Uran je vladar moje karte, postavljen v 7 hišo in vpet v fiksni veliki križ z Luno /vladarico 6/ in Merkurjem /vladarjem 4 in 5 in vladarjem vkleščenega znamenja Device v 7 - obenem še dispozitorjem karmičnega vozla in Plutona, ki je vladar mojega sonca/ in kotnim Kironom v 1 - katerega dispozicija gre nazaj na Urana/
Ni da ni .........od menjave služb, do selitev, do tega, da sem že tretjič poročena ... ufa ...
Trenutno je še v kvadratu na Marsa, ki je tudi sovladar 1 in vladar 2 - obenem pa ga oponira Pluton, ki je na Saturnu, ki je tradicionalni vladar 1 hiše in znamenja Vodnarja.
Progresirana Luna se je vozila po križu
Tranzitni Saturn pa po znamenju Škorpijona /Neptun - sovladar 1, Merkur in Sonce/, tranutno še oponira progresirano Luno, ki je delala tudi lunin povratek, seveda na Algolu
A verjamete, da sem zadnje dve leti dihala na škrge. Nekak sem zvozila, povem pa, da če ne bi imela znanja iz astrologije, bi najbž ne preživela takega udara. Seveda je bilo v nekem trenutku ogroženo tudi zdravje oz. življenje Ljubota - simbolika tretjega partnerstva ni samo v 7 ampak tudi v 11 hiši, kjer je Pluton na Saturnu ....
Zdaj še malo ... P Luna je že nekaj minut iz kvadrata s Kironom in Uran bo zadnji kvadrat z Marsom zaključil s koncem januarja 2016
Ker sem SP in Mars je vladar 2 - denar SP je v 11, ki pa tudi nič dobrega ne obeta - je bilo seveda vprašanje povezano ne samo s fizičnim telesom, pač pa tudi kako pravzaprav preživeti /kako delati in kako zaslužiti/. Še posebno, ker ne hodiš samo v službo, pri mojem delu si neke vrste motivacija za druge - in si v totalni krizi. Kriza kako plačati račune in dati kaj v lonec in kako se motiviraš, da se vsak dan postaviš vsaj toliko na noge, da dan mine
Leto 2016 pričakujem bolj optimistično.