Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
Tea:
Hehehe ... smo tako razvajeni, da bi bilo joj, če bi res do tega prišlo :)
Andres:
--- Quote from: Tea on July 24, 2012, 08:21:29 PM ---Hehehe ... smo tako razvajeni, da bi bilo joj, če bi res do tega prišlo :)
--- End quote ---
Joj bi bilo za ta mlajšo generacijo. Za nas ta mlade pa nebi bilo take panike. Kaj pa prej, ko nismo imeli mobitelov? Isto je šlo kot zdaj.
Andres
Rena:
--- Quote from: Tea on July 24, 2012, 08:21:29 PM ---Hehehe ... smo tako razvajeni, da bi bilo joj, če bi res do tega prišlo :)
--- End quote ---
Ne bari, res smo totalno razvajeni. Jz na primer moža pokličem, kdaj bo doma, ker skoraj nikoli ne more ob 14.uri končat šihta... Prej sem ga pač čakala, ko je prišel, je prišel. Ampak je tako udobno, da glih sproti grem solato zmešat, da ni vmes že postana. Pa koliko še takih malenkosti... :o :o :o
Jane:
itak, midva tudi tisti ki je prej doma poklice drugega kdaj pride, da das kuhat. Ko pride/s je ravno servirano :))
Andres:
Jaz pa moje otroke učim, da mi listke pišeta. Torej tako kot smo jih mi. Pravzaprav sem se ognil temu mobilnemu udarce kar zadeva otrok saj oba sta prešla k operaterju kjer se vsi med seboj zastonj kličejo. Jaz kajpak nočem, kar pomeni, da mi morata napisati liste, ali mi drugače sporočiti. Je pa res, da me najpogosteje pokličeta iz stacionarnega telefona.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version