NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hvala punce...odlično je šlo Stanovanje je veliko, sicer oprema malo starejša, ampak očuvana...najpomembneje najemodajalki sem všeč tako da moj odgovor čaka
Quote from: Gaia on January 09, 2012, 12:13:42 PMQuote from: sasa on January 08, 2012, 10:11:44 PMKupljene karte za London!!!! Samo se mi res manifestacije dogajajo s svetlobno hitrostjo Ena izmed mojih letnih kart je tudi Very soon. Kdaj greš?10.-14. majMoj prvi plan je ogled ali Stonehenga ali pa Aveburyja. Se še odločam.
Quote from: sasa on January 08, 2012, 10:11:44 PMKupljene karte za London!!!! Samo se mi res manifestacije dogajajo s svetlobno hitrostjo Ena izmed mojih letnih kart je tudi Very soon. Kdaj greš?
Kupljene karte za London!!!! Samo se mi res manifestacije dogajajo s svetlobno hitrostjo Ena izmed mojih letnih kart je tudi Very soon.
Quote from: sasa on January 09, 2012, 06:39:03 PMQuote from: Gaia on January 09, 2012, 12:13:42 PMQuote from: sasa on January 08, 2012, 10:11:44 PMKupljene karte za London!!!! Samo se mi res manifestacije dogajajo s svetlobno hitrostjo Ena izmed mojih letnih kart je tudi Very soon. Kdaj greš?10.-14. majMoj prvi plan je ogled ali Stonehenga ali pa Aveburyja. Se še odločam.To veš, da se v Stonehengu kamnov ne moreš dotakniti razen 21. junija, v Avesburyju pa je to mogoče, pa še starejšega datuma so.
Maja, sedaj pa počitek in branje kakšne dobre knjige
Quote from: sanjalka on January 10, 2012, 12:20:56 PMMaja, sedaj pa počitek in branje kakšne dobre knjige Mi niti ni bilo do branja ali kakršnekoli umske aktivnosti. Odvegetirala sem ta dva dneva, malo sem izkoristila za drugačno prehrano ... Jutri pa že nazaj delat ...
Ane, kako to paše včasih? Škoda, ker je izvedljivo mogoče samo enkrat do dvakrat na leto ...
hm razgovor bom mela konec janurja. Nena to je ta druga ženska
Quote from: Tea on January 09, 2012, 04:43:36 PMDanes sem imela pa čudovit obisk. En pričakovan in drugi nepričakovan. Hvala punce Pa ravno sem se hotela pohvaliti, v kako dobri družbi sem bila, ko minute pomenijo sekunde..... čudovito je bilo. Hvala Tea, Ljubo, Nensi . Pa da ne omenim, da sem se v živo nepričakovano slišala s Slavi
Danes sem imela pa čudovit obisk. En pričakovan in drugi nepričakovan. Hvala punce
Quote from: Gaia on January 10, 2012, 12:08:44 AMQuote from: sasa on January 09, 2012, 06:39:03 PMQuote from: Gaia on January 09, 2012, 12:13:42 PMQuote from: sasa on January 08, 2012, 10:11:44 PMKupljene karte za London!!!! Samo se mi res manifestacije dogajajo s svetlobno hitrostjo Ena izmed mojih letnih kart je tudi Very soon. Kdaj greš?10.-14. majMoj prvi plan je ogled ali Stonehenga ali pa Aveburyja. Se še odločam.To veš, da se v Stonehengu kamnov ne moreš dotakniti razen 21. junija, v Avesburyju pa je to mogoče, pa še starejšega datuma so.Jp, vem vem, zato sem bolj začela gledat Avebury. Bom bratranca zaposlila, da mi najde najbolj optimalno pot do tja, pa še vstopnine ne rabim plačevat, ker je ogled zastonj. Še super vreme si bom zmanifestirala, potem pa meditirat sredi kroga