Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #15 on: November 01, 2011, 05:45:44 PM »
aha, no sej to....to sem imela pa že par lekcij....ko so mi ponujali vse mogoče, pa nism sprejela in sem naredila popolnoma zastonj tisto, kar je prav.

Hvala ti za tole. Ne bi si mogla/niti upala zaželeti lepšega darila.

Si pa totaln stručko na tem področju, veš?
 :D ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: November 01, 2011, 05:47:19 PM »
aha, no sej to....to sem imela pa že par lekcij....ko so mi ponujali vse mogoče, pa nism sprejela in sem naredila popolnoma zastonj tisto, kar je prav.

Hvala ti za tole. Ne bi si mogla/niti upala zaželeti lepšega darila.

Si pa totaln stručko na tem področju, veš?
 :D ;)

Zahvali se Nailu  ;) :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: November 01, 2011, 05:49:22 PM »
Jane, čudovita razlaga.

Rekla si, da se je inkarnirala spet v Sloveniji..to pomeni, da lahko ugotovi zgodovinska dejstva, če bi šla v detajle.

To je sicer za njeno dušo zelo težka izkušnja in verjamem, da si je v svetlobi pridobila potrebno znanje, da v tem trenutku lahko živi popolnoma mirno in neobremenjeno.

Kar se pa  :Sa tiče, ga občutim, čutim in nosim že vse življenje...zahteva premišljene, osredotočene, preizkušane in tehtne odločitve. Vsaka nepravilna poteza se vrne kot bumerang nazaj v popravljanje lekcije.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: KARMI?NA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #18 on: November 01, 2011, 06:36:31 PM »
Ja mislim, da verjetno obstajajo kaki zgodovinski dokazi o avstrogrskem generalu.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #19 on: November 02, 2011, 08:09:46 AM »
Ja, bi se splačalo malo poštudirat ... V knjigi Usoda duš je opisano, da je nekdo našel nekega vladarja (mislim, da babilonskega, nisem prepričana), v katerega naj bi bil inkarniran.

9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #20 on: November 02, 2011, 04:57:30 PM »
 :o o madoniš Jane. Razturaš draga ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: November 02, 2011, 06:51:25 PM »
Jaz bi tudi rada bivšo samo sebe stauhala. Že nekaj časa razmišljam o tem.
Sploh če pomislim, da so sigurno nekateri še živi, ki so me poznali. Tud kaki morebitni potomci.
Jane, a pri meni si takrat slučajno ugotovila, kje sem živela?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: November 03, 2011, 09:05:46 AM »
Nisem Pika, pri nekomu pač nekaj prevlada pri nekomu drugemu. Niti toliko ne obvladam mundane astrologije, da bi znala takoj povezave najdit. Pri njej mi je enostavno to takoj butnilo ven, ker sem našla par povezav, ki je na to nakazovalo.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #23 on: November 03, 2011, 12:28:03 PM »
Hvala, Jane.
No sej se mi je zdelo, da najbrž bi napisala, če bi videla.  ;)
Me pa malo kurja polt obliva, če pomislim, da je kaka moj bivša bližnja žlahta nekje še živa in mi prinaša sveče na grob. ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: November 03, 2011, 12:40:30 PM »
Hvala, Jane.
No sej se mi je zdelo, da najbrž bi napisala, če bi videla.  ;)
Me pa malo kurja polt obliva, če pomislim, da je kaka moj bivša bližnja žlahta nekje še živa in mi prinaša sveče na grob. ::)

a ne? In pol se zamisliš kako smo ljudje hecni, nosimo na tone tistih sveč na grob, medtem ko umrli že veselo žura kje drugje  ;D

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: November 03, 2011, 02:20:38 PM »
Jane, ti si fenomenalna, sem prebrala obe interpretaciji :o
Komaj čakam, da pridem na vrsto :P :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: November 07, 2011, 09:45:49 AM »
No Tea takole…pojdimo po vrsti :D Pri tebi se vse vrti okrog saturna – boga karme. To me je najprej na začetku malo zmotilo, ker če gledam saturna mi sicer predstavlja neke zapore itd, ampak ni šlo skupaj z marsom, venero in tistim križem, zato sem raje pustila stat, včeraj pa mi je ena dušica prišepnila navodila ;) No saturn je tudi zadnja lunina konjunkcija, prav tako je vladar dvanajste hiše (prejšnje življenje) stoji pa v enajsti hiši (predprejšnje življenje). Kar pomeni, da ta karma izhaja iz predprejšnjega življenja in da so vsa tri življenja med sabo zelo povezana.

V prejšnji inkarnaciji si bila ženska oseba, vrh 12 je kozorog ( žensko znamenje), karta prejšnjega življenja, AC devica, merkur v konjunkciji z venero.  Zgodba saturn – mars se je zgodila junija 1731 leta. Sam kozorog oziroma saturn v dvanajsti hiši označuje osebo, torej v tvojem primeru žensko, ki je bila sebična in hladna – do svojih ljubimcev ( mars ). Sam saturn nekih hudih aspektov nima, razen s tem marsom. No tvoja naloga, ki je bila v tem življenju skozi saturna je, da je bilo potrebno razviti predvsem skromnost in uslužnost ( tudi nakazuje AC device v karti prejšnjega življenja). Iz tega se je izcimilo, da si ždela po višji poziciji –sekstil sonce, da si bila oseba višjega intelekta –saturn –merkur, ki je svojim ljubimcem govoril neresnico. ( luna opozicija merkur), luna je vladarica nekdanje 7 hiše, da bi prišla do denarja kvadrat uran ( vladar nekdanje druge hiše). Kaj te je v bistvu spravilo v situacijo tega velikega križa, je predvsem to,  da nisi hotela priznati svoje krivde. V kolikor bi se vsaj pred smrtjo pokesala in priznala, bi bila sedaj situacija veliko lažja.

Retrogradni merkur kot vladar nekdanje in tudi zdajšnje pete hiše kaže na dolg v imenu ljubezni. Isto situacijo opisuje saturn v karti prejšnjega življenja, ki je v opoziciji z natalno venero. Saturn iz prejšnjega življenja ti tokrat pade direkt na IC, kar pomeni da ti tokrat ne pusti občutka varnosti in intimnosti. To je razvidno tudi iz tvojega karmičnega števila 4 ( rojstni datum), ki pove, da se karma razrešuje v tvoji intimnosti, družini, domu itd. Tokrat je treba zadevo popravit in ustvarit v odnosih tisto iskreno bližino.
Kar je zanimivo, da je devica vladar AC v tvojem prejšnjem življenju, zdaj vladarica tvoje sedme hiše. Partnerji ti tokrat kažejo ogledalo oz. odsev tvojih prejšnjih dejanj.

V tem življenju je tvoja prva konjunkcija z marsom ( ljubimci prejšnje življenje), ki je sedaj vladar druge hiše. Iz pozicije luninih vozlov je razvidno, da je tokrat naloga predvsem to ( poleg tega, da si odpustiš, priznaš krivdo ), da prepustiš zadeve partnerju. Še vedno misliš, da zmoreš vse sama, jezna si na sistem, ki je v bistvu ti – nekoč, predvsem pa tokrat ne sme delati ničesar brezglavo, ker te res lahko stane glave :D Saj veš kako to gre, enkrat ne plačaš, pa te sistem – ti, takoj ganja, ker pač duša ve da je kriva. Tokrat večjo funkcijo, tudi poslovno daj svojemu partnerju, pusti da te vodi in se prepusti. Pod nobenim pogojem ne smeš misliti, da se ti dogaja krivica na kakršenkoli način, ker potem sprožiš mars-saturn vprašanje.

Tvoja točka, kjer presežeš karmo je na 9 stopinj device. Interpretira se isto kot zvezde stalnice ( orbis 2) torej je v konjunkciji s plutonom, merkur je pa vladar 4 hiše.  Ti bom pustila proste roke pri interpretaciji, ker verjamem da boš našla več povezav kot jaz.

ej, zdaj je jasno - bik je živel v letu 1732
iz moje 11 hiše /3 mož/ gre Saturn v opozicijo na Marsa  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: November 07, 2011, 09:53:14 AM »
evo ti ga na  ;)  Pa smo ga našli, ne  ;D

Moja astro karta

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #28 on: November 07, 2011, 10:11:49 AM »
Jane, fenomenalna si! Zdaj sem že ponosna na to, da te poznam!  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi