NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea, ti privoščim.Pismo, tale nas je pa zmasiral.
Ja, Saša, veseli se. Jaz se ga vedno veselim (tudi vsega ostalega). Saj se ne bo zgodilo nič, kar ni že v tebi. Mene je tudi strah, ko gledam tam do 2018 in pomislim, kaj vse še bo. Ampak bo, kar mora bit ...
Jaz še ne vem, če naj se veselim, da bo šel po moji 12.
Quote from: sasa on August 25, 2015, 09:27:03 AMJaz še ne vem, če naj se veselim, da bo šel po moji 12. Imaš srečo, da bo šel hitro čez kvadrat z Venero in Marsom in Luno - poleg tega je istočasni sekstil s Soncem, Merkurjem in Jupitrom - tako da kaj pretresljivega ne bo No ja - P Luna gre v 4 - rabila boš biti več doma - morebiti pa boste tudi zibali, a ne?
Tudi moja p luna vpeta v veliki kriz s t plutonom, t uranom in s. vozloma...Sedaj bo pocasi naredila kriz se z n luno in n saturnom in seveda bosta vkljucena oba, tako pluton kot uran v ta kriz, moja custva so razburkana.... Na trenutke se zjokam, smilim sama sebi, vidim vse crno, potem bi najraje odsla in pustila vse skupaj.... Skratka tale kriz s p luno v raku me res dela obcutljivo....Tea, vesela zate, da si ven iz ta hudega
Tea, lahko prosim še en hiter pogled v mojo karto?Se kaj kaže selitev?Ali kam gre sploh moja pot ...