Kdor celo leto ne dela, mora pa na konc leta

. Napisala novo dispozicijo za diplomsko delo, ker mi prejšnja ni ležala in se mi nikakor ni odprlo. Frišno poslana mentorju. Imam dober občutek, da mi bo sedaj zalaufalo.
Glede na nove socialne prejemke, sem se modro odločila, da mi, menda 11 strani dolge, nove vloge, ni treba izpolnjevat. Za naša mulca, študenta, ne dobim več 50 eur mesečnih dokladov. Menda je nov sistem boljši... ja, najbrž za tiste z najnižjo plačo. Mi smo pa tu nekje, nizek srednji razred bi rekla, nimam kaj za jamrat, glih hvalit pa tudi ne. Nov sistem upošteva neto plačo. Zdaj pa pazite, zaradi dohodninske olajšave za otroka, imaste za enega otroka cca 50 eur višjo neto plačo, za dva pa tam čez 120 eur. No, ker vam država podari davčno olajšavo in iz tega torej višjo neto plačo, vam bo sedaj to zaračunala nazaj pri odobritvi otr.dodatka, štipendije itd. Všteti bodo vsi prejemki, tudi zaslužek otrok. No, ne me lovit za besedo, iz izkušenj sem kar določila, da je to tako. Innnn, ker moj mlajši ponavlja, za starejšega pa tudi nisem ziher, ker je v to šolo šel bolj po sili kot iz veselja, pa ker sem že z grobim izračunom tam pri zgornji meji lestvice na družinskega člana, mi torej ni treba nič pisat. Juhej

Tejka, za kak s.p pa tebi nič ne kaže? Sama malo razmišljam, da čim bosta mulca po tavečjem iz študija, se magari vržem v karkoli in razbremenim svoje življenje...
Mimogrede dobila opozorilo, da je nekdo vmes odgovoril. Sašaaa! Lep pozdravček tudi tebi

, prej se nisem oglasila, ker sem na polno delala. Vprašajte Jane, če men ne verjamete