NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaj pa je v zrakuDanes poslušam same podobne zgodbe .....še posebno tiste s knjižico na koncuDrži se
Držite jutri pesti zame. Please ???Grem na izpit, ki ga odlašam čisto predolgo. Sem se skoraj trdno odločila, da če mi ne uspe, je to pač znak, da se neham s tem sekirat in obremenjevat, in grem naprej in se osredotočam na tisto, kar me veseli.
Quote from: apemaya on February 07, 2012, 07:09:52 PMDržite jutri pesti zame. Please ???Grem na izpit, ki ga odlašam čisto predolgo. Sem se skoraj trdno odločila, da če mi ne uspe, je to pač znak, da se neham s tem sekirat in obremenjevat, in grem naprej in se osredotočam na tisto, kar me veseli.Apemaja, kar korajžno Držim pesti
A polna luna je danes!! Danes se je šef začel nekaj dret na mene, sem se pobrala ven iz pisarne, ugasnila računalnik in odšla domov!
Quote from: sasa on February 07, 2012, 09:01:29 PMA polna luna je danes!! Danes se je šef začel nekaj dret na mene, sem se pobrala ven iz pisarne, ugasnila računalnik in odšla domov!
OMG, jaz sem pa šele sedaj ugotovila, da se mi križa pot v London in pa Viannin prihod v Zagreb Pa tako sem hotla it pogledat tisti prvi dan
Srečno pot Pika Pod mojim čopičem pa nastaja ena prekrasna mandala. Juhej. Vesela