Author Topic: Golden Light terapija  (Read 15812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: Golden Light terapija
« Reply #30 on: November 17, 2011, 10:40:40 AM »
Tanbos pozdravljen,

predvidevam, da s punco spadata v mlajšo generacijo, to se pravi otrok, ki so prišli na ta svet z drugačnimi energijami in poslanstvom...v knjigah piše indigo otroci, kristalni...in ne vem še kako. Vem, da ste mlajši drugačni in vibrirate na višji stopnji, zato ti je bila tudi dana ta možnost, da med nas preneseš oz. začneš prakticirati metodo, ki je sicer zelo podobna reiki varianti. Sicer pa je od tu vse izšlo, samo nianse so drugačne.
Kaj me moti: če se predstavljaš javnosti in imaš celo svojo spletno stran, kjer nudiš usluge, bi bilo zelo lepo (če ne nujno), da se predstaviš z imenom in priimkom, tako kot so tukaj predstavljeni naši učitelji in terapevti. Prej ko slej boš to moral narediti na spletni strani! Razumem, da si v povojih, vendar pravila igre so taka.

Ker sta s punco povezana z vesoljem in imata naravne danosti vedenja in videnja določenih energij, predvidevam, da ob branju prispevkov tu na forumu točno vesta, kam katera duša spada, zato se mi zdi ta misterioznost odveč.  Sicer pa pišeš na našem forumu in tu si medsebojno pomagamo, vsak s svojim znanjem, po najboljših močeh. To ti je že Tea napisala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: November 17, 2011, 12:18:21 PM »
Tanbos pozdravljen,

predvidevam, da s punco spadata v mlajšo generacijo, to se pravi otrok, ki so prišli na ta svet z drugačnimi energijami in poslanstvom...v knjigah piše indigo otroci, kristalni...in ne vem še kako. Vem, da ste mlajši drugačni in vibrirate na višji stopnji, zato ti je bila tudi dana ta možnost, da med nas preneseš oz. začneš prakticirati metodo, ki je sicer zelo podobna reiki varianti. Sicer pa je od tu vse izšlo, samo nianse so drugačne.
Kaj me moti: če se predstavljaš javnosti in imaš celo svojo spletno stran, kjer nudiš usluge, bi bilo zelo lepo (če ne nujno), da se predstaviš z imenom in priimkom, tako kot so tukaj predstavljeni naši učitelji in terapevti. Prej ko slej boš to moral narediti na spletni strani! Razumem, da si v povojih, vendar pravila igre so taka.

Ker sta s punco povezana z vesoljem in imata naravne danosti vedenja in videnja določenih energij, predvidevam, da ob branju prispevkov tu na forumu točno vesta, kam katera duša spada, zato se mi zdi ta misterioznost odveč.  Sicer pa pišeš na našem forumu in tu si medsebojno pomagamo, vsak s svojim znanjem, po najboljših močeh. To ti je že Tea napisala.

Se strinjam s tabo...ko bo čas se bova vsem predstavila na najini spletni strani, spletna stran je šele prejšnji teden zaživela in nisva še tega napisala....bo pa tud to prišlo in potem bodo vsi vedeli kdo sva, nimava se namena skrivat...za zdaj pa če naju kdo hoče spoznat naju lahko spozna na terapiji ali osebnem svetovanju. drugač pa moje ime je Boštjan :)
Seveda je namen na tem forumu pomoč ljudem, vsaj upam da naju ljudje tako jemljejo...
Imava pa namen v bližnji prihodnosti organizirati tudi kakšen seminar/predavanja, kjer bi se lahko postavljalo vprašanja od A do Ž in kar pride komu na pamet,vendar počasi, ker je sedaj toliko stvari v teku da težko dohajava...boste pa o tem tudi tukaj obveščeni in bova vesela vsake udeležbe...

Namen tega foruma je pomagati si med seboj brezplačno v rubrikah ki so zato odprte na forumu.

Šele nato je reklama dejavnosti s katero se ukvarjamo profesionalno in jo kot zasluga, da delujemo na forumu potem tudi objavljamo tukaj.

Upam, da smo se razumeli. In upam, da imata dejavnost registrirano. Samo še to bi se manjkalo, da bi objavljali delo na črno.

Način, kako se predstavljata mi diši po čisti komerciali, pisanje pa sem razumela na način, ko boš na vrsti, bom videl tvojo dvignjeno roko in boš vprašana.

Amestist ti je stvar opisala z nežnimi besedami, ampak očitno je ego močan in so bile njene besede preslišane.

Vse dobro

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: November 17, 2011, 12:52:40 PM »
Sasa spustila si del ko sem pisal o različnih rasah na zemlji...zemlja je center je knjižnica in zato toliko različnih ras na zemlji. Strinjam se s tabo tam kjer si napisala da nam edine omejitve predstavlja človeško telo (jst vedno pravi da je to le naše prevozno sredstvo) ja nikoli ne moremo oz ne bomo mogli doseči vseh sposobnosti ki jih imamo na energetskem, ravno zaradi omejitev fizičnega telesa...na drugih planetih je to malo drugače, saj na nekaterih planetih se ljudje spomnijo vseh prejšnjih življenj...mi se tega žal ne...
seveda je odvisno koliko inkernacij je človek imel saj se v vsaki inkernaciji nekaj novega naučiš in ja je dovisno koliko je duša stara...do sedaj sva imela na terapijah stare od cca 200 let pa velik okol 3000 let pa vse do tja 80000 let in seveda vsi prihajajo iz različnega univerzuma....
Nisem reku da se ne moreš naučiti nekaj/nekih sposobnosti...jst sem govoril da se ne more vsak naučiti golden light terapije, ki jo izvajava midva, tako kot to trdijo za druge tehnike in pač od ljudi pobirajo denar, tudi midva bi lahko organizirala tečaje in ljudem prodajala "buče"!ampak zakaj? nisva take narave da bi ljudi prenašala, roko na srce kdor verjame v auro...zakaj bi so nakopal slabo auro s tem.
Kaj ti Golden Light terapija prinese ne moreš vedt dokler ne probaš...vem da se po odpravi blokad ljudje odprejo, lažje zaznavajo okolico,lažje se odločajo,...z eno besedo življenje se jim spremeni,....

Jane vsak univerzum ima svojega "prime creator" ki ga je tudi ustvaril. Vsak univerzum ima tudi svoj kamen s pravili. Ti kamni imajo v različnih univezumih po večini kar iste zakone. Teh zakonov se ne sme kršiti...ker drugače si kaznovan...vsaka energija pa pripada svojemu univerzuma....zadeva je neskončna...

Ok, sedaj pa ti jaz povem, kaj lahko preberem iz tvojih postov.

To, da lahko izvajata golden light terapijo zgolj in samo vidva, lakho dojamemo na način bildanja ega. Zgolj to in nič drugače. Zanimivo, da so VSI mojstri, ki so kadarkoli živeli na Zemlji, znanje DELILI in ga NISO SKRIVALI. Ti pa tukaj podajaš neko marketinško osnovo, brez kakršnih koli oprijemljivih dejstev, ki jih mi že pred tem ne bi poznali. Zastopim, da nekdo vidi več, drugi ve več, spet tretji sliši itd. Vsakemu izmed nas je dana neka sposobnost ob rojstvu, samo prepoznati jo moramo.

In kdo pravi, da recimo zaščita, ki jo narediš s pomočjo thete, reikija, reconnectiona ali česarkoli drugega ne more učinkovati? Da mora res in zgolj učinkovati samo terapija, ki jo lahko izvajata samo (!!) vidva s punco? Ne vem no, malce hecno se mi zdi vse skupaj.

Mogoče bi lahko prepričal ostale ljudi, svoje domače, tukaj naš forum pa bolj stežka, če se ne odpreš bolj in če ne bi imel dejansko tako zaprtih nazorov. Če si boš prebral naše teme in poste, boš videl, da si med sabo dejansko pomagamo, znanje DELIMO, vsakič znova kaj odkrivamo, predvsem pa SPOŠTUJEMO VSE TEHNIKE, VSE ČLANE IN VSA ZNANJA ENAKOVREDNO! Vedno trdimo, da se lahko naučimo nečesa, se spodbujamo, kljub temu pa priznavamo, da so nekateri samo malo bolj nadarjeni za nekaj kot drugi.

Odkar te je Tea spodbudila k temu, da na forumu SODELUJEŠ IN NE SAMO PROMOVIRAŠ SVOJIH STORITEV, si napisal 2 posta v drugih temah (morda kaj več, nimam vseh stvari v glavi), tukaj pa se vseeno razpisuješ, vendar kljub temu ne podaš nobenega konkretnega odgovora na vprašanja, ki ti jih zastavljamo. Napišeš zgolj, pridite na najino terapijo in to je to. Kje je pa deljenje informacij? Kje je pa brezpogojna ljubezen? Kje pa je pomoč ljudem - do določene mere seveda, ne vsepovprek? Če hočeš ljudem pomagat, jim moraš nekaj ponuditi, ne pa zgolj privabljati, pridite in boste videli, izkusili itd.

Kaznovan? Kdaj je pa brezpogojna ljubezen kaznovala? Tukaj, se opravičujem izrazu, hudo brcaš v temo, če nimaš dokazov.

Aja, pa še to. Praviš, da nimaš namena ljudem prodajat buč in jih po domače povedano opehariti. Roko na srce, kaj pa ti počneš tukaj? Samo pišeš pridite na mojo stran, pridite k meni, plačajte in boste videli... Po resnici povedano me je tvoje pisanje, ko pišeš samo midva lahko izvajava, po eni strani še spljuvaš ostale tehnike in svojo tehniko kuješ v zvezde, s tem pa seveda izraziš nespoštovanje do ostalih tehnik, mojstrov in ljudi, popolnoma odvrnilo od zanimanja za golden light terapijo, ker mi iz takega pisanja smrdi po hudo nabildanem egu.

Bom pa seveda izjemno vesela, če mi boš lahko dokazal, da je ta moj post popolnoma nepravilen in brezpredmeten.

9ZK 674

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: November 17, 2011, 02:52:34 PM »
Žal mi je, da smo na različnih bregovih....nihče nobenega ne razume, kot bi se pogovarjal kitajc, japonc in arabc...škoda....pa vsi stremimo k istemu cilju, dobrobiti sebe in vseh, ki so v naši bližini, še posebej pa tistih, ki si sami ne znajo pomagati.

Drago dekle ali žena, kdorkoli si, vedi, da vedno in povsod delaš le v luči najvišjega, pa naj bo to na tem forumu ali preko tvojega e-maila.  Vsak, ki dela po navodilih najvišjega, dela ponižno in predano.

Nekateri to vemo :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: November 19, 2011, 05:30:25 AM »
Ker predhodno v to temo nisem bil vmešan, ta trenutek čutim, da nebi bilo odveč če nekaj o tem zapišem tudi sam.

Pravzaprav ste nekateri predhodno zapisali že sami, konkretno Tea in Sasa, saj vidva, pod imenom Tandos, brez dvoma ponujata nekaj kar je na zemlji že od nekdaj, dosegljivo pa je bržkone vsakomur.  Nimata oprijemljivega dejstva razen pisane besede, a naj bi kljub temu šlo za neko revolucionarno stvar. 

Navajata medplanetarno mešanico zemeljske rase. Seveda, to ni nič novega, a vendarle ne gre pozabiti, da je to tačas le popularno.  No, moti me tudi ko trdita, da se tega ne da naučiti, med besedami v posameznih postih pa je videti, da gre za prirojen čut, ali osebni dar.   No, če je tako potem se to lahko napiše že v začetku.  Konkretno tu smo o tisti Vangi pisali, ki je imela nek poseben dar, ni pa se obešala na nekaj kar je v svojem času popularno.

Brez obširnejše predstavitve vama bo šlo težko, saj prej kot ne se v trenutnem slogu poraja nezaupanje kot obratno. 
Nenazadnje se je večina tule najprej predstavila, šele nato pa je postavila spletno stran.

Opazil sem tudi željo po zaključitvi te teme.  Tema nikakor ne bo pobrisana, saj verjamem, da je večina proti temu.  Če pa je bilo mišljeno kot zakljućitev o tej temi kar nudita vidva, pa naj se ravno tako naši uslužbenci samoorganizirajo in je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858