9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Moj dogodek dneva, kolegica je danes ponoči rodila hčerko!!!! 2 tedna prezgodaj je bilo, kar je pa fajn, ker gre oče ravno v četrtek v novo službo in tako ne bi mogel biti prisoten pri porodu.Res sem vesela zanjo in da imamo še enega angelčka več na svetu.
Quote from: Gaia on November 29, 2011, 01:32:31 PMVčerajšnji dogodek dneva - prijateljev 16. letni sin naredil samomor. Današnji dogodek - bila sem povabljena poučevati ThetaHealing v Glastonbury. Envy, envy, envy!!!! Ti privoščim, res, moraš mi sporočiti podrobnosti.
Včerajšnji dogodek dneva - prijateljev 16. letni sin naredil samomor. Današnji dogodek - bila sem povabljena poučevati ThetaHealing v Glastonbury.
Ja, ja, vse lepo in prav....samo še vedno moram opravit razgovor, biti izbrana in podpisat pogodbo o zaposlitvi.....Oh, upam, da se ne dela univerzum norce iz mene in da ni tole spet samo kak test, ampak da se dejansko kaj uresniči.
Quote from: sasa on November 29, 2011, 07:34:08 PMQuote from: Gaia on November 29, 2011, 01:32:31 PMVčerajšnji dogodek dneva - prijateljev 16. letni sin naredil samomor. Današnji dogodek - bila sem povabljena poučevati ThetaHealing v Glastonbury. Envy, envy, envy!!!! Ti privoščim, res, moraš mi sporočiti podrobnosti.Z veseljem. Sicer pa se čarovničke odpravljamo tja na potep že prej. Se nam lahko pridružiš.
Jaz pa z bolniško. Viroze so pohodu, mulca doma, kuham čaje in upam, da se mi bo uspelo vsaj malo učit.
zebeeeeeeeeee