Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)  (Read 64343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
« Reply #180 on: September 14, 2012, 09:09:13 AM »
Tudi moj bo v približkih orbisa AC Merkur Luna Uran - 3/9 hiša

Pa še Merkurjev povratek na R natalnega v R tranzitnem gibanju imam - tako da bo to vsekakor pomembna tema 
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #181 on: September 14, 2012, 09:17:14 AM »
Skoz neki.... ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #182 on: September 15, 2012, 05:38:50 AM »
13 november na 21° škorpijona - sončni
28 nov. pa na 6°Dvojčka - lunin

obenem je tudi R Merkur, ki v senco vstopi že 20. oktobra, R = 6.nov. in D se obrne 25. nov. stacionaren je še do konca meseca oz. do 2. decembra.

Postajam radoveden kaj mi prinaša prihodnost, saj sončni mrk bo v bližini mojega neptuna. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: September 15, 2012, 09:11:24 AM »

obenem je tudi R Merkur, ki v senco vstopi že 20. oktobra, R = 6.nov. in D se obrne 25. nov. stacionaren je še do konca meseca oz. do 2. decembra.

hvalaaaaaaaaaaaaaaaa!

sončni bo v moji 9.hiši, bo v  :tr  z N :So.
lunin bo pa na IC

a prinašata kaj dobrega?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: September 15, 2012, 09:44:03 AM »

Postajam radoveden kaj mi prinaša prihodnost, saj sončni mrk bo v bližini mojega neptuna. 

Andres

Če mrk pade v 4 hišo to pomeni, da bo dom, družina zahtevala več pozornosti. Lahko se nanaša na starše, otroke, nepremičnine in zadeve okrog teh vprašanj. Mogoče gre za popravila v domu, ali pa za razmišljanje o selitvi. Človek se v obdobju trajanja mrka zadržuje več doma, kot običajno, je pa to tudi čas za zaključek dolgoletnih situacij o katerih je bilo govora, razmišljanja in načrtovanja.
Vsekakor zaključek nekih stvari, ki jih je odprl prejšnji sončni mrk na 2° Strelca - decembra 2011, jih dvignil junijski mrk 2012, zaključil pa jih bo definitivno majski mrk na 19°Bika - ki posledično prinaša drugačen status

Tale mrk je v prevelikem orbisu glede na tvojega Neptuna, je pa v konjunkciji s P Marsom, ki je tradicionalno tudi vladar mrka. Torej bo to kar pomembna tema, še posebno, ker te je v preteklem obdobju malo hecal T Saturn na natalnega Marsa. Sedaj se potencial sprosti in boš lažje napredoval v smeri, ki si jih pripravljal.
Glede na tranzit drugega vladarja Plutona v 5 - pa je nakazano da bo šlo za krepitev tvoje ustvarjalnosti, kreativnosti, pa seveda tudi na več ukvarjanja z otroki

Da bo mrk vplival tudi na tvojo notranjo spremembo, način predstavljanja in nastopanja, pa tudi način, kako se poteguješ za določene stvari - pa postavljanje novih ciljev, govori tudi letošnji prehod P Sonca v znamenje Tehtnice, po 30. letnem potovanju po znamenju Device. Torej se energije kar spreminjajo in 4 hiša je naša najbolj skrita intimnost, ki jo imamo sami s sabo.

Obenem pa imaš v nadaljevanju leta tudi Jupitrov povratek, kar se zgodi vsakih 12 let.
JA - pomembno leto
« Last Edit: September 15, 2012, 09:55:03 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #185 on: September 15, 2012, 07:08:15 PM »
Mrk en dan pred mojim rojstnim dnevom ... V  10. hiši bo. Takrat bo tudi Saturn že tam ... La la la, komaj čakam!  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #186 on: September 15, 2012, 07:16:35 PM »
Moj bo pa v 11. pa v konjunkciji s P  :Me
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: September 15, 2012, 08:08:32 PM »
No, ja mrk na Sonce ravno ni taka zadeva, da bi se jo morali veselit. Če drugega ne, pade vitalnost, življenjska energija in priložnosti v tistem letu kar zginejo.... itd...

www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #188 on: September 15, 2012, 08:59:36 PM »
Karkoli bo, naj bo. Samo, da se malo rutina razbije.  ;D
Me zanima, če sploh bo kaj za občutit od vseh teh tranzitov. Me skrbi, da na koncu ne bo nič ...

Pričakujem dobro. Manj dobro so pa samo izxiv, da dobro naredim še boljše.
« Last Edit: September 15, 2012, 09:01:09 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #189 on: September 15, 2012, 10:49:47 PM »
 :So mrk v 3. hiso, 3 stopinje pred  :NE. Vladar  :Sk  :PL je v natalu v 1. hisi in v T na koncu 4. hise... Moram biti pozorna na promet,komunikacijo, da ne bo prehude transformacije same sebe ali druzine. Bomo videli kaj bo. Ce upostevam se  :NE, ki je vladar 7. hise...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #190 on: September 15, 2012, 11:02:03 PM »
 :Lu mrk tocno na MC-ju :o. Vladar  :Me v natalu v 10. hisi in se vladar karte je. Upam na najboljse! Junijski  :Lu mrk mi je padel v 4. hiso- sin se je odselil od doma na svoje in oddala svoj dom... Rezultat super!
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #191 on: September 16, 2012, 05:51:54 AM »

Andres

Če mrk pade v 4 hišo to pomeni, da bo dom, družina zahtevala več pozornosti. Lahko se nanaša na starše, otroke, nepremičnine in zadeve okrog teh vprašanj. Mogoče gre za popravila v domu, ali pa za razmišljanje o selitvi. Človek se v obdobju trajanja mrka zadržuje več doma, kot običajno, je pa to tudi čas za zaključek dolgoletnih situacij o katerih je bilo govora, razmišljanja in načrtovanja.
Vsekakor zaključek nekih stvari, ki jih je odprl prejšnji sončni mrk na 2° Strelca - decembra 2011, jih dvignil junijski mrk 2012, zaključil pa jih bo definitivno majski mrk na 19°Bika - ki posledično prinaša drugačen status

Tale mrk je v prevelikem orbisu glede na tvojega Neptuna, je pa v konjunkciji s P Marsom, ki je tradicionalno tudi vladar mrka. Torej bo to kar pomembna tema, še posebno, ker te je v preteklem obdobju malo hecal T Saturn na natalnega Marsa. Sedaj se potencial sprosti in boš lažje napredoval v smeri, ki si jih pripravljal.
Glede na tranzit drugega vladarja Plutona v 5 - pa je nakazano da bo šlo za krepitev tvoje ustvarjalnosti, kreativnosti, pa seveda tudi na več ukvarjanja z otroki

Da bo mrk vplival tudi na tvojo notranjo spremembo, način predstavljanja in nastopanja, pa tudi način, kako se poteguješ za določene stvari - pa postavljanje novih ciljev, govori tudi letošnji prehod P Sonca v znamenje Tehtnice, po 30. letnem potovanju po znamenju Device. Torej se energije kar spreminjajo in 4 hiša je naša najbolj skrita intimnost, ki jo imamo sami s sabo.

Obenem pa imaš v nadaljevanju leta tudi Jupitrov povratek, kar se zgodi vsakih 12 let.
JA - pomembno leto

Zadeve v družini zame ne bodo nobena posebnost, saj hčerka je vsak mesec pri meni več, sploh pa zdaj septembra, ko sta itak oba otroka tu.  No, September ni November in zato lahko zaključim, da bo nehala hoditi k mami kot pred letom dni, oziroma se bo precej ohladila do tistega okolja.   
Renovacije v stanovanju. Kupil sem nove ploščice, vendar nisem mislil še takoj renovirati kopalnice. Sicer pa polaganje ploščic in celotnih novih kopalniških elemnetov ter napeljav ni pogojeno z letnim časom, zato mogoče to pride na vrsto ravno v tistem času.

Jupitrev povratek se zgodi vsakih 12 let in letos  19. julija sem imel sicer veliko obletnico. Takrat, torej  19.7.2000 sem se ločil. :)  12 let pred tem, torej 8. oktobra 1988 pa sem šel živet v tujino.

Ne vem sicer na kakšno notranjo sprembo bi ta mrk lahko vplival, toda pripravljen sem se presenetiti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #192 on: September 16, 2012, 07:13:50 AM »
Mrk en dan pred mojim rojstnim dnevom ... V  10. hiši bo. Takrat bo tudi Saturn že tam ... La la la, komaj čakam!  ;D
:Sa na MC je meni prinesel novo,sanjsko stanovanje, taksno kot sem si ga zelela ze kot otrok ;) Kupoprodajno pogodbo sem podpisala prav na isti dan, ko je T :Sa prisel na MC. Ja, v natalu ga imam v 8. hisi in v   :op z :Lu v 2.hisi. Bil je skupen projekt z bivsim ( :Sa v 8.hisi) in mojo mamo(  :Lu v 2. hisi).No, istocasno je bil tudi  :J na :Me, vladarju karte. Sedaj, ko mi je sel  :Sa cez  :Lu v 2.hisi, sem iz tega naredila buisnes ;) In  sedaj je bil  :J na MC in vladar  :Me na  :J. Sem pa  :Sa seveda morala predhodno precej upostevati, bogato izplacati bivsega in sedaj je prisla nagrada. Pri  :Sa pravim, kar se mora, se mora. Ne isci ovinkov ampak ga upostevaj, saj je strog ucitelj in kot pravi Tea je gospodar karme.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #193 on: September 16, 2012, 07:57:00 AM »
Maja,mislim da je cas, da se resno lotis naredit izpit in diplomo, da zakljucis stvari, da ne odlasas vec, ne isces izgovorov, mislim da je to lekcija, ki ti jo sporoca  :Sa. Da se brcnes v rit in vse sile usmeris v to, da to zakljucis. Kar se mora, se mora. Zdaj pa v akcijo ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #194 on: September 16, 2012, 05:13:19 PM »
Sem že v akciji.  8)
9ZK 656