9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Za kakšno odškodnino pa gre?
Dogodek izpred dveh dni.....ki še traja in traja ugotovitev, da MORAM poslušati SVOJO DUŠO, ker mi ona ves čas govori PRAV in me prav usmerjaHvala za to potrditev Gaia
Po doooooolgem času sonce v Ljubljani
Sej sva ga s Teo tovorla z gongi v Lj
Quote from: bik7 on November 28, 2011, 10:18:34 AMSej sva ga s Teo tovorla z gongi v Lj Očitno sta ga pritovorila velikooo, da nas danes že od jutra tako lepo razvaja. Sem upala, da se bomo kaj videli
Quote from: Nena on November 28, 2011, 10:20:34 AMQuote from: bik7 on November 28, 2011, 10:18:34 AMSej sva ga s Teo tovorla z gongi v Lj Očitno sta ga pritovorila velikooo, da nas danes že od jutra tako lepo razvaja. Sem upala, da se bomo kaj videli tudi jaz NenaTvoja številka je izginila skupaj z mojim starim telefonom, to je eno. Drugo pa je, da so me v tistih 4 urcah vaje, ki jo je imel Ljubo okupirali, pa še po platna in barve sem morala v BTC. Sem si želela nekaj zasebnosti s tabo. Imam pa te v mislih za dan, ko ne bom imela drugih obveznosti. Mislim, da bo to 10.12 ko ima Ljubo ponovno vajo. Pa številko mi pošlji hihi