Author Topic: sex brez ljubezni?  (Read 70242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: sex brez ljubezni?
« Reply #45 on: November 13, 2012, 10:02:02 AM »
Mislim, da si taka vprašanja postavljajo sanjači, seks je pač seks, torej zabava, sprostitev..., seveda mora obstajati fizična privlačnost..., tisto "kako ljubljenje" je možno morda v fazi globoke zaljubljenosti....pa še to ni to to....no vsaj meni.
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: November 14, 2012, 05:36:19 PM »
Mislim, da si taka vprašanja postavljajo sanjači, seks je pač seks, torej zabava, sprostitev..., seveda mora obstajati fizična privlačnost..., tisto "kako ljubljenje" je možno morda v fazi globoke zaljubljenosti....pa še to ni to to....no vsaj meni.

Z ženskega stališča lahko povem, da fuk je pač fuk, ni čustev, je zgolj zadovoljevanje nekih potreb, ki jih človek ima. Ko pa govorimo o seksu (ne fuku), pa so vpletena čustva. Vsaj zame je drugače, tudi orgazmi so drugačni, celotno doživljanje je drugačno.

Vedno mi je bilo zanimivo, ko sem recimo imela partnerja, kako sem doživljala seks z njim, ko sva bila še v vezi, ko pa sva bila narazen in sva se po parih mescih dobila, da sva zadovoljila zgolj potrebe po seksu, pa je bilo to čisto drugo... Ne znam ravno dobro opisati razlike, se nisem toliko ubadala s tem, je pa definitivno drugače.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: November 15, 2012, 02:15:00 AM »

Z ženskega stališča lahko povem, da fuk je pač fuk, ni čustev, je zgolj zadovoljevanje nekih potreb, ki jih človek ima. Ko pa govorimo o seksu (ne fuku), pa so vpletena čustva. Vsaj zame je drugače, tudi orgazmi so drugačni, celotno doživljanje je drugačno.

Vedno mi je bilo zanimivo, ko sem recimo imela partnerja, kako sem doživljala seks z njim, ko sva bila še v vezi, ko pa sva bila narazen in sva se po parih mescih dobila, da sva zadovoljila zgolj potrebe po seksu, pa je bilo to čisto drugo... Ne znam ravno dobro opisati razlike, se nisem toliko ubadala s tem, je pa definitivno drugače.

Mogoće si ti napisala, da dobršen del populacije fuka in ne seksa. Mnogi celo celo življenje.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: November 15, 2012, 08:12:19 AM »

Mogoće si ti napisala, da dobršen del populacije fuka in ne seksa. Mnogi celo celo življenje.   

Andres

Morda nam "fuk" da več...., vsekakor je bolj zanimiv, no vsaj meni...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: November 15, 2012, 08:46:16 AM »
Zakaj ti je pa fuk bolj zanimiv?
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: November 15, 2012, 08:52:02 AM »
Zakaj ti je pa fuk bolj zanimiv?

Hm, rajca me bolj..., tisto filmsko cukranje....meni nekako ni...., no saj kdaj paše tudi seksat kot tu pravite, u bistvu mi pa ni popolnoma jasna razlika med fukom in seksom...

Aja pod filmski cuker razumem tole..., da si ko ena trnuljčica, ves presran, več se ukvarjaš z lasmi kot z joškicami in tako naprej....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: November 15, 2012, 08:58:13 AM »
Haha, filmsko cukranje. Ja ti pa res najdeš izraze  :laugh:

Fuk je surov seks, ko greš z nekom samo za zadovoljitev potreb. Ko ti je skorajda vseeno, kaj si partner misli in kako on doživlja to.

Seks je pa med dvema človekoma, med katerima obstajajo tuid določena čustva. Tudi seks je lahko "brutalen", nežen, ni da ni.

Kaj bolj jasno?
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: November 15, 2012, 09:01:59 AM »
U, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: November 15, 2012, 09:18:01 AM »
U, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...

Me veseli, da se zastopimo  ;D
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: November 15, 2012, 09:22:04 AM »

Me veseli, da se zastopimo  ;D

Ja se se hehe, no tistih simbolov še vedno ne razumem ampak ker sem še mlad...haha, imam še čas da dojamem pomen....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #55 on: November 15, 2012, 10:43:29 AM »

Kot sem tudi sama slišala od več moških, je to zelo pomemben faktor. Da je lahko pri sexu vse, ampak če ni občutka, da je ženski do tega, je vse pokvarjeno.
Žal je velikokrat tako, ker nekatere ženske uporabljajo sex kot plačilno sredstvo, ali kako naj se izrazim.  :laugh:
Ker se revež moški daljše obdobje trudi z njo, šarmira, osvaja, jo financira, zabava, obdaruje, mu potem že mora nekako vrniti, sicer bo luksuza konec.  :laugh:
Koliko se pa pri takšnem motivu ta ženska lahko vživi v akt, je pa očitno.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #56 on: November 15, 2012, 10:53:41 AM »

Ti razlikuješ besedi "fuk" in "sex" glede na način delovanja.  ;D
Fuk kot strastno, divje dejanje. Pravo meseno doživetje.  :laugh:
Sex kot božanje in ostale "cuzemuze".

S tega vidika je tudi meni fuk bolj blizu.  :laugh:
Nisem za neke dolge predigre in ostale (meni) nepotrebne osladnosti ...

9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: November 15, 2012, 10:56:24 AM »

Kot sem tudi sama slišala od več moških, je to zelo pomemben faktor. Da je lahko pri sexu vse, ampak če ni občutka, da je ženski do tega, je vse pokvarjeno.
Žal je velikokrat tako, ker nekatere ženske uporabljajo sex kot plačilno sredstvo, ali kako naj se izrazim.  :laugh:
Ker se revež moški daljše obdobje trudi z njo, šarmira, osvaja, jo financira, zabava, obdaruje, mu potem že mora nekako vrniti, sicer bo luksuza konec.  :laugh:
Koliko se pa pri takšnem motivu ta ženska lahko vživi v akt, je pa očitno.

Tista ženska, ki jemlje seks kot MasterCard.....jah, to je potem bolje vzeti tiča v svoje roke, je več učinka. Pa manj stroškov haha.
Ženska, ki ima seks rada, ženska, ki ne jemlje seksa kot orodje manipulacije, orodje vodenja....taka je prava, vse ostalo je žalost in totalno brez veze. Jaz se take tudi dotaknil ne bi, prepustil bi jo v njenem zmotnem zavedanju, da je edina na svetu, ki ima luliko...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: November 15, 2012, 10:58:23 AM »

Ti razlikuješ besedi "fuk" in "sex" glede na način delovanja.  ;D
Fuk kot strastno, divje dejanje. Pravo meseno doživetje.  :laugh:
Sex kot božanje in ostale "cuzemuze".

S tega vidika je tudi meni fuk bolj blizu.  :laugh:
Nisem za neke dolge predigre in ostale (meni) nepotrebne osladnosti ...

Torej nekako tako, zgrabit..., strgat dol ovire do khm, lulike in bum..... ;D

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #59 on: November 15, 2012, 10:59:16 AM »
Nekako tako.

Če nekaj je, naj bo "ornk". To je skorajda moj življenjski moto.  ;D
9ZK 656