Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Če si slučajno pri kartah še meni eno hehehe
Quote from: sandry_ca on January 27, 2012, 09:17:54 PMŠe jaz bi prosila za karto... vprašanje imam v mislih..hvala SERAFINA: Sem angel družin. Srečna sprememba ali prirastek prihaja v vašo družino.
Še jaz bi prosila za karto... vprašanje imam v mislih..hvala
Quote from: Maja on January 28, 2012, 07:09:19 AMQuote from: sandry_ca on January 27, 2012, 09:17:54 PMŠe jaz bi prosila za karto... vprašanje imam v mislih..hvala SERAFINA: Sem angel družin. Srečna sprememba ali prirastek prihaja v vašo družino. iiiiiiiiiiiiiiii hvala
Quote from: sandry_ca on January 28, 2012, 11:06:29 AMQuote from: Maja on January 28, 2012, 07:09:19 AMQuote from: sandry_ca on January 27, 2012, 09:17:54 PMŠe jaz bi prosila za karto... vprašanje imam v mislih..hvala SERAFINA: Sem angel družin. Srečna sprememba ali prirastek prihaja v vašo družino. iiiiiiiiiiiiiiii hvala Ali kaj pričakuješ?
Sandryca a ti nisem se jaz nekaj podobnega izvlekla?? Nekaj bo.
Glede moje izbire bi prosila, kaj mi sporočajo naši pomočniki hvala
Pozdravček! Če bo katera pri karticah, bi prosila za sporočilce. Hvala vnaprej
Quote from: Missy on January 30, 2012, 08:58:17 AMPozdravček! Če bo katera pri karticah, bi prosila za sporočilce. Hvala vnaprej PREPROSTOST: Bolj preprosto živimo, srečnejši smo. V tem času nemira in negativnih novic, to ni lahko. Ugasnite TV, komunicirajte s svojimi dragimi in držite skupaj.