Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #30 on: November 07, 2011, 10:35:03 AM »
Jane, fenomenalna si! Zdaj sem že ponosna na to, da te poznam!  :-*

Dej nehi, draga moja, če se prav spomnim si bila prva oseba, ki me je 10 let nazaj brcnila v raziskovanje tega  :-* 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: November 07, 2011, 11:00:21 AM »
evo ti ga na  ;)  Pa smo ga našli, ne  ;D

Jap - saj sem ga imela na sumu  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #32 on: November 07, 2011, 11:21:50 AM »
ubogi bik, zadnje čase je skoz na udaru  ; od baklave do reinkarnacije  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: November 07, 2011, 11:31:08 AM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: November 07, 2011, 08:20:36 PM »
Imam oči na pecljih.
Zelo zanimivo, res.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #35 on: November 08, 2011, 01:01:49 PM »
Jane, a meni boš samo izračunala kdaj sem živela v preteklosti ali mi boš tudi napisala takšno poročilo kot ostalim v tej nitki. Ker če ne, bi se postavila v vrsto. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #36 on: November 08, 2011, 01:18:29 PM »
hihi, Gaja, saj je res po mojem najbolje, da se kar v vrsto postaviva... :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: November 08, 2011, 02:07:42 PM »

Dodajam vrsto, da jo ne zgubim  :)

• Maja
  • Missy (prosim za karto v podpis)
  • Tatjana (prosim za karto v podpis)
  • Jernej
  • Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Ostali pa prosim počakajte, da opravim, kot vidite jih je kar nekaj v vrsti.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #38 on: November 09, 2011, 03:03:18 AM »
Mene pa zanima če oseba ni čisto zemeljskega porekla in je bila tako prej na nekem drugem planetu. . Kakšna je potem takšna karta? 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: November 09, 2011, 06:53:14 AM »
Vedno je karta narejena iz vidika, da je Zemlja središče in se planeti gibljejo okrog nje, ne pa kot je astronomsko, da se planeti gibljejo okrog Sonca.

Zapis o "vesoljčku" pa nam kaže močan Uran - ki sicer simbolizira vesolje.

Zvezdnato nebo "Uran" je legalo na Geo "zemljo" in jo oplajalo. Iz tega so se rodili Titani: Saturn, Jupiter, Neptun, Pluton, Venera, Mars .........................................

Tako da po mitu imamo vsi nekje korenine oz. očeta v vesolju  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: November 09, 2011, 08:16:43 AM »
Mene pa zanima če oseba ni čisto zemeljskega porekla in je bila tako prej na nekem drugem planetu. . Kakšna je potem takšna karta? 

Andres

Odlično vprašanje. Iz natalne karte naj bi videl samo inkarnacije na Zemlji. Do zdaj bom rekla, verjamem, da bomo našli način kako gledati tudi inkarnacije na drugih planetih.

Moja astro karta

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #41 on: November 10, 2011, 01:45:46 AM »
Jaz imam menda še posebej zanimivo zgodbo. :-)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #42 on: November 10, 2011, 04:12:36 AM »
Tea in Jane. Hvala vama za odgovor.  Če bi o karmični astrologiji vedel več, bi se nedvomno lotil izračunavanja kart Iluminatov. Temu sledi, da so vsi iz enega planeta, to je od tam odkoder so zemljo podredili,  nas naštimali kot sužnje in vse to že tisočletja.   Torej, Uran je dobro izhodišče, če pa gledamo samo iz vidima Egipta, faraonov in piramid je potem osončje tam nekje pri Sirius verjetno domovanje vesoljcev današnjih iluminatov. 

Seveda pa je na zemlji vojna bitij zato so tačas oni v manjšini, a vendarle kot vidimo hudo močni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #43 on: November 10, 2011, 10:26:11 AM »
Jaz imam menda še posebej zanimivo zgodbo. :-)

V to sem prepričana. Komaj čakamo na svoje analize ...  ;D Jane, hvala za trud. :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: January 02, 2012, 10:52:31 AM »
Evo pa je Maja na vrsti:

V prejšnjem življenju si živela v letu 1925 in si bila moški, kar je razvidno iz vrha dvanajste hiše in zadnje lunine konjunkcije.
Iz vidka zadnje lunine konjunkcije vidimo, da si bila moški, ki je doživel veliko pretresov skozi denar.  Uran je v konjunkciji z merkurjem in je njegova višja oktava, sam merkur je pa v strelcu v izgonu, torej si sprejela neko šokantno odločitev, ki zate ni imela dobre posledice, uran je v konjunkciji z luno, kar pomeni, da si bila nemoralna do žensk oz. njihovih domov. Tudi neka izguba prijateljstva ( uran ) zaradi denarja ( strelec).  Ta merkur označuje tudi tvoje predprejšnje življenje, v bistvu sta si bili zadnji dve inkarnaciji zelo podobni.
Iz vidika pete hiše kdo si bila te označuje bik in venera gre v nekdanjo šesto hišo v škorpijona. Ta pozicija nam da sliko nekega bankirja, ki si je z denarjem ustvaril moč. Venera je v konjunkciji s plutonom ( veliko denarja ) kvadrat jupiter da tega denarja nisi hotela dati za človekove pravice ( vodnar ) ampak si ga porabila zase.
Iz vidika dvanajste hiše na kaj si ostala vezana in s kakšno mislijo se inkarniraš v to življenje. Z strelcem in jupitrom sedaj v prvi si ostala vezana na moč, na svobodo, ki si si jo lahko skozi to moč privoščila. Mika te status in mika te položaj. V dvanajsti hiši lahko vidimo tudi kaj se zgodi na koncu tvojega življenja. Sprejela si neko šokantno odločitev, ko si neko žensko nalagala in zakonsko prevarala, ter ji vzela denar, ki ji je pripadal, ker ni bila sposobna dati banki veliko količino denarja. Načeloma moraš vedeti, da situacija v kateri nekomu odvzameš hišo ali denar, ko ni sposoben plačati kredita, ni greh, če to delaš po črti zakona in upoštevaš tudi svoje etične in moralne vidike, če to delaš iz tega, da si denar prisvojiš zate, ima pa to seveda posledice.
Saturnova karma pri tebi ni izražena, saturn ima samo en aspekt prvega reda in to je konjunkcija s soncem v deseti hiši. V tem življenju ti je sicer iz drugega vidika spet namenjeno, da lahko dosežeš status in položaj, vendar če boš hotela živeti slab princip sonca – razvijati ego in imeti neko moč nad drugimi, potem lahko pričakuješ saturnove posledice, ki ti ne bodo dovolile zaživeti to sonce.
Tudi tvoja naloga v tem življenju, ki je izražena skozi neptuna v kozorogu, ta pomeni neko nejasnost v ambicijah, statusu. Neptun je v kvadratu z marsom v tehtnici, ki je v tej poziciji v izgonu. Predvsem to pomeni, da se tokrat verjetno ne boš potegnila toliko zase, kot si se v prejšnjem življenju in s to marsovo pozicijo je pomembno, da če veš, da tokrat ne zmoreš udariti po mizi, da tudi to, da v bistvu se nekako povlečeš vase in daš ljudem vedeti, da bo tako dokler ni po tvoje, tudi ni opcija. S to pozicijo se nauči pomagati pomoči potrebnim in jih pripeljati do višjega zavedanja ( mars v deveti hiši).Predvsem pa da spet najdeš vero samo vase ;)   Ta pozicija je zelo primerna za delo v dobrodelnih ustanovah, saj tako pozitivno deluješ na tistega saturna in lahko lepo zaživiš svoje karierno življenje.
S severnim vozlom v četri hiši je zelo pomembno, da si se rodila v tej družini in da skozi njo doživiš neke zgodbe, ker s to družino si karmično povezana iz prejšnjega življenja. Skozi svoje  družinske sopotnike se učiš razviti pristno bližino z bljižnjimi in spet predvsem razviti to do sebe.  Z južnim vozlom v deseti hiši se moraš pa v tem življenju dokončno osvoboditi karijere pod vsako ceno. Južni vozel vedno pove nalogo, ki jo predeluješ že zadnji dve življenji in je v tem času, da se tega končno osvobodiš. Z južnim vozlom v tej poziciji je pomembno, da ljudem, ki te sovražijo oz. ne marajo brez razloga ali z razlogom oprostiš, da se osvobodiš slabe energije in sprostiš dobro energijo za delovanje svoje kariere. Severni vozel v opoziciji z venero in jupitrom potrebno tudi paziti, da ljubezen – venero tokrat spraviš bolj na nivo čustvenosti kot zemeljske venere. V kolikor boš namreč hotela stati z nogami trdno na tleh in boš vse premislila kaj in kako mora biti v partnerskem odnosu, potem verjetno od partnerja ne dobiš tisto kar pričakuješ.  V glavnem preveliki apetiti na katerem koli področju v tem življenju te lahko veliko stanejo. To malo uravnovesi, dobiš lahko vse kar rabiš, več kot to pa ne potrebuješ, nauči se stem živeti.
Tvoje karmično število je 3, kar pomeni da bo tvoje življenje spet povezano z veliko odločitvami. Vendar je sedaj uran v dvanajsti hiši,kar pomeni, da je tvoja svobodna volja na nek način zaprta oziroma do nje ne pristopaš ravno v vsakem trenutku. Če se napačno odločiš lahko pričakuješ mogoče kakšne zdravstvene posledice, ker je to način preko katerega vesolje komunicira s teboj. Ko ne boš v skladu sama s seboj, boš imela težave z zdravjem, operacije…potem vedi, da je bila odločitev, ki si jo morala sprejeti napačna. Popravi jo, takoj in tudi zdravje se bo poboljšalo.

Moja astro karta