samo v podporo...Ampak to je veliko, zato le pogumno naprej, vem da boš zmogla ;)
Ti pošiljam en velik objem in podporo :-*

Vračam objem in podporo,  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #226 on: October 02, 2014, 03:40:11 PM »
Še malo pa se bo P :Lu spokala iz zasanjanih  :ri in 1.hiše.
Gremo v  :ov in v 2.hišo...Jeeejjj! Komaj čakam.
Zdaj je na 26'  :ri.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #227 on: October 02, 2014, 03:56:41 PM »

pa ti paše Ovnovska luna
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: October 02, 2014, 04:04:35 PM »
Kaj je pa narobe z  :ri Luno?  :D :D :D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #229 on: October 02, 2014, 05:51:15 PM »

pa ti paše Ovnovska luna

Meni ni pasala ::)
Lisa sedaj bos imela pa se oba tranzita urana in plutona ti jo bosta naspidirala ;D
Pripni si pas in se pripravi na turbolenco ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #230 on: October 02, 2014, 07:26:03 PM »

Meni ni pasala ::)

Sanjalka, ti si imela ovnovsko P :Lu v 8H, a je bil to verjetno še dodatni faktor za  ::):-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #231 on: October 02, 2014, 07:37:18 PM »
Sanjalka, lej kako lepa ura  ;)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: October 03, 2014, 07:21:59 AM »
Tea, ti mi daš vedno za mislit ?? ;)
Če mi paše, za sebe ne vem, pri drugih mi ne odgovarja, ker so preveč naspidirani, impulzivni ...ampak mene najbolj veseli, da gre končno iz 1. v 2. Je bila skoraj 5 let v 1.hiši. Sem vse zadeve iz okolice srkala  v sebe, kot spužva...
:Lu:ri, najbrž ni tako slaba, ampak pri meni je bil v tem času :Sa na  :Lu, letos pa še ta hujši aspekt, T :Sa  :kv N :Ma, tako da sem čist brez energije, pa še veliko težav se imela s prizemljitvijo...V oblakih živela veliko časa. Ampak vse mineee....
V bistvu bo kar pesto s tole P  :Lu:ov, prečkala bo moj P ASC, P  :Ve, P :So in :ki....aja, pa še T :U je v  :ov.. Točno, sanjalka, napadal jo bo tudi T :PL iz  :ko, 12.hiše in N :PL iz 8.hiše...
Ehhhh, moja mantra: Vse v vesolje je tako kot mora biti....

Saj po drugi strani sem pa že sita te :Ma energije...  :Ma vladar moje :Lu in :Ve , v 1.hiši...

PS; Drugače pa mi je najljubša  :Lu:B pri drugih.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: October 03, 2014, 07:27:42 AM »
Tea, ti mi daš vedno za mislit ?? ;)
Če mi paše, za sebe ne vem, pri drugih mi ne odgovarja, ker so preveč naspidirani, impulzivni ...ampak mene najbolj veseli, da gre končno iz 1. v 2. Je bila skoraj 5 let v 1.hiši. Sem vse zadeve iz okolice srkala  v sebe, kot spužva...
:Lu:ri, najbrž ni tako slaba, ampak pri meni je bil v tem času :Sa na  :Lu, letos pa še ta hujši aspekt, T :Sa  :kv N :Ma, tako da sem čist brez energije, pa še veliko težav se imela s prizemljitvijo...V oblakih živela veliko časa. Ampak vse mineee....
V bistvu bo kar pesto s tole P  :Lu:ov, prečkala bo moj P ASC, P  :Ve, P :So in :ki....aja, pa še T :U je v  :ov.. Točno, sanjalka, napadal jo bo tudi T :PL iz  :ko, 12.hiše in N :PL iz 8.hiše...
Ehhhh, moja mantra: Vse v vesolje je tako kot mora biti....

Saj po drugi strani sem pa že sita te :Ma energije...  :Ma vladar moje :Lu in :Ve , v 1.hiši...

PS; Drugače pa mi je najljubša  :Lu:B pri drugih.

Sem mislila glede na energijo tvoje natalne Lune. Ponavadi je tako, da osnovno energijo progresije čutimo na natalno. Vodna in ognjena ne gresta ravno najbolj skupaj.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #234 on: October 03, 2014, 08:47:43 AM »
Jaz bom pa kmalu imela Lunin povratek - drugi v tem življenju  :)
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: October 04, 2014, 08:38:23 AM »

Sem mislila glede na energijo tvoje natalne Lune. Ponavadi je tako, da osnovno energijo progresije čutimo na natalno. Vodna in ognjena ne gresta ravno najbolj skupaj.

Aja. Ne vem no, se spovnem P :Lu:st , pa sem se super počutila tiste dve leti in pol. Prav zadihala sem. Tudi P :Lu:Le mi je pasala. Za P  :Lu:ov se pa ne spovnem kako in kaj, ker sem jo imela takrat, ko se še nisem tako poglabljala v astrologijo. Tale v  :ri je bila res katastrofa. Iz vseh vidikov. Edino za ljubezen in podobne zadeve je kul.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #236 on: October 04, 2014, 08:42:08 AM »
... Medtem, ko sem jo jaz imela v  :st, ni bilo tistega, da bi zadihala. Vse je bilo napeto, umirajoče, stresno. Mogoče zato, ker se je dogajalo v 12. hiši?
Ne bom prehitro hvalila, ampak s P :Lu:ko se zaenkrat počutim odlično.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #237 on: January 12, 2015, 03:57:06 PM »
P luno imam na n marsu in v sekstilu s P merkurjem (vladar karte)-razneslo me bo, vrocicna, hitro pridem v konflikte,vneto zagovarjam svoja stalisca, napeta, vrocicna, na trenutke napadalna komunikacija, ne popuscam....Zivcna... Po moje imam pritisk zdajle nad 200, drugace se ustavi tam pri 90.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: January 12, 2015, 04:31:52 PM »
Pritisk nad 100 sem hotela napisati ;D
Nad 200 bi me verjetno ze kap :-\
Taksna sem bila nazadnje, ko sem imela P luno v konj. s t uranom v 6. hisi, sem mislila, da me bo od viska energije in idej v glavi kar razneslo...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: February 03, 2015, 09:03:09 AM »
Moja P Luna prihaja v veliki križ
Gre za Lunin povratek kvadrat Uran, kvadrat Kiron /čez Merkurjevo opozicijo se je že odpeljala/ - pritisk znotraj je za raztrgat se, ker je tudi uran kvadrat Mars in Saturn in ker tudi Pluton čepi na Saturnu
www.Astro-Star.net