Author Topic: Naj... dogodek dneva 6. del  (Read 172081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj... dogodek dneva 6. del
« Reply #480 on: December 27, 2011, 08:34:35 AM »
No pa naj še kdo reče, da je astrologija kar nekaj. Z njeno pomočjo sem v 5 mesecih shujšala 10 kil  :) :)

Suhissimooooo!  ;)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #481 on: December 27, 2011, 11:09:20 AM »
No pa naj še kdo reče, da je astrologija kar nekaj. Z njeno pomočjo sem v 5 mesecih shujšala 10 kil  :) :)

Recept? :D ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #482 on: December 27, 2011, 11:33:21 AM »

Ni recepta samo svojo karto upoštevaš in se tega držiš  ;)  pri meni npr. tako na hitrico je še veliko tega imam luno v biku, ta luna ne more jesti po petkrat na dan manjše količine, ker je gurmanska, rabi porcije, rabi okusit in polno začutit hrano, zato raje jem enkrat največ dvakrat in takrat konkretno, ni da ni  ;D  Vladar druge hiše ( hrana) je rak - torej spet luna - veliko tekočine, ker luna v biku lahko pomeni tudi zastajanje vode, namesto mesa jem mlečne izdelke, brez njih mi živeti ni  ;D  Potem npr. venera je v kvadratu na  :Sa  paziti, da ko sem razburjena, čustveno potrta, karkoli, da tega ne kompenziram s prehrano ( venera v dvanajsti) nevede tlačim v usta vse živo. Ta  :kv  pa lahko ob neustrezni prehrani lahko prinese tudi sladkorno, zato sem nekako izločila živila, ki v ta konktekst spadajo. Sem si naredila še cel seznam kaj je primerno da jem in kaj ne...se tega držim, lačna nisem. Kile pa letijo dol  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #483 on: December 27, 2011, 01:22:21 PM »
Razgovor za službo jutri, čeprav so mi notranji viri povedali kaj je s to službo, tako da jo verjetno ne bom sprejela, grem pa zato, da se predstavim in dam vtis za mogoče kakšno drugo pozicijo. Je treba mrežit.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #484 on: December 27, 2011, 02:20:20 PM »
Razgovor za službo jutri, čeprav so mi notranji viri povedali kaj je s to službo, tako da jo verjetno ne bom sprejela, grem pa zato, da se predstavim in dam vtis za mogoče kakšno drugo pozicijo. Je treba mrežit.

Vav, super Jane. Se ti je pa hitro pokazala priložnost. Bravo, zate, kakor koli se boš odločila.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #485 on: December 27, 2011, 02:22:04 PM »
u, kakšna ura prejšnjega posta 

Včeraj zvečer sem dokončala mojo drugo mandalo. Jeeeeee!!!  :D
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #486 on: December 27, 2011, 02:38:07 PM »
u, kakšna ura prejšnjega posta 

Včeraj zvečer sem dokončala mojo drugo mandalo. Jeeeeee!!!  :D

Uuuu pridna, kakšno fotko prosim  :)

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #487 on: December 27, 2011, 04:10:24 PM »
Uaaaa, Jane, razturaš, na vseh področjih. Kaj pa moraš jest z luno v ovnu ? ;) Jz sem se pa čist vdala. Dve leti sem se trudila, odkar sem se ob prehodu v meno v dveh mesecih zredila 6 kg. Po pa, al sem telovadila, se držala jedilnika po dva meseca (a opažate število dve...sama zdaj vidim, ko je napisano), pol kilce kilavo in majavo lezlo dol, ko sem se pa par dni prekršila, takoj gor. Sedaj sem se sprijaznila, jem, kar mi paše, gibanje je itak sestavni del mojega življenja, kile se držijo na istem... Rezultat je isti, jz veliko bolj sproščena. Jaz sem in lepa sem  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #488 on: December 27, 2011, 06:49:53 PM »
Joj Rena, tebi sem pa še dolžna report ravno na temo hujšanja. Daj mi prosim še enkrat podatke na mail pošlji, pa ti napišem report za 2012  ;)

Moja astro karta

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #489 on: December 28, 2011, 08:29:30 AM »

Ni recepta samo svojo karto upoštevaš in se tega držiš  ;)  pri meni npr. tako na hitrico je še veliko tega imam luno v biku, ta luna ne more jesti po petkrat na dan manjše količine, ker je gurmanska, rabi porcije, rabi okusit in polno začutit hrano, zato raje jem enkrat največ dvakrat in takrat konkretno, ni da ni  ;D  Vladar druge hiše ( hrana) je rak - torej spet luna - veliko tekočine, ker luna v biku lahko pomeni tudi zastajanje vode, namesto mesa jem mlečne izdelke, brez njih mi živeti ni  ;D  Potem npr. venera je v kvadratu na  :Sa  paziti, da ko sem razburjena, čustveno potrta, karkoli, da tega ne kompenziram s prehrano ( venera v dvanajsti) nevede tlačim v usta vse živo. Ta  :kv  pa lahko ob neustrezni prehrani lahko prinese tudi sladkorno, zato sem nekako izločila živila, ki v ta konktekst spadajo. Sem si naredila še cel seznam kaj je primerno da jem in kaj ne...se tega držim, lačna nisem. Kile pa letijo dol  ;D

Super, samo moraš imeti kar nekaj astrološkega znanja,da vse to skombiniraš :D :laugh:

Lp, D ;)
« Last Edit: December 28, 2011, 08:31:07 AM by Darja »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #490 on: December 28, 2011, 08:34:30 AM »
Moj mali (partnerjev sin) ima  :Lu:B in je kot en piščanček, suh je tako, da se mu vidijo prav vse kosti,na jedilniku pa je mogoče pet jedi, pravi odpor do hrane ima, tako da sploh ne vemo več kako naj postopamo, da bi začel uživati v hrani. Skratka kontra  :B. Je pa res, da ima tole  :Lu:B v :kon:Sa :-\ in to v 6. hiši.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #491 on: December 28, 2011, 08:36:21 AM »
Najbolje pa tud poslušat svoje telo, vam bo najbolje povedalo. Vsi ti zapisi so itak v vas samih in jih že veste. Torej, če vam ne paše jest sadja, se ne silite z njim,ker je KAO zdravo. Ja vam očitno ne služi  ;)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #492 on: December 28, 2011, 08:36:49 AM »
Moj mali (partnerjev sin) ima  :Lu:B in je kot en piščanček, suh je tako, da se mu vidijo prav vse kosti,na jedilniku pa je mogoče pet jedi, pravi odpor do hrane ima, tako da sploh ne vemo več kako naj postopamo, da bi začel uživati v hrani. Skratka kontra  :B . Je pa res, da ima tole  :Lu:B v :kon:Sa :-\ in to v 6. hiši.

Koliko je pa star ?

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #493 on: December 28, 2011, 08:53:28 AM »
10 let
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #494 on: December 28, 2011, 08:54:54 AM »
Ah pol se še vse spremeni, moja luna v biku je v otroštvu jedla zgolj par stvari  ;D

Moja astro karta