Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)  (Read 64230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
« Reply #90 on: May 09, 2012, 08:08:05 AM »
Hvala Tea :-*
Upam, da res kmalu minejo,čeprav saj vse že je, saj časa ni.
Drugače pa me čaka še T :PL in T :U, ki bosta tvorila T :kv z mojim stelijem v  :rak. Ne vem, kaj so se zdaj vsi tile planeti spravili name :)

Ja sanjalka tole bo pa malo ajsi, jeseni pa še Saturn vplete svoj del

Kako jesenei vplete še svoj del, če ga imam že sedaj na N :Lu pa v  :op z N :Sa? Jeseni se mi že spoka dol iz vsega.
tega.

oh saj res, očitnos em gledala drugo karto  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: May 09, 2012, 08:14:11 AM »
Zdaj vidim, da mi dela T :PL tudi  :tr z P  :Ve, ki je na N ASC. In seveda dela še  :op na N  :Ma.
Kaj lahko pričakujem? Kako naj tranformiram tega  :PL, kaj zdaj hoče od mene?Da se borim ali da spustim?

pri opoziciji dobivaš najverjetneje večji izziv od drugih, ki pa seveda sprožajo tvoje reakcije, da bi sekala, rezala ......
Mars v raku se ponavadi ne zna postaviti zase, jezo usmerja namesto navzven - navznoter. Mogoče je čas, da ozavestiš princip tega Marsa in če je že Rakovska tema, bo poleg dviga psihološkega dela zapisa /predvsem kvadrat z Kironom v 7/ - najbolje, da pospraviš po svojih hiši, zabiješ kakšen žebelj in če drugega ne, postaviš na terasi žar ......... pomaga.
Če imaš klet je odlična terapija tudi pospravljanje v tistem prostoru  :laugh:

Sicer pa v natalu imaš Pluton Quintil Mars - večjih težav ne bi smelo biti, če narediš red doma in v družini in vzameš stvari v svoje roke tako, da prevzameš vodstvo in odločitve
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #92 on: May 09, 2012, 08:22:12 AM »
Zdaj vidim, da mi dela T :PL tudi  :tr z P  :Ve, ki je na N ASC. In seveda dela še  :op na N  :Ma.
Kaj lahko pričakujem? Kako naj tranformiram tega  :PL, kaj zdaj hoče od mene?Da se borim ali da spustim?

pri opoziciji dobivaš najverjetneje večji izziv od drugih, ki pa seveda sprožajo tvoje reakcije, da bi sekala, rezala ......
Mars v raku se ponavadi ne zna postaviti zase, jezo usmerja namesto navzven - navznoter. Mogoče je čas, da ozavestiš princip tega Marsa in če je že Rakovska tema, bo poleg dviga psihološkega dela zapisa /predvsem kvadrat z Kironom v 7/ - najbolje, da pospraviš po svojih hiši, zabiješ kakšen žebelj in če drugega ne, postaviš na terasi žar ......... pomaga.
Če imaš klet je odlična terapija tudi pospravljanje v tistem prostoru  :laugh:

Sicer pa v natalu imaš Pluton Quintil Mars - večjih težav ne bi smelo biti, če narediš red doma in v družini in vzameš stvari v svoje roke tako, da prevzameš vodstvo in odločitve

Joj, Tea, pa ravno to sem rabila slišat, no prebrat ;D
Ja, saj delam red doma, prevzemam vodstvo in odločitve, pa se vsi upirajo, ne gre jim v glavo kaj zdaj hočem.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: May 09, 2012, 07:24:41 PM »
Ja če je pa še Dvojček se bo pa tako ali tako dogajalo

8 hiša - hm - da ne zanosi  :P

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #94 on: May 09, 2012, 11:58:13 PM »
Meni gre pa tokratni mrk direktno na pr. MC :o
Status??? Šiht menda ostane, ker je pogodba do decembra, šole tako na turbo ne bom končala,... ??? Nič jasno, tudi moj letošnji solarc je bolj kot ne nič jasno. Preveč učenja in premalo astrologije pušča posledice  :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: May 10, 2012, 08:25:00 AM »
kakšen solarc pa maš? Dej ga tja med solarce, da pogledamo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #96 on: May 10, 2012, 10:12:04 AM »
Meni bo pa pomrkalo saturna in MC.  ???
Da ne rečem, da že nekaj tednov molim vse štiri v luft in trmasto ne delam nič, imam karierni mrk, razmišljam, tuhtam, obračam... in delam veliiike spremembe v glavi.
Totalen bankrot? Al nov začetek? Al vse skupaj?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #97 on: May 10, 2012, 11:54:52 AM »
Mislim, da sem ga dala v podpis ;)
So me danes spet povozili. Pišuka Poldi roka vedno bolj boli :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: May 10, 2012, 12:48:07 PM »
Mislim, da sem ga dala v podpis ;)
So me danes spet povozili. Pišuka Poldi roka vedno bolj boli :(
Veš na koga se obrnit, ne? Jaz na tvojem mestu ne bi pustila, da gre mimo. Halo tip te je povozil, sredi belega dne, no.
Grem zdaj gledat solarc  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #99 on: May 23, 2012, 11:33:41 AM »
http://www.astro.si/astrologija/clanki/391-noc-pred-zoro-je-najtemnejsa.html
Lep članek. Malo me je spomnil, da moram samo dihat  :)

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: June 04, 2012, 09:52:10 AM »
04. do 10. jun 2012
Objavljen: 04. juni, 2012. | Autor: Aleksandra Ralić

Sedmica pred nama obećava vrlo poseban dinamizam i vrlo posebnu energiju koju će iznedriti spoj Sunca i retrogradne Venere koji je ovog puta veoma specifičan jer je reč o astronomskom fenomenu prelaska Venere preko Sunčevog diska koji se odigrava veoma retko – dva puta u razmaku od osam godina, pa onda tek na 105-121. godinu. Kao i svaka retkost i ova ima veći značaj i dublji upliv, a kako glavnu ulogu, koja će biti vidljiva na nebeskoj pozornici i golim okom u zoru 6. juna, igraju Sunce i Venera, i to na kraljevskom petnaestom stepenu Blizanaca, to je pred nama izuzetnih sedam dana tokom kojih ćemo imati priliku, ukoliko to poželimo i ukoliko se potrudimo,  da popravimo, rešimo ili završimo, svaki problematični odnos, jer Sunce je to koje je istina, koje je najčistije i najispravnije, a Venera ona koja upravlja svakim odnosom kao i svakim odnosom prema bilo čemu. Retrogradna svakako govori o nekada načinjenoj grešci, propustu, slabosti, povlačenju, i upravo ovakva konjunkcija sa Suncem - istinom, suštinom, tvorcem, donosi mogućnost da se suočimo sa sobom kroz sebe, kroz druge, kroz odnos i rodimo neko novo, čistije, uzvišenije JA.

I eto šanse da jedna ispravna, ili, bolje reći neizgovorena, reč promeni sve, jer je nekada pogrešna pokrenula ono što ovih dana imamo šansu da ispravimo. Kako ovoj konjunkciji prethodi najpre trigon Merkura i Saturna kojim otpočinjemo sedmicu, pri čemu je Merkur ujedno i Venerin dispozitor, to je sigurno da smo nešto nekada obećali, zavetovali se, a onda predomislili, oglušili, izdali, ili bili sprečeni da obećano održimo i ispunimo. Da se slično može ponoviti i ove sedmice ukazuje kvadrat Venere i Marsa koji sledi nakon trigona Merkura i Saturna, a prethodi konjunkciji Venere i Sunca. Mars je Uranov dispozitor, pa evo i posrednog kvadrata Urana i Venere, a Venera je Saturnov, pa eto i posrednog kvadrata Saturna i Marsa. I evo Merkura koji Saturnu prenosi Venerinu poruku da je čeka, da će se vratiti čim završi šta mora, no evo i Marsa zajedno sa Uranom koji će se Veneri na put isprečiti... No, susret sa Suncem promeniće sve što se do tada dešavalo...

Na objektivnom nivou prvih dana sedmice aktuelni će biti obećavajući dogovori, naizgled ozbiljni, sa dalekosežnim planovima, posebno ako je reč o nečemu što je već pokušavano (Saturn je retrogradan), i posebno po pitanju dece, školstva, dokumenata, saobraćaja, medija. No, istovremeno sa ovim ozbiljnim trigonom Merkura i Saturna i Neptun kreće retrogradno, sa kojim će Merkur krajem sedmice, nakon prelaska u znak Raka formirati trigon, pa ćemo najpre napraviti dogovore sa Saturnom, a onda, nakon konjunkcije Venere i Sunca, promeniti stranu i poverovati Neptunu... I evo naučnika koji nemoguće odgovore konačno pronalaze u nemogućem, nestvarnom, neopipljivom, nedokazivom. Evo svih onih tvrdih stavova koji će doživeti čudo i maksimalno omekšati.

Evo i devojke koja doživljava neprijatnost i opasnost negde na ulici, na povratku kući, nakon što je drugarici rekla da joj pozdravi staru ljubav... Neprijatnost može prizvati sjajnog spasioca u liku Sunca, ali i sama biti prilika da se život preokrene... A smer će diktirati izgovorena reč, bilo onome ko ugrožava bilo onome ko spašava...

U Veneri žive i Jupiter i Saturn, pa će biti aktuelna i priča novca, zakona, putovanja, pa će na isti način sve od Marsa biti ugroženo, ali na isti način i u prilici da bude „spaseno“. Ovo je svako NE u „skupštini“, ali i svaki rizik na igrama na sreću – a ishod će zavisiti samo od toga koliki je nivo ispravnosti i sreće u predelu srca... A kako sledi kvadrat Sunca i Marsa u petak, to će svi neiskreni potencijalno biti u problemu, bilo sa autoritetima, bilo u saobraćaju, bilo sa zdravljem ili statusom. Sumnjičavi i kritični dobiće prekor nekoga daleko iznad njih i zbog toga moguće „pasti“ jer Merkur prelaskom u Raka vodi i Marsa u znak pada. Rešenje će pronaći u veri, u veri u svoja osećanja a ne razum, a brzo će se uveriti da je to znanje iz Raka gde Jupiter egzaltira, ono koje neprijatelje ne stvara, jer će već u subotu Merkur napraviti trigon sa Neptunom. Pa evo sumnjičavog Marsa iz Device koji ukoren, prekoren i posrnuo konačno „dobija“ ono što savršenim radom i trudom nije uspeo steći.

*

Ove sedmice oskar za najbolju ulogu dobijaju oni sa Venerom i Suncem u konjunkciji. Aplauza će se naslušati svi sa Venerom i Marsom u aspektu, posebno kvadratu, kao i oni sa Suncem u nezgodnom odnosu sa Marsom. Iako se može činiti manje važnim, sjajnu ulogu će odigrati svi sa Merkurom u povoljnom odnosu sa Saturnom, kao i oni sa Merkurom u povoljnom odnosu sa Neptunom.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #101 on: June 25, 2012, 11:10:32 AM »
Danes se je  :Sa končno obrnil in bo pričel potovati naravnost  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #102 on: June 25, 2012, 11:33:52 AM »
In kaj bo zdaj drugače?  ;D
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #103 on: June 25, 2012, 12:15:16 PM »
za marsikaterega bo dosti drugače, seveda ne kr v enem dnevu  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: June 25, 2012, 06:08:37 PM »
Hvala bogu da se že enkrat spoka iz te 5 hiše đizus  ???

Moja astro karta