IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja res, zlati saturnovci Moj me kar nahruli, če nisem čevlje pospravila v omaro
7. junij 2010spet sta izbrala predmlajski čas padajoče lune in ponovno v mesecu luninega mrka, ampak vsaj Luna in Sonce sta v sekstilu.Čeprav Luna v Ovnu ni najbolj primerna za dan poroke. Poleg tega je bil tisti dan Mars še v praznem teku, pred vstopom v znamenje Device.Škoda ker nista počakala nekaj dni, da bi se premaknila Venera in bi tvorila trigon z Jupitrom
Quote from: Tea on September 22, 2011, 12:20:11 PM7. junij 2010spet sta izbrala predmlajski čas padajoče lune in ponovno v mesecu luninega mrka, ampak vsaj Luna in Sonce sta v sekstilu.Čeprav Luna v Ovnu ni najbolj primerna za dan poroke. Poleg tega je bil tisti dan Mars še v praznem teku, pred vstopom v znamenje Device.Škoda ker nista počakala nekaj dni, da bi se premaknila Venera in bi tvorila trigon z Jupitromdvakrat sva morala prestaviti datum, enkrat sem jaz zatajila (zbolela ), drugič pa matičar in prišla sva na 7.6.2011. Zdaj bova pa grizla, pilila, dokler ne zasijeva hvala Tea
Quote from: taja6 on September 22, 2011, 03:00:27 PMQuote from: Tea on September 22, 2011, 12:20:11 PM7. junij 2010spet sta izbrala predmlajski čas padajoče lune in ponovno v mesecu luninega mrka, ampak vsaj Luna in Sonce sta v sekstilu.Čeprav Luna v Ovnu ni najbolj primerna za dan poroke. Poleg tega je bil tisti dan Mars še v praznem teku, pred vstopom v znamenje Device.Škoda ker nista počakala nekaj dni, da bi se premaknila Venera in bi tvorila trigon z Jupitromdvakrat sva morala prestaviti datum, enkrat sem jaz zatajila (zbolela ), drugič pa matičar in prišla sva na 7.6.2011. Zdaj bova pa grizla, pilila, dokler ne zasijeva hvala Tea Je bilo že tako namenjeno. Itak, da bosta premagala te ovire, vse se da!
Quote from: Maja on September 23, 2011, 07:37:56 AMQuote from: taja6 on September 22, 2011, 03:00:27 PMQuote from: Tea on September 22, 2011, 12:20:11 PM7. junij 2010spet sta izbrala predmlajski čas padajoče lune in ponovno v mesecu luninega mrka, ampak vsaj Luna in Sonce sta v sekstilu.Čeprav Luna v Ovnu ni najbolj primerna za dan poroke. Poleg tega je bil tisti dan Mars še v praznem teku, pred vstopom v znamenje Device.Škoda ker nista počakala nekaj dni, da bi se premaknila Venera in bi tvorila trigon z Jupitromdvakrat sva morala prestaviti datum, enkrat sem jaz zatajila (zbolela ), drugič pa matičar in prišla sva na 7.6.2011. Zdaj bova pa grizla, pilila, dokler ne zasijeva hvala Tea Je bilo že tako namenjeno. Itak, da bosta premagala te ovire, vse se da! ja, tudi jaz mislim isto. Je bilo tako namenjeno; nama test ali misliva resno in kako močno čutiva ni škodil, kvečjemu je najino ljubezen okrepil. Razpletla bova vse zapleteno, v to sem prepričana. In to kmalu
In kako sta izbrala datum?