Author Topic: sex brez ljubezni?  (Read 70244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: sex brez ljubezni?
« Reply #75 on: November 16, 2012, 11:20:37 AM »
U, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...

Kot sem tudi sama slišala od več moških, je to zelo pomemben faktor. Da je lahko pri sexu vse, ampak če ni občutka, da je ženski do tega, je vse pokvarjeno.
Žal je velikokrat tako, ker nekatere ženske uporabljajo sex kot plačilno sredstvo, ali kako naj se izrazim.  :laugh:
Ker se revež moški daljše obdobje trudi z njo, šarmira, osvaja, jo financira, zabava, obdaruje, mu potem že mora nekako vrniti, sicer bo luksuza konec.  :laugh:
Koliko se pa pri takšnem motivu ta ženska lahko vživi v akt, je pa očitno.

Ženske fuk uporabljajo kot plačilno sredstvo tudi v drugačni obliki.  Tako da mu preprosto ne da.  Ko si zasluži in se njej zazdi, da bi se tistikrat utegnila celo zmočit, mu naposled le nastavi.  Torej  je tudi to plačilo. Sicer nesramno. Ampak govorimo o ženskem fukaškem principu.

Andres

Imaš zelo zelo prav, veliko jih to izrablja v zelo nizkotne namene.....seveda je dejstvo, da so same izjemno nesrečne osebe....ampak se tega ne zavedajo.

Po mojem mnenju izgleda v glavi take osebe nekako tako (pogovor samega s seboj):

-danes mu pa res ne dam prascu, zamudil je iz službe, naj si zapomni!!! (tukaj bi dodal, da ga itak ne pogreša in ji je v bistvu bilo všeč, da je prišel kasneje)

-ni se dovolj ukvarjal z otroki, si bo že zapomnil kaj se pravi, nedokončati puzle (10.000 kosov), kar naj drka!

-šel je na pivo, kar naj odmisli da mu bom dala, prasec smrdeči....(na začetku veze to nobene ne moti, no razen redkih izjem)

-uh super, za ta mesec sem opravila svoje zakonske dolžnosti!

-kar naj gre s trdim spat, ne bo se praznil nameni, prasec

in podobno.....

Od kje mi te ideje? No na srečo niso plod lastnih izkušenj....
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #76 on: November 16, 2012, 11:23:39 AM »
Ja, ampak ta moški si ga bo mogoče samo parkrat na roke vrgel, nato bo šel pa drugam ... Potem bo pa spet prasec zagamani - in s tem bo ta ženska, ki mu je odrekala, ne samo sex, ampak tudi človeški odnos, spet dokazala, da za svoje težave vedno krivi samo druge, ne bo se pa vprašala, kaj sama dela narobe.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #77 on: November 16, 2012, 11:31:29 AM »
Kaj pa ko je "pivo" sedem dni v tednu po par ur?  ;) ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #78 on: November 16, 2012, 11:32:08 AM »
Gre pa ženska drugam ...  ;D
Samo vlogi se obrneta.
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: November 16, 2012, 12:31:14 PM »
Ja, ampak ta moški si ga bo mogoče samo parkrat na roke vrgel, nato bo šel pa drugam ... Potem bo pa spet prasec zagamani - in s tem bo ta ženska, ki mu je odrekala, ne samo sex, ampak tudi človeški odnos, spet dokazala, da za svoje težave vedno krivi samo druge, ne bo se pa vprašala, kaj sama dela narobe.

Točno tako, nekaj časa bo trpel, se zabaval sam s seboj, se prilagajal, da bo le dobil tisto malo "pizde" (uh, precej objesten izraz), potem bo začel pogrešati bližino, od tod naprej je le še vprašanje časa kdaj se poklopijo točke...in hop, si v drugi hehe

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: November 16, 2012, 12:32:26 PM »
Kaj pa ko je "pivo" sedem dni v tednu po par ur?  ;) ;D

To ni nič, takega se pač zamenja za manj dehidriran model oz. model Tdi verzije haha, kdo pa bo vzdrževal V8 bencinarja.... ;D

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: November 16, 2012, 12:33:04 PM »
Gre pa ženska drugam ...  ;D
Samo vlogi se obrneta.

Le paradoks je to, da taka ćenska, ki jo doma zelo špara..., jo rada posodi izven domačih zidov...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #82 on: November 16, 2012, 12:36:19 PM »
Mogoče je pa ne špara, ampak je doma ponudba tako slaba, da se je ne splača "ne šparat" ...  ;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #83 on: November 16, 2012, 12:37:17 PM »
Mogoče je pa ne špara, ampak je doma ponudba tako slaba, da se je ne splača "ne šparat" ...  ;D

;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #84 on: November 16, 2012, 12:40:49 PM »

Tudi ta opcija nikakor ni zanemarljiva, samo zakaj potem sploh ostati v vezi z osebo, ki ima tako majhen asortiman ponudbe? Če imaš željo po brutalnem avtomobilu, ja potem ne kupiš kakega Cliota 1,2....ker boš blazno nesrečen....(finančne zmožnosti tokrat v tem primeru zanemarimo)....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #85 on: November 16, 2012, 12:42:17 PM »
Je že kje kakšna korist. Ali pa: "Kaj bodo pa ljudje rekli?"  ;D
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: November 16, 2012, 12:46:11 PM »
Je že kje kakšna korist. Ali pa: "Kaj bodo pa ljudje rekli?"  ;D

haha, ta je sploh najhujša ja, te zajebani ljudje.....hehe, hm, mene nekje sploh ne pozdravijo haha

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #87 on: November 16, 2012, 12:51:07 PM »
Ja, ampak, zakaj? Ne zato, ker si slab, ampak ker ti niso kos, najbrž. Ker se bojijo opazit svojo lastno podobo, ki jim jo kažeš s svojo direktnostjo oz. iskrenostjo, kot jaz temu pravim.

Se pa to tudi meni dogaja. In to, da me narobe ocenijo. Škoda, ker mislim, da sem kar kul oseba.  :laugh:
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: November 16, 2012, 01:16:01 PM »
Ja, ampak, zakaj? Ne zato, ker si slab, ampak ker ti niso kos, najbrž. Ker se bojijo opazit svojo lastno podobo, ki jim jo kažeš s svojo direktnostjo oz. iskrenostjo, kot jaz temu pravim.

Se pa to tudi meni dogaja. In to, da me narobe ocenijo. Škoda, ker mislim, da sem kar kul oseba.  :laugh:

Saj vsak zase misli, da je kul haha, ker pa smo si različni ne morem biti vsem vsi všeč. Jah, jaz sem kdaj pa kdaj kaj ušpičil pa so me prišli organi pregona pozdravit...in, ko to vidijo sosedje...jah, nisi naj sosed hahahahah. Ne vedo pa tega, koliko ljudem si pomagal in nisi ničesar želel v zameno....ampak, meni se ne zdi potrebno razlagat kaj sem dobrega naredil, važno je da vem sam pri sebi kaj in kdo sem. No, pa ženskam je tudi potrebno pomagat hahaha

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: November 16, 2012, 04:03:25 PM »
Hjoj, mate zanimive debate  ;D

da, prav zagotovo velja v obe smeri, kar se tiče močnih mašin  8)

Če ponudba doma ne zadostuje, jo pač daš stran in si zbereš drugo. Čsto preprosto.

Kontejner, se pa stirnjam. Ne rabiš razlagat, kaj si in kako si, tisti, ki bo to hotel vedeti, bo že vedel in edino tisti je vreden tega, da spozna pravo vrednost, ki jo bo konec koncev znal tudi ceniti.
9ZK 674