Author Topic: SLOVENIJA  (Read 91578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: SLOVENIJA
« Reply #105 on: October 12, 2011, 09:09:00 AM »
Virant...
4. december 1969, Ljubljana

Ure pa ni napisane.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #106 on: October 12, 2011, 12:43:41 PM »
Virant...
4. december 1969, Ljubljana

Ure pa ni napisane.

Kira ura oddaje, uau....
 ;D

Ej, ka za unga Pahorčka smo že gledali?
hihihihi....

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #107 on: October 12, 2011, 12:48:28 PM »
O, pa reeeees!
Moje poslanstvo torej!! No, sej sm vedla, da je.   8)
Ukvarjam... intenzivno..... škorpijonka, saj veš!  ;)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #108 on: October 12, 2011, 12:54:54 PM »
O, pa reeeees!
Moje poslanstvo torej!! No, sej sm vedla, da je.   8)
Ukvarjam... intenzivno..... škorpijonka, saj veš!  ;)
Itak, da si pridna in da delaš na temu....sploh ne dvomim....  :-* :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: December 05, 2011, 02:21:42 PM »
A bomo kaj pokomentirali volitve?
Ko sem sama malo analizirala obe karti Jankovičevo in Janševo še pred volitvami, sem zanimivo pri obeh videla, da bosta zmagala.
Sedaj ne vem ali Janši pravzaprav včerajšnji poraz predstavlja zmago, saj bo v teh razmerah res težko kaj narediti, kar bo ljudem všeč.
Menim pa glede na dva mrka in vse R planete, da znajo biti predčasne volitve.
Kako vidite T :PL, ki ga bo Janković doživel na N :So in kako vidite Janševo P :Lu, ki bo prišla v njegovo 12 hišo?
Se nam obeta padec obeh?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: December 06, 2011, 09:35:07 AM »
Ne

Jankovič ima najnatančnejši aspekt Sonce trigon Jupiter MC kar mu daje v teh časih moč za preobrazbo - kar je vsekakor zelo dobro v teh momentih zanj. T Pluton ga bo spreminjal, ampak to je uspeh, ker je aspekt Pluton Jupiter na nek način aspekt mafije, če smem tako napisat. Vemo pa, da je mafija vedno poskrbela za svoje in on ima Luno v Raku, Slovenija pa Sonce, njegovo sonce je v kompatibilnem nasprotnem znamenju Kozoroga, torej bo za narod poskrbljeno, večkrat tudi na način, ki ga uporablja mafija. Menda pa v teh časih drugače tudi ne gre.

Druga tema: Saturnov povratek vedno označuje neko novo epizodo, nov cikel. Jankoviču zapušča kvadrat z Luno - vrne se septembra - takrat je tudi kvadrat Uran/Pluton - vendar smatram da bo podtaknjena kakšna zadeva s strani Slo sosedov ... /glej slovensko karto/ in seveda bo takrat tudi Neptun na Marsu, kar ga bo na nek način "slabilo" v odnosu do pomembnih drugih - 7 h.

Torej jaz ne vidim toliko, da bi Slovenija imela težave sama s sabo in vlado - težave bodo z Evropo, mednarodnim denarnim skladom, položajem Evra in nasiljem, ki bo v tistem času v evropskem in svetovnem merilu.

Mislim, da Jankovič edino v mednarodnih odnosih lahko "pade" na izpitu - zaradi Neptunske teme - torej ker ne bo imel tapravih informacij ali pa trapavih ljudi, ki bodo zadolženi za zunanje ministrstvo /me prav zanima kdo bo minister/

se že ve?

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: December 06, 2011, 09:41:36 AM »
Janševa P luna je v 11

prav tako T Saturna, pomeni, da bo okrog sebe delal čistko in kaznoval tiste, ki niso naredili vsega, da bi zmagal  ;)

Na nek način je bolje, da je zmagal Jankovič v tem trenutku.

Predčasnih volitev pa mislim da ne bo
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #112 on: December 06, 2011, 09:51:58 AM »
A pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti  ;D 

Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: December 06, 2011, 09:57:27 AM »
Ne

Jankovič ima najnatančnejši aspekt Sonce trigon Jupiter MC kar mu daje v teh časih moč za preobrazbo - kar je vsekakor zelo dobro v teh momentih zanj. T Pluton ga bo spreminjal, ampak to je uspeh, ker je aspekt Pluton Jupiter na nek način aspekt mafije, če smem tako napisat. Vemo pa, da je mafija vedno poskrbela za svoje in on ima Luno v Raku, Slovenija pa Sonce, njegovo sonce je v kompatibilnem nasprotnem znamenju Kozoroga, torej bo za narod poskrbljeno, večkrat tudi na način, ki ga uporablja mafija. Menda pa v teh časih drugače tudi ne gre.

Druga tema: Saturnov povratek vedno označuje neko novo epizodo, nov cikel. Jankoviču zapušča kvadrat z Luno - vrne se septembra - takrat je tudi kvadrat Uran/Pluton - vendar smatram da bo podtaknjena kakšna zadeva s strani Slo sosedov ... /glej slovensko karto/ in seveda bo takrat tudi Neptun na Marsu, kar ga bo na nek način "slabilo" v odnosu do pomembnih drugih - 7 h.

Torej jaz ne vidim toliko, da bi Slovenija imela težave sama s sabo in vlado - težave bodo z Evropo, mednarodnim denarnim skladom, položajem Evra in nasiljem, ki bo v tistem času v evropskem in svetovnem merilu.

Mislim, da Jankovič edino v mednarodnih odnosih lahko "pade" na izpitu - zaradi Neptunske teme - torej ker ne bo imel tapravih informacij ali pa trapavih ljudi, ki bodo zadolženi za zunanje ministrstvo /me prav zanima kdo bo minister/

se že ve?

Tea hvala za tvoj pogled. Moram reči, da zanimivo.
Upam, da mu uspe sestaviti močno koalicijo, drugače bo težko vladati.
Držim pesti, da se bo res tako izteklo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: December 06, 2011, 09:59:53 AM »
Ne glede na astrološko analizo, dejstvo je, da smo "marjonete v rokah evropskih velikih liderjev". Kar nas bo spremljalo v bodoče.  Nekaj podobnega je na soočenjih izrekel Pahor (ne dobesedno). Mi bi se že zgurali, vendar bodo o marsičem odločali drugi.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: December 06, 2011, 10:03:01 AM »
Janševa P luna je v 11

prav tako T Saturna, pomeni, da bo okrog sebe delal čistko in kaznoval tiste, ki niso naredili vsega, da bi zmagal  ;)

Na nek način je bolje, da je zmagal Jankovič v tem trenutku.

Predčasnih volitev pa mislim da ne bo

Ja, v tem času bo res delal čistke, me vseeno zanima kaj mu bo prinesla P :Lu in T :Sa v 12. hiši?
Z vstopom T :Sa:te se mu je začel tudi Sade Sati in 12. hiša so tudi zapori, skriti sovražniki..
Vsekakor bo zanimivo videti kako se bo razpletla njegova zgodba.
Kaj je bolje za nas, ne vem, želim si samo, da bo bolje.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: December 06, 2011, 10:11:52 AM »

Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.

potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človeka

Jap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspeh
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: December 06, 2011, 10:14:08 AM »
Ne glede na astrološko analizo, dejstvo je, da smo "marjonete v rokah evropskih velikih liderjev". Kar nas bo spremljalo v bodoče.  Nekaj podobnega je na soočenjih izrekel Pahor (ne dobesedno). Mi bi se že zgurali, vendar bodo o marsičem odločali drugi.

To je to Ametist.
Res je kar praviš. Mi bi šli skoz, ampak drugod bo pa povsod štala in to velika.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #118 on: December 06, 2011, 01:35:48 PM »

potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človeka

Jap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspeh

ziher se bo Dimitrij Rupel javil  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #119 on: December 06, 2011, 02:30:19 PM »

ziher se bo Dimitrij Rupel javil  ;D

hahaha, si me nasmejala Taja :laugh: