Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mene je pa danes moj dragi tako šokiral, da sem še nekaj časa kar gledala.Sva se pogovarjala o novi sodelavki, je prašal, kakšna je, pa mu malo namignem, potem pa on poda NATANČNI opis nje, pa nikoli je še ni videl Sem rekla, ja od kje pa teb to, pa on meni, ja ne vem, tako sem si jo predstavljal
Quote from: sasa on December 06, 2011, 09:17:52 PMMene je pa danes moj dragi tako šokiral, da sem še nekaj časa kar gledala.Sva se pogovarjala o novi sodelavki, je prašal, kakšna je, pa mu malo namignem, potem pa on poda NATANČNI opis nje, pa nikoli je še ni videl Sem rekla, ja od kje pa teb to, pa on meni, ja ne vem, tako sem si jo predstavljal Očitno sta zelo povezana s tvojim dragim in enostavno bere informacije, ki jih ti že imaš
Quote from: sanjalka on December 07, 2011, 07:42:17 AMQuote from: sasa on December 06, 2011, 09:17:52 PMMene je pa danes moj dragi tako šokiral, da sem še nekaj časa kar gledala.Sva se pogovarjala o novi sodelavki, je prašal, kakšna je, pa mu malo namignem, potem pa on poda NATANČNI opis nje, pa nikoli je še ni videl Sem rekla, ja od kje pa teb to, pa on meni, ja ne vem, tako sem si jo predstavljal Očitno sta zelo povezana s tvojim dragim in enostavno bere informacije, ki jih ti že imaš Ni potrebna nobena povezava. Vsak tip si zna zelo dobro predstavljat neko žensko nasprotnega spola, če le ima malo informacij iz prve roke o njej.
uspela...srečna