IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on November 07, 2011, 03:04:47 PMU ja Tea, tukaj se pa jaz postavim v vrsto. Prooosim Hvala.ANGEL VARUH: ZmagoslavjeTvoji angeli varuhi urejejo vse podrobnosti, da ti ovire ne bi več zapirale poti. Pomembno je, da ohraniš stik z njimi, predvsem pa pravijo, da se ne vznemirjaj z navideznimi puhlimi oblačkiZmaga je tvoja in vse želje se ureničujejo.
U ja Tea, tukaj se pa jaz postavim v vrsto. Prooosim Hvala.
Quote from: Tea on November 07, 2011, 03:13:05 PMQuote from: Nena on November 07, 2011, 03:04:47 PMU ja Tea, tukaj se pa jaz postavim v vrsto. Prooosim Hvala.ANGEL VARUH: ZmagoslavjeTvoji angeli varuhi urejejo vse podrobnosti, da ti ovire ne bi več zapirale poti. Pomembno je, da ohraniš stik z njimi, predvsem pa pravijo, da se ne vznemirjaj z navideznimi puhlimi oblačkiZmaga je tvoja in vse želje se ureničujejo.wohoooo...to pa je sporočilo in pol. Hvala Tea
Quote from: Missy on November 04, 2011, 12:31:38 PMProsila bi za sporočilce angelčkov, z vprašanjcem v mislih..hvala. LJUBEZEN: Kakršnakoli je - med prijatelji, med družinskimi člani, med moškim in žensko - je lahko zelo zapletena. Ampak ni nujno, da je tako! Ljubezen je želja po biti skupaj, medsebojno spoštovanje, in preživljanje lepih trenutkov. Ljubezen je lepo, čarobno čustvo.Zakaj se mi zdi, da ti bo dalo tole sporočilo zelo dober odgovor ... Hvalaaa! :*
Prosila bi za sporočilce angelčkov, z vprašanjcem v mislih..hvala.
Če lahko, še zame eno sporočilce. Zanima pa me kaj je prav zdaj najbolj pomembno, da vem?
Quote from: Opal on November 07, 2011, 04:30:03 PMČe lahko, še zame eno sporočilce. Zanima pa me kaj je prav zdaj najbolj pomembno, da vem?Angel varuh: VeraNajpomembneje je, da verjameš vase
ANGEL VARUH: VidenjeAngel varuh pomaga videti resnico v nastali situaciji. Potreben je dvojni pogled. 1. sklenite, da boste videli božansko svetlobo v vsakem bitju in stvari2. oglejte si posvetno in človeško resnico v okoliščini
Če ma katera kartice blizu, bi prosila če lahko izvleče eno zame, neki me matra.. hvala!
Tudi jaz danes orng rabim podporo. Pa naj bo v obliki sporočila angelov. Hvala