Author Topic: Naj... dogodek dneva 6. del  (Read 172080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Naj... dogodek dneva 6. del
« Reply #780 on: January 24, 2012, 10:05:25 AM »
Sanjalka sva že 2 ... Ob nekem obisku me je nekoč dr. vprašal, če sem sploh še živa glede na moj pritisk, ker spodnjega sploh ni bilo za izmerit ;D.
Za zdravje je definitivno boljši nizek, je pa za funkcioniranje in počutje to cel odklop ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #781 on: January 24, 2012, 10:15:01 AM »
Ja, Tejka,meni tudi vedno rečejo, če sem še živa ;D
Ko sem bila noseča, me je ginekologinja poslala, da sem morala iti dvakrat peš po stopnicah in so mi potem še enkrat izmerili pritisk, ampak ni bilo nič drugače :D
Še večji hec je pa bil, ko so po domovih prodajali naprave za merjenje pritiska in je gospa rekla, če mi lahko predstavi novo napravo in mi izmeri pritisk in naprava ni nič pokazala, ni zaznala mojega pritiska. Joj, je bila zmedena potem ta ženska, bilo ji je prav nerodno kaj zdaj prodaja neko napravo, ki ne deluje,hahaha, to je bilo smeha še potem, saj revica ni vedela, da imam jaz tako nizek pritisk, da tudi pri zdravniku dostikrat ne pokaže ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #782 on: January 24, 2012, 12:16:13 PM »
Sanjalka sva že 2 ... Ob nekem obisku me je nekoč dr. vprašal, če sem sploh še živa glede na moj pritisk, ker spodnjega sploh ni bilo za izmerit ;D.
Za zdravje je definitivno boljši nizek, je pa za funkcioniranje in počutje to cel odklop ;)

V istih vodah plujemo.  ;)
Kadar imam tremo in pod vplivom adrenalina se mi pritisk mooočnoooo poviša. Vse do normalnega.  :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #783 on: January 24, 2012, 02:13:40 PM »
Punce, imata pa res nizkega, če ga se naprave ne izmerijo.
Jaz sem ga med nosecnostima imela super za moje pojme, ko pa sem rodila in po carskem lezala na intenzivni, ko merijo vse, pa so malo paniko zagnale in me sprasevale, ce imam vedno tako nizek pritisk. Potem sem pa spremljala in najnizje kar sem videla je bilo 97/46. Ob takih stevilkah pa tudi meni ni bilo vseeno koliko imam pritiska.  :o

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #784 on: January 24, 2012, 02:20:40 PM »
Ohoho, dobila simpatičen ljubezenski mail od neznanca.  :D
Kako to polepša dan...  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #785 on: January 24, 2012, 02:22:33 PM »
Ooo, Pika, kaj pa to sedaj, kaj novega na obzorju ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #786 on: January 24, 2012, 02:23:50 PM »
Testi opravljenji, mater so bli ubitačni, sploh vedla nisem, da bi mogu računovodja vse to vedet  :o Če po spisanem še dobim delovno mesto, pol so mal čudni hahaha. Samo psihološki testi so mi vzeli eno uro časa.

Ja pritisk tako visokega sem imela samo v nosečnosti, sem bila takrat tudi v bolnico zaradi povečanega zatekanja, zdaj bi si ga sicer morala spet zmerit ampak mislim, da ga imam tam med 130-140 pa spodnjega 90. Domnevam, tako je bilo ponavadi na vseh meritvah.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #787 on: January 24, 2012, 02:30:58 PM »

Ma sploh ne. Sem prizemljena družinska mati.  ;D
No, ne da bi vedela.  ;)
Tip me vidi na tv, izbrska kontakt in mi piše. Kako simpatično. Ma priznam, se mi zdi fajn, mi je dvignil razpoloženje... in najbrž pritisk do normalnega :D
Problem je bolj v tem, da sem tako firbčne sorte, da znam kje izza vogala čekirat, kdo je.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #788 on: January 24, 2012, 02:49:14 PM »

No, ne da bi vedela.  ;)
Tip me vidi na tv, izbrska kontakt in mi piše. Kako simpatično. Ma priznam, se mi zdi fajn, mi je dvignil razpoloženje... in najbrž pritisk do normalnega :D
Problem je bolj v tem, da sem tako firbčne sorte, da znam kje izza vogala čekirat, kdo je.  :D

Ja, seveda, to pa verjamem, da dvigne razpoloženje, če se nekdo zanima zate :)
Saj to pravzaprav vsi potrebujemo, da čutimo, da smo nekomu všeč, da se nekdo zanima za nas, to res paše ;)
No, mogoče je včasih bolje, da niti ne veš kdo je to, samo kakor poznam sebe, bi tudi bila firbčna in bi hotela vedeti kdo je :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #789 on: January 24, 2012, 02:55:39 PM »

No, ne da bi vedela.  ;)

Ja, seveda, to pa verjamem, da dvigne razpoloženje, če se nekdo zanima zate :)
Saj to pravzaprav vsi potrebujemo, da čutimo, da smo nekomu všeč, da se nekdo zanima za nas, to res paše ;)
No, mogoče je včasih bolje, da niti ne veš kdo je to, samo kakor poznam sebe, bi tudi bila firbčna in bi hotela vedeti kdo je :)

Ja, saj to.
Ampak glede na to, da imam (že skoraj) urana spet na soncu, bom rajš krotila svojga firbca.  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #790 on: January 24, 2012, 03:10:51 PM »
Razpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim.  8)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #791 on: January 24, 2012, 03:12:34 PM »
Razpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim.  8)

Bravo Maja, saj počasi se bo pa še kaj premaknilo tudi pri tebi.
Potrpežljivost...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #792 on: January 24, 2012, 03:20:44 PM »

Bravo Maja, saj počasi se bo pa še kaj premaknilo tudi pri tebi.
Potrpežljivost...

Oh, saj potrpežljivo čakam. Tako mi drugega ne ostane, zato se ne obremenjujem preveč. Je pa tako pri nas - en mesec si zadovoljen, naslednji popolnoma razočaran. Ker ni nobenega sistema. Januar je bil katastrofa.

Ampak še vedno pa stremim k boljšemu ...  ;D
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #793 on: January 24, 2012, 05:18:37 PM »
Peče se jabolčni štrudelj  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #794 on: January 24, 2012, 05:51:42 PM »
Ah, Tea, spet mi delaš skomine, spet se mi cedijo sline  :P
A imaš P :Lu:B al kaj je zdaj to :)