NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tole leto je pa res skoz nekaj. Pa se mi zdi da zadnje dve leti so mrki nonstop na osi dvojček -strelec. A se lahko že kam drugam premaknejo, prosim
Quote from: Jane on May 07, 2012, 05:58:00 AMTole leto je pa res skoz nekaj. Pa se mi zdi da zadnje dve leti so mrki nonstop na osi dvojček -strelec. A se lahko že kam drugam premaknejo, prosim ja zdaj je ta os najbolj na udaru, se spomnim pred tem _ od 2006 do 2008 so bili vsi mrki, z izjemo enega, na osi :de - ( sedem mrkov je bilo )..kako sem jih bila že sita itak je vedno nekaj, če ne se nam ne bi dogajalo...
Hvala Tea Upam, da res kmalu minejo,čeprav saj vse že je, saj časa ni.Drugače pa me čaka še T in T , ki bosta tvorila T z mojim stelijem v . Ne vem, kaj so se zdaj vsi tile planeti spravili name
Eno vprašanje,kaj prinaša sončni mrk točno na Veneri v karti?
Ne, moj ima mrk točno na N , dogaja pa se na osi 8-2. Mrk mu pade direktno v osmo hišo.Kaj, me bo kap trofnla
Quote from: sanjalka on May 07, 2012, 08:33:03 AMHvala Tea Upam, da res kmalu minejo,čeprav saj vse že je, saj časa ni.Drugače pa me čaka še T in T , ki bosta tvorila T z mojim stelijem v . Ne vem, kaj so se zdaj vsi tile planeti spravili name Ja sanjalka tole bo pa malo ajsi, jeseni pa še Saturn vplete svoj del