Author Topic: Golden Light terapija  (Read 15832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Golden Light terapija
« Reply #15 on: November 01, 2011, 09:22:03 PM »
Ali moram na terapijo priti osebno, ali lahko terapijo izvedete na daljavo?

Terapije izvajava le osebno, to pa zato, ker kot predhodno razloženo pri enem od vprašanj, je možno, da je v fizičnem telesu prisotna entiteta, ki jo je potrebno odstraniti pred terapijo, če želite kakršen koli efekt od terapije, ne le premike, potem pa nikakršne spremembe. Vibracija deluje le, če v telesu ni entitet, samo Vi (Vaša energija in fizično telo). Šele takrat se terapija lahko prične.
Druga zadeva pa je, da med samo terapijo opazujem pretok, opazujem zapise blokad in povezavo med njimi, saj nekatere stojijo tako, da jih drži neka druga in je za odstranitev potrebno najti pravo, da lahko odpre pretok ostalim. Za to porabim na daljavo ogromno svoje energije že samo za to, da se povežem z energijo ki jo gledam, to pa mi omeji možnosti za nadaljevanje z delom.

Tako pri Ponovni povezavi kot ThetaHealingu se da zlahka izvajati terapije na daljavo brez kakršnegakoli izčrpavanja lastne energije, zato ne razumem, zakaj je pri vajini terapiji to drugače.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Povezana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: November 02, 2011, 09:05:26 AM »

Za sabo imam številna zdravljenja s Ponovno povezavo, tako na živalih kot ljudeh, v živo in na daljavo in ti lahko povem, da se še niti enkrat ni zgodilo, da se oseba ali žival med zdravljenjem ne bi premikala. To je moja izkušnja.

Premikajo se le vrsta Pladiani (tudi sama si pladian), očitno si imela srečo da so k tebi prišli le pladiani, kar pa je po drugi strani logično, saj se črna rasa izogiba pladianov, glede na to kar se je v preteklosti zgodilo...

Meni je pa tole zelo zanimivo - dosedaj sem imela namreč tudi kliente, pri katerih so bili opazni močni premiki (čeprav so nekateri od njih trdili, da so bili ves čas zdravljenja pri miru) in pa kliente, pri katerih resnično ni bilo opaziti niti enega samega registra oz. premika - niti vek. Sama sem kljub temu občutila močne pretoke energije.

Nekateri od teh slednjih klientov so mi po zdravljenju povedali, da so občutili močne reakcije v telesu (čeprav se na zunaj ni nič manifestiralo), drugi pa skoraj nič - v glavnem so bili to klienti, ki se za tovrstno zdravljenje niso odločili "sami", ampak jih je nekdo (bližnji, prijatelji..) prepričal, da to potrebujejo.

Moč in inteznivnost registrov pa ponavadi nista povezana s končnim učinkom zdravljenja glede na povratne informacije.

Mogoče se oglasi še kdo s podobnimi izkušnjami? ....

pozdravček,
Povezana

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #17 on: November 03, 2011, 11:50:07 PM »
Če se že zavedaš, da si tisto, kar si, najbrž ne potrebuješ več teh blokad odpravljat ...  :-\
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: November 08, 2011, 09:08:54 PM »
Tanbos

Zelo bi si želela, da naš forum ne bi bil namenjen izključno promociji in reklami za nekoga.

Ker smo vsi željni znanj, pravzaprav nimam nič proti, če pišeš o svoji dejavnosti, bi te pa pozvala, da sodeluješ z nami tudi v drugih temah foruma.

Pri nas je neke vrste forumsko pravilo DAJ-DAM in si na nek način marsikatero uslugo med seboj izmenjamo, tako na forumu, kot tudi mimo njega, saj smo z leti postali ne samo člani foruma, pač pa tudi prijatelji.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: November 09, 2011, 06:26:29 AM »
Hvala za opozorilo  :) ...se bom potrudil.

hvala  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #20 on: November 16, 2011, 04:49:36 PM »

Pozdravljen Tanbos.
Mene zanima, koliko ljudi trenutno v Slo izvaja clearinge, sem opazil, da sta tudi nekatere naučila teh tehnik ?
Na katerih lokacijah se nahajate, zaradi naročanja seveda bližje strankam?

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #21 on: November 16, 2011, 07:36:00 PM »
Na katerem koncu pa se nahaja drugi par, ki izvaja Golden Light terapijo ?
Ne me narobe razumeti, a mogoče bo komu bližja pot do terapije.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: November 16, 2011, 09:22:23 PM »

Pozdravljen Tanbos.
Mene zanima, koliko ljudi trenutno v Slo izvaja clearinge, sem opazil, da sta tudi nekatere naučila teh tehnik ?
Na katerih lokacijah se nahajate, zaradi naročanja seveda bližje strankam?

Živjo,
tehnike clearinga se ne da naučiti nobenega ker to ni nekaj kar bi lahko počel vsak niti nihče tega ne izvaja v Sloveniji oz. vsaj midva nobenga ne poznava...če pa že to kdo počne pa ne more garantirati da postavljena zaščita po clearingu stoji.
Drugo je pa golden light terapija, to pa poleg naju izvaja še en par, ki sva ga midva vpeljala v to, vendar je blo to v njihovi naravi da to počneta in sva jim samo odprla pot kako se to počne...tudi tega ne more početi vsak.

Drugač sva pa iz Lj. oz za clearinge je treba it na lokacijo.

Dragi Tanbos,

z vsem spoštovanjem do tebe in tvoje tehnike me zanima samo to, kako ne more nečesa vsakdo počet, še posebej ne neke tehnike, ko pa vsi izhajamo iz istega vira, vsi imamo enake sposobnosti, vsi smo eno. Je že res, da morda nekomu NE USTREZA, da bi zdravil druge, pač pa tehnike uporablja samo zase, vendar vseeno. Kaj nima to vsak znotraj sebe?
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: November 16, 2011, 09:40:24 PM »
Zemlje je, če jo razbijemo na tisoče in tisoče majhnih delov, energija. V tem se vsi strinjamo. Prav tako je neposredno povezana z Vesoljem. Kar je na človeštvu, če se lahko tako izrazim, zemeljskega, je zgolj njegovo fizično telo. Duša, prava esenca človeka pa je nadzemeljska. Če torej pogledamo s tega vidika, je zgolj fizično telo tisto, ki človeku predstavlja omejitve, in ne njegova notranjost.

Univerzum, ok, več različnih. V to se niti ne bom spuščala, puščam odprte možnosti. Glede na izkušnje z vsem duhovnim, se ne bi nič čudila. Ampak, če pogledamo z druge plati. Planeti so vsi nekako iz podobne sestave, tudi zvezde, ozvezdja, naravni sateliti itd. Zgolj pogoji so različni na različnih planetih. Iz tega lahko sklepamo, da je tudi drug univerzum po domače povedano isti šmorn.

Če torej potegnemo črto, kar dela ljudi različne med seboj (poleg fizičnega telesa seveda) je potem njihova izkušnja v prejšnjih življenjih, njihova "naprednost", če se lahko tako izrazim, število njihovih inkarnacij itd.

Kako lahko potem trdiš, da niso vsi sposobni nečesa? Vsi se lahko naučijo nekih osnov, vsi to imajo v sebi, tako kot pisanje. Eni piše tako, drugi drugače...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: November 16, 2011, 11:23:31 PM »
Mene pa zanima nekaj drugega, ce prihajamo iz razlicnih koncev v kar absolutno verjamem a nimamo istega vira, ki nas je vse ustvaril? Ali neko duso iz xy univerzuma ni ustvarila ista energija isti bog kot je mene?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: November 17, 2011, 09:14:20 AM »
Mi je zanimiv tvoj pogled, zato upam da boš podal več informacij. In zakaj neki se potem inkarniramo na drugih univerzumih? Razumem, da se duše inkarnirajo v svojem univerzumu na drugih planetih, ampak v nek drug univerzum z drugim kreatorjem itd. Kaj se ne počutiš ob inkarnaciji potem dobesedno kot izobčenecc in ne najdeš smisla? Verjetno za take potem pride v poštev ta povezava?
Upma, da odgovoriš kaj več, ker zaenkrat se ne morem otresti razumevanja " da smo vsi eno" torej da nas je vse tudi tiste z drugod ustvarila ena energija.

Čeprav mislim, da sem enkrat zasledila nekaj v knjigi Lazareva - Diagnostika karme ravno o teh energijah, grem zdaj malo pobrskat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #26 on: November 17, 2011, 09:56:03 AM »
Malo me firbec matra, zato bojo tudi moja vprašanja temu primerna.

Prebral sem, da je zaščita popolna, da preko nje ne more priti nič slabega. Glede na to, da sta komaj začela s svojim poslanstvom, je težko govoriti stvari, ki so še zelo frišne. Mogoče se motim ?

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #27 on: November 17, 2011, 10:20:19 AM »
Ne razumem, kaj je pripeto na punco ?

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #28 on: November 17, 2011, 10:29:06 AM »
In kako sta prišla do te zaščite ?
So to amuleti, rune,..?

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #29 on: November 17, 2011, 10:33:51 AM »
Nekje sem bral, da so pri izdelavi amuletov zelo pomembni materiali. Katere materiale vsebuje zaščita ?