Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Progresivna Luna
« Reply #270 on: June 12, 2015, 06:28:43 PM »
Sanjalka, objem.
Ko sem imela T :PL  :op N :Lu, sem se skisala še ob Nutelli.

Hvala Pika :-*
ves, da pomaga tale tvoja podpora :)
Fajn brati, da kdo razume :-*

Sanjalka  :-*
Kako te ob svoji karti in že natalno z vseh strani pregarbani luni ne bi razumela?
Bom ti podporo pošiljala še naprej...  ;)
Trenutno sem zanimivo ok, tako da lahko pošiljam kaj pozitivnega.  ;)

Včeraj sem še na grizenje službenih čivav odreagirala skulirano kot pekinška mačka.  :D
« Last Edit: June 12, 2015, 06:31:21 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #271 on: June 12, 2015, 09:14:37 PM »
 :-* :-*
Sem vesela, da si ti zdaj ok in me lahko malo podpiras ;D
Drugace pa je hceri ob eksaktni postavitvi p lune :op n pluton razpadel odnos s takratnim fantom.
Bilo je kar nekaj pretresljivega joka, drugace pa je dokaj hitro preklopila na boljse pocutje in tudi kmalu potem (4 mesece) pricela odnos z novim fantom.
Tolazi me misel, da se p luna dokaj hitro premika in ne bo tako dolgo gledala tega t plutona.

Poslji se kaksno podporo, matr pase tole, bi se lahko kar hitro razvadila ;D :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #272 on: June 13, 2015, 02:47:58 PM »
P luno imam v opoziciji na t pluton.
Mi je kar tezko, prihajajo ven stare, potlacene vsebine.
Custveno sem zelo obcutljiva :'(
Sanjalka, med tema dvema faktorjema sem imela pred dvema letoma kvadrat; takrat so se začele partnerske težave; stare, potlačene vsebine - to je tema zadnjih dveh let; vmes je bil tudi kiron z raznimi kvadrati (enkrat na  :So, drugič na  :Sa); in v takem stanju bom prihodnje leto dočakala saturnov povratek  :blank:. Vem, kako se počutiš, pošiljam pozitivne vibracije.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #273 on: June 13, 2015, 04:36:41 PM »
Hvala Cvetka tudi tebi :-*
Upam, da cimprej predelamo tele plutonske vsebine in naredimo iz tega nekaj lepega, nek zaklad :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline žigažaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Dobrodošli na forumu Spletni simbol.
« Reply #274 on: August 10, 2015, 06:15:30 PM »
Naj kdo kaj lepega napiše o P luni v sco!!!
Meni prinaša sama sranja - ful težko obdobje in itak da smrt, oče (P luna kvadrat MC), v solarni karti Mars conj MC kvadrat pluton: totalno obsesijo z vsem, kar je povezano s smrtjo...... sama analiza me je in razmišljanje, glavo mi bo razneslo od vsega tuhtanja, nobenega humorja - nada, niente, nothing ..... ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #275 on: August 10, 2015, 07:10:24 PM »
Žigažaga, svetujem ti, da se predstaviš v rubriki "Člani se predstavijo" in daš karto v podpis.
Tako bo lažje.  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #276 on: August 11, 2015, 06:37:58 AM »
žigažaga sožalje. Pridejo taka obdobja ko malo več razmišljamo o smrti. Vendar je to skoraj vedno samo prehodno obdobje in mine ;) Drugega žal ne morem rečt, ker nimaš karte v podpisu.
Ampak mogoče v  tem času pejdi na regresijo, pojdi k kakemu mediju, razbij ta strah pred smrtjo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline bilka

• Mojster
« Reply #277 on: August 11, 2015, 08:13:00 AM »
Naj kdo kaj lepega napiše o P luni v sco!!!
Meni prinaša sama sranja - ful težko obdobje in itak da smrt, oče (P luna kvadrat MC), v solarni karti Mars conj MC kvadrat pluton: totalno obsesijo z vsem, kar je povezano s smrtjo...... sama analiza me je in razmišljanje, glavo mi bo razneslo od vsega tuhtanja, nobenega humorja - nada, niente, nothing ..... ::)

Žigažaga te čisto razumem. Sama imam tudi težave s tematiko smrti in minljivosti. Morm rečt, da me kar obremenjuje. Kadar pa je v medijih še kakšna nesreča s smrtnim izidom, pa se vedno zamislim in me čisto prevzame...
Upam, da se bom sčasoma naučla sprejeti to našo minljivost. :(

Offline žigažaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #278 on: August 11, 2015, 06:58:22 PM »
žigažaga sožalje. Pridejo taka obdobja ko malo več razmišljamo o smrti. Vendar je to skoraj vedno samo prehodno obdobje in mine ;) Drugega žal ne morem rečt, ker nimaš karte v podpisu.
Ampak mogoče v  tem času pejdi na regresijo, pojdi k kakemu mediju, razbij ta strah pred smrtjo.

Mene sicer smrti ni strah, temveč se je pojavila neka obsesija s smrtjo, pa obsesivno gledanje detektivnk, kriminalk, ril stori v zvezi z ubijanjem, mučenje pa take koozlarrije - ok, včasih pač prebereš kako kriminalko, a to je to, ne pa da mi je relaksacija črna kronika in trenutno moj naj naj poklic patolog ........... k mon,  :o :o

Offline žigažaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #279 on: August 11, 2015, 06:59:26 PM »

Tale regresija mi zveni n-a-t-e-g ; 8)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: August 13, 2015, 05:55:56 PM »

Prva čez 4 mesece, druga čez 7 in tretja čez 10  ;)

Prva se že dogaja. Ampak v meni.
Čutim, da se bo vse spremenilo.. :-* Ne morem verjeti, kako vse prihaja na svoje mesto...
Potrpežljiva še morem biti en malo, pa bo.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #281 on: August 13, 2015, 06:31:16 PM »
Moja p luna na moji n veneri v opoziciji s t plutonom in v kvadratu s t uranim.,,,
Obcutljiva na kvadrat, pokazes mi prst in jokam :'(
Naj ze mine tole stanje cimprej.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #282 on: August 13, 2015, 10:11:00 PM »
Moja p luna na moji n veneri v opoziciji s t plutonom in v kvadratu s t uranim.,,,
[/quote

Objem.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #283 on: August 14, 2015, 07:34:19 AM »
[/quote

Objem.  :-*

Hvala Pika :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #284 on: August 25, 2015, 09:20:32 AM »
Moja P Luna se je za nekaj minut že spravila iz križa in počakam še nekaj dni, da se tranzitni Saturn premakne naprej in neha oponirat ........ pol sem pa rešena - juhej in oktobra zadiham lažje  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif