Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)  (Read 64343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
« Reply #150 on: August 22, 2012, 03:18:06 PM »
Rastoča luna v Škorpijonu
Sonce in Mars v praznem teku

Vodna luna fajn prenaša cvet - ne pa OH - če kateri služi pri zmanjšanju teže /se pravi danes in jutri brez OH/

Nič, si grem kupit in skuhat eno karfjolo in ohrovt  ;D

V bistvu se zadnje čase sprašujem bolj če kartea luna sploh jih :-\
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: August 22, 2012, 03:25:51 PM »
Rastoča luna v Škorpijonu
Sonce in Mars v praznem teku

Vodna luna fajn prenaša cvet - ne pa OH - če kateri služi pri zmanjšanju teže /se pravi danes in jutri brez OH/

Nič, si grem kupit in skuhat eno karfjolo in ohrovt  ;D

V bistvu se zadnje čase sprašujem bolj če kartea luna sploh jih :-\

seveda jih. Zemeljska - takrat lahko ješ krompir hahahahaha - ampak krompir brez vsega
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #152 on: August 22, 2012, 03:47:09 PM »
Itak, logično. Zemeljska bi prenesla korenine, ognjena verjetno zelo začinjeno, zračna pa samo luft :D ;D :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #153 on: August 22, 2012, 05:00:36 PM »
Jaz pa opažam, da se mi zadnje čase pojavlja vse več povpraševanja po turizmu na Islandijo za naslednje leto.  Med drugim tudi duhovnega, ki bo v začetku junija. Mogoče je pa ta postavitev razlog.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #154 on: August 29, 2012, 03:25:51 PM »
Jaz pa opažam, da se mi zadnje čase pojavlja vse več povpraševanja po turizmu na Islandijo za naslednje leto.  Med drugim tudi duhovnega, ki bo v začetku junija. Mogoče je pa ta postavitev razlog.

Andres

T :U se ti je permaknil v 9. hišo, tako da nekaj sprememb te čaka na področju potovanj, tujine. Me pa zanima kaj se ti je dogajalo, ko ti je šel čez 8. hišo?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #155 on: August 30, 2012, 12:49:56 AM »

Andres

T :U se ti je permaknil v 9. hišo, tako da nekaj sprememb te čaka na področju potovanj, tujine. Me pa zanima kaj se ti je dogajalo, ko ti je šel čez 8. hišo?

Od katerega do katerega datuma te konkretno zanima?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #156 on: August 30, 2012, 08:29:51 AM »

Andres

Andres

Ja, T :U ti je prvič prišel v 8. hišo 5/2005-7/2005 in potem zopet 2,3/2006-4,5/2012 in še enkrat ti bo šel 9,10/2013-3/2013, potem se ti dokončno premakne v 9. hišo in začne se ti približno 7 letno dogajanje tega tranzita na področju tujine in potovanj. Zato sem rekla, da se ti zna na tem področju precej odpreti, verjetno kar precej nenadnih novosti, nepričakovanih potovanj, skratka dogajanje na področju tujine, potovanj.
Prehod T :U čez 8. hišo pa se ti je dogajal v obdobju, kot sem napisala zgoraj in ta me zanima, saj me čaka sedaj ta tranzit. Kolegica, ki ji je ta isti tranzit prišel v 8. hišo, nas je seznanila, da se ločuje. To je bilo nenadno in šokantno.
No, tako nekako ta tranzit  :U tudi deluje-nenadno in šokantno, tako za osebo samo, kot navadno tudi za okolico :)

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #157 on: August 30, 2012, 08:36:13 AM »
Verjetno ima ta Uran tudi neko spremljevalno aspektno dogajanje.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #158 on: August 30, 2012, 09:10:32 AM »
Pri kolegici je seveda več pokazateljev, v natalu ima  :Lu:vo, tako je njen vladar  :U v tranzitu prišel v 8. hišo (konec čustev, zaključek partnerstva) in ta T :U ji  sedaj dela natančen aspekt z N :Lu:vo (5.hiša)-razlog za ločitev so bili otroci, ker jih kolegica noče imeti.
 :Lu v natalu pa aspektirana prav z vsemi ostalimi planeti, da izpostavim samo natančen  :kv (0stopinje) s  :Sa, ja sedaj se je vse to sprožilo...
N :Sa:B, vladar je  :Ve, ki ji je v progresiji prišla v 12. hišo (izgube ljubezni,samota), prav tako ima P :Lu v 12 hiši...

:Lu  je prišla v znamenje :de, vladar  :Me je v natalu v 12. hiši,skratka ja, izgube  s tole luno so bile pač neizogibne.

Že sama  :Lu v   :vo v natalu kaže na osebo, ki je bolj racionalna v čustvih in ima pravzaprav rada svobodo...

Poleg zgoraj napisanega, ji je prišel sedaj še T :ki na DSC in seveda dela aspekt z T :U in T :PL, ta aspekt med  :ki, :U in  :PL imamo sedaj itak vsi.

Glede na to,da ima  :Lu:vo in  :Ve:dv, vse skupaj prav dobro prenaša, saj je zelo razumska.
Ja, tudi vladar N :Ve je  :Me in kot že zgoraj napisano, je le-ta v natalu v 12. hiši-zopet samota, izgube na področju partnerstva, ljubezni...
Zanimivo, vse se poveže, če bom gledala še jutri, bom sigurno še kaj  novega videla ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #159 on: August 30, 2012, 10:05:59 AM »
Ja itak, eno z drugim in se zgodba lahko odigra.

Jaz imam dobre spomine na Urana v 8 - eno izjemno uspešno obdobje v mojem življenju /od 10 do 17 leta približno/  Naredil revolucijo ko je vstopi in še eno, ko je izstopil, kar pa seveda niti ni čudno, saj imam na koncu 8 tudi Sonce, spremljal pa ga je vstop Plutona v 8 prav v tistem času .....

Takrat lahko rečem, sem se na nek način poslovila od svojih staršev /Saturnov vstop v 4 in potem preko 5  :rak /, na moje življenjske orientacije je začel vplivati "pomemben učitelj", ki je bil trener in skupina /Jupiter v 9 in preko 10, 11 ....../ to je prinašalo tudi javni uspeh skozi šport, nagrade, pokali in priznanja pa tudi v likovnih kolonijah in na literarnem področju....

Da ne govorim, da sem bila priljubljena  :te, Jupi na vrhu  in da sem se seveda v tem času srečavala z ponudbami fantov 

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #160 on: August 30, 2012, 01:44:27 PM »
Ja itak, eno z drugim in se zgodba lahko odigra.

Jaz imam dobre spomine na Urana v 8 - eno izjemno uspešno obdobje v mojem življenju /od 10 do 17 leta približno/  Naredil revolucijo ko je vstopi in še eno, ko je izstopil, kar pa seveda niti ni čudno, saj imam na koncu 8 tudi Sonce, spremljal pa ga je vstop Plutona v 8 prav v tistem času .....

Takrat lahko rečem, sem se na nek način poslovila od svojih staršev /Saturnov vstop v 4 in potem preko 5  :rak /, na moje življenjske orientacije je začel vplivati "pomemben učitelj", ki je bil trener in skupina /Jupiter v 9 in preko 10, 11 ....../ to je prinašalo tudi javni uspeh skozi šport, nagrade, pokali in priznanja pa tudi v likovnih kolonijah in na literarnem področju....

Da ne govorim, da sem bila priljubljena  :te, Jupi na vrhu  in da sem se seveda v tem času srečavala z ponudbami fantov

Vau, lepo Tea, seveda vse se bere iz natala, tako kot pri kolegici zgoraj, njej je pač prinesel tranzit urana njeno zgodbo, tebi kot si napisala,pa seveda tvojo in poglej kako sta si  različni ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #161 on: August 31, 2012, 04:21:02 AM »

Andres

Andres

Ja, T :U ti je prvič prišel v 8. hišo 5/2005-7/2005 in potem zopet 2,3/2006-4,5/2012 in še enkrat ti bo šel 9,10/2013-3/2013, potem se ti dokončno premakne v 9. hišo in začne se ti približno 7 letno dogajanje tega tranzita na področju tujine in potovanj. Zato sem rekla, da se ti zna na tem področju precej odpreti, verjetno kar precej nenadnih novosti, nepričakovanih potovanj, skratka dogajanje na področju tujine, potovanj.
Prehod T :U čez 8. hišo pa se ti je dogajal v obdobju, kot sem napisala zgoraj in ta me zanima, saj me čaka sedaj ta tranzit. Kolegica, ki ji je ta isti tranzit prišel v 8. hišo, nas je seznanila, da se ločuje. To je bilo nenadno in šokantno.
No, tako nekako ta tranzit  :U tudi deluje-nenadno in šokantno, tako za osebo samo, kot navadno tudi za okolico :)

Okrog leta  2005 v mojem življenju ni bilo posebnih spremb. So se pa začele službene spremembe maja 2006. Tistikrat sem ostal brez službe, česar sem bil po svoje celo vesel, saj delovno okolje je bilo vse prej kot dobro.  Vmes sem imel tri resne partnerke in ta zadnja se je obnesla. Eno med njiimi je odneselo od mene bolj uransko. 
10 marca 2008 sem ustanovil podjetje, turistično agencijo in ta kot kaže nosi potovanja v bodoče in v preteklosti. To je tudi del tega, kar objavljam na domeni www.islandija.si
Sicer pa obdobje med junijem 2006 do februarja 2012 ni bilo prav nič prijetno.  Čez noč sem postal samohranilec. Otroka sta se vse pogosteje zatekala k meni, posredoval pa sem tudi s policijo, tako da za mano je obdobje socilane službe, urada za pravice otrok, kot rečeno policije, nenehnega pisanja in srečevanja z uradi kakršne koli vrste. Vendar to nekako ne štejem pod uransko stvar v osmi hiši, ali le deloma. Ta isti čas sem imel tudi tranzitnega Plutona čez mojo natalno Luno v peti hiši.
Sin je situacijo izkoriščal manipulativno, saj Plutona ima v prvi hiši vse dokler ga ni prisekalo in je obležal v bolnici zaradi zloma noge. To se je zgodilo točno na dan lanskoletnega novembrskega mrka v dvojčkih, kar on tudi je.  Ni mi verjel. Ta mrk se je ponovil še decembra in tistikrat so mi popustili vsi ventilil in  prvič v življenju sem mu dal klofuto.
Po dveh mesecih se je fant spremenil in dobil sem novega sina. Sicer še vedno kaže Plutona v prvi hiši, toda vsaj pogovarjati se da z njim in seveda.  Zaradi obeh mrkov sedaj še v astrologijo verjame, ker opozoril sem ga tako novembra kot decembra  2011.
Okrog leta 2009 sem dobil popolnoma novo družbo, ki je bila po svoje posledica finančnega zloma Islandije. Mislim, da je Tea tistikrat napisala, da se bom preoblekel.  No, jaz sem si novo obleko kupil, ker sem mislil, da jo bom poslovno tako tudi rabil. :) :)  Ta nova družba mi je dala nauk, da sem prej na delovnem mestu delal z butci, ki so pol pismeni. Ta nova družba je obratno kot tisti, ljudje ki sem jih poznal prej in z njimi sem preživel kar dober čas in sestanki se še niso končali.   Mičo Mrkaič je to vrsto ljudi, kot so bili moji bivši sodelavci poimenoval funkcionalno nepismeni ljudje.  Toda gre za skupino ljudi, ki je v vsaki državi in niti ne ve kaj se jim pred nosom dogaja.

Če gledam drugače in osmo hišo vzamem kot poslovnost sem v zadnjih dveh letih naredil tudi neke povezave trgovanja med Slovenijo in Islandijo. Na podlagi enega posla od dveh niti ni izključeno, da bom moral potovati med državama. Turizem kajpak je posel zase, omenjena dva pa nimata veze s tem.  Torej ko mi steče Uran v deveto hišo bom verjetno večkrat v Sloveniji. 

Opisal sem ti obdobje za katerega si prosila, vendar naj ponovno poudarim, da jaz osebno tega nisem nikoli preveč resno jemal kot posledica Urana, temveč Plutona na Luni. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #162 on: August 31, 2012, 06:33:03 AM »
Tudi meni se zdi, da je to bolj pluton na luni, vsaj kar se otrok tiče. No sicer bi morala preverit vse datumsko, kaj je še bilo takrat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #163 on: August 31, 2012, 07:58:36 AM »

Andres

Andres

Okrog leta  2005 v mojem življenju ni bilo posebnih spremb. So se pa začele službene spremembe maja 2006. Tistikrat sem ostal brez službe, česar sem bil po svoje celo vesel, saj delovno okolje je bilo vse prej kot dobro.  Vmes sem imel tri resne partnerke in ta zadnja se je obnesla. Eno med njiimi je odneselo od mene bolj uransko. 
10 marca 2008 sem ustanovil podjetje, turistično agencijo in ta kot kaže nosi potovanja v bodoče in v preteklosti. To je tudi del tega, kar objavljam na domeni www.islandija.si
Sicer pa obdobje med junijem 2006 do februarja 2012 ni bilo prav nič prijetno.  Čez noč sem postal samohranilec. Otroka sta se vse pogosteje zatekala k meni, posredoval pa sem tudi s policijo, tako da za mano je obdobje socilane službe, urada za pravice otrok, kot rečeno policije, nenehnega pisanja in srečevanja z uradi kakršne koli vrste. Vendar to nekako ne štejem pod uransko stvar v osmi hiši, ali le deloma. Ta isti čas sem imel tudi tranzitnega Plutona čez mojo natalno Luno v peti hiši.
Sin je situacijo izkoriščal manipulativno, saj Plutona ima v prvi hiši vse dokler ga ni prisekalo in je obležal v bolnici zaradi zloma noge. To se je zgodilo točno na dan lanskoletnega novembrskega mrka v dvojčkih, kar on tudi je.  Ni mi verjel. Ta mrk se je ponovil še decembra in tistikrat so mi popustili vsi ventilil in  prvič v življenju sem mu dal klofuto.
Po dveh mesecih se je fant spremenil in dobil sem novega sina. Sicer še vedno kaže Plutona v prvi hiši, toda vsaj pogovarjati se da z njim in seveda.  Zaradi obeh mrkov sedaj še v astrologijo verjame, ker opozoril sem ga tako novembra kot decembra  2011.
Okrog leta 2009 sem dobil popolnoma novo družbo, ki je bila po svoje posledica finančnega zloma Islandije. Mislim, da je Tea tistikrat napisala, da se bom preoblekel.  No, jaz sem si novo obleko kupil, ker sem mislil, da jo bom poslovno tako tudi rabil. :) :)  Ta nova družba mi je dala nauk, da sem prej na delovnem mestu delal z butci, ki so pol pismeni. Ta nova družba je obratno kot tisti, ljudje ki sem jih poznal prej in z njimi sem preživel kar dober čas in sestanki se še niso končali.   Mičo Mrkaič je to vrsto ljudi, kot so bili moji bivši sodelavci poimenoval funkcionalno nepismeni ljudje.  Toda gre za skupino ljudi, ki je v vsaki državi in niti ne ve kaj se jim pred nosom dogaja.

Če gledam drugače in osmo hišo vzamem kot poslovnost sem v zadnjih dveh letih naredil tudi neke povezave trgovanja med Slovenijo in Islandijo. Na podlagi enega posla od dveh niti ni izključeno, da bom moral potovati med državama. Turizem kajpak je posel zase, omenjena dva pa nimata veze s tem.  Torej ko mi steče Uran v deveto hišo bom verjetno večkrat v Sloveniji. 

Opisal sem ti obdobje za katerega si prosila, vendar naj ponovno poudarim, da jaz osebno tega nisem nikoli preveč resno jemal kot posledica Urana, temveč Plutona na Luni. 

Andres

Hvala Andres za obširno razlago. Vsekakor je potrebno pogledati najprej natalno karto, kako ti stoji uran in kakšno vlogo ti igra v samem natalu, potem še vladarja 8. hiše neptuna...
In pogledati je potrebno še vse ostale tranzite v tem obdobju, t plutona na luno vsekakor je lahko zelo močan, razdiralen. Pri kolegici se je odražal konstruktivno, saj je v celoti prenovila svoje stanovanje :)
Informacije so zame zelo dobrodošle, saj tako lahko vidim kako se komu odraža kak tranzit ali progresija.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: August 31, 2012, 09:19:20 AM »
Sanjalka

Primerjati ne boš mogla, saj kot smo zdaj ugotovili se nikoli ne odraža le en aspekt. Vedno imamo celotno tranzitno in progresivno dejavnost, še posebno če so karte pestre z aspektnimi strukturami. Poleg tega je odvisno od natalne karte, vladarjev itd.

Zato pa je eno kvalitetno interpretacijo tud nemogoče nardit z računalniškim programom.
www.Astro-Star.net