Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)  (Read 64357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
« Reply #210 on: September 28, 2012, 06:44:03 PM »
:So mrk 13.11. pri možu v 6. hiši, pri meni je na udaru 4. hiša ( ta je pri meni zadnja leta aktualna )
 :Lu mrk 28.11. pa se možu zgodi v konjunkciji z ASC, torej v 1. hiši in meni v konjunkciji z N  :Lu , v 10 hiši  ::) ( orbis je malo več kot 1 stopinja, če je še dovoljeno )...kakršen koli premik je dobrodošel...

Ja Taja, ti imaš izrazito spremembo v domu in statusu

ko bi se že končno ta fizična sprememba v domu in statusu in ne samo vlaganje energije,trud,  delo in iskanje novih poti kako fizično udejanit to spremembo...kot hrček v kolesu  :(

Kaj še kar nimata rešeno.  :-X  Sem bila čist prepričana, da je to čez poletje steklo.
No, ampak mrki na tem področju vsekakor kažejo, da se bo to uredilo
ne vse se je sifižilo, tudi z vizo..imela vse papirje urejene za vizo za združitev družine, da gre na intervju , celo dobil turistični vizum za Italijo, a ga domači niso ven spustili  >:(
Naj se uredi, naj se uredi, ker tole je absurd nad absurdi  :-\

Sem pokukala mrke za naslednje leto ( je še prehitro, da odprem novo temo ::) ) in opazila , da bo 25. maja 2013 lunin mrk točno na moji luni in moževem ASC ( oba imava na 4 stopinji.  :dv ) zanimivo, zanimivo  :o

(May 25, 2013 12:25 AM Sun 4 Gem 08 Opposition Moon 4 Sag 08(LE) )
« Last Edit: September 28, 2012, 06:47:52 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #211 on: September 28, 2012, 06:49:42 PM »
:So mrk 13.11. pri možu v 6. hiši, pri meni je na udaru 4. hiša ( ta je pri meni zadnja leta aktualna )
 :Lu mrk 28.11. pa se možu zgodi v konjunkciji z ASC, torej v 1. hiši in meni v konjunkciji z N  :Lu , v 10 hiši  ::) ( orbis je malo več kot 1 stopinja, če je še dovoljeno )...kakršen koli premik je dobrodošel...

ko bi se že končno ta fizična sprememba v domu in statusu in ne samo vlaganje energije,trud,  delo in iskanje novih poti kako fizično udejanit to spremembo...kot hrček v kolesu  :(

Kaj še kar nimata rešeno.  :-X  Sem bila čist prepričana, da je to čez poletje steklo.
No, ampak mrki na tem področju vsekakor kažejo, da se bo to uredilo
ne vse se je sifižilo, tudi z vizo..imela vse papirje urejene za vizo za združitev družine, da gre na intervju , celo dobil turistični vizum za Italijo, a ga domači niso ven spustili  >:(
Naj se uredi, naj se uredi, ker tole je absurd nad absurdi  :-\

Sem pokukala mrke za naslednje leto ( je še prehitro, da odprem novo temo ::) ) in opazila , da bo 25. maja 2013 lunin mrk točno na moji luni in moževem ASC ( oba imava na 4 stopinji.  :dv ) zanimivo, zanimivo  :o

(May 25, 2013 12:25 AM Sun 4 Gem 08 Opposition Moon 4 Sag 08(LE) )

Ni prehitro. Ker kar bo opustošil škorpijonski, se bo v bikovemu postavilo na trdna tla

Saj verjamem v to, da ko nekaj spustiš, pride tisoč novih stvari. Danes me obsipa vesolje z darili. Čist nepričakovanimi, v energetskem in fizičnem smilu

Hvala vsem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #212 on: September 28, 2012, 06:57:55 PM »
Meni pade v sesto hiso, al bo sluzba al pa zdravje  ::)

Služba ... odprla boš svojo dejavnost ... Uran v 6 je astrologija. In enkrat že ubogaj otrok božji  :-*

Dejavnost mam že odprto  ;) Si mi 2009-tega leta dala datum  ;D Ubogam, ubogam  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #213 on: September 28, 2012, 07:00:01 PM »
Meni pade v sesto hiso, al bo sluzba al pa zdravje  ::)

Služba ... odprla boš svojo dejavnost ... Uran v 6 je astrologija. In enkrat že ubogaj otrok božji  :-*

Dejavnost mam že odprto  ;) Si mi 2009-tega leta dala datum  ;D Ubogam, ubogam  ;D

Pridna  :P
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #214 on: September 29, 2012, 03:37:38 PM »

sem opazila, da bo 13.11. pri meni  še mrk konjunkcija z IC... ali bo le končno padla odločitev, kdo se kam preseli in kje si ustvariva nov dom...  ::)

pogrešam oksitocin  ;D
« Last Edit: September 29, 2012, 03:40:33 PM by taja6 »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #215 on: September 29, 2012, 05:35:07 PM »
Prosim, če že pride ta november!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #216 on: September 30, 2012, 09:02:52 AM »
Solarni mrk v znamenju Škorpijona je težja situacija. Poveča se število smrtnosti, posebno pri otrocih, pa tudi kolektivne nesreče s smrtnimi izidi.

Na političnem nivoju se poveča špijunaža in tajne »vojne«, poskusi državnih udarov in porast kriminala. Ob takem mrku lahko pričakujemo, da nam bo država zvišala davke, takse in pretiravala pri izdatkih za vojsko. Največja nevarnost pa je nezadovoljs
tvo vojske in policije v takem letu.

Na osebnem nivoju njegove vplive čutimo, če smo pod njegovim vtisom skozi hišo, v katero se postavi in če se dotika naših planetov.
Škorpijonska tema je princip smrti in prerojenja, novega rojstva. Na površje prinaša vse skrito. Nezavedni del nas je ujet v čustvene strukture, ki se jih le stežka osvobodi, branimo se opustiti stare čustvene varovalne vzorce, opuščanje le-teh pa je povezano z velikimi strahovi in bolečinami. C.G.Jung pravi, da imamo vsi svojo senco ....
Pluton nas sooči tudi z močjo ali nemočjo, z dominaco, zlorabo, manipulacijo, strahom in ogroženostjo...
V 8 hišo, kjer domuje znamenje Škorpijona in Pluton, kot novodobni vladar pa spada tudi spolnost in odnos do nje.
Ravno tako partnerjev denar, oz. skupna vlaganja, denar, ki ga nismo neposredno zaslužili, ali je odraz preteklosti, tudi karmične preteklosti /dediščina, zavarovalnina/

Zdravstveni vidik Škorpijonske teme so genitalije

Tole sem napisala na ABRAKADABRO na FB

danes pa zasledila tole povezavo pri moji prijateljici

http://webastrolog.wordpress.com/2012/09/28/od-21-12-2012-covecanstvo-vise-nece-biti-kao-pre/
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #217 on: October 03, 2012, 11:18:01 PM »
Bravo Tea. To sta pa podobno napisala.   Vse to se ujema z napovedjo, da bo na Islandiji aprila  nov finančni kolaps. In napisal sem že predhodno, da Islandija je znak kako bo čez tri do pet let v Sloveniji, ter posledično drugje po Evropi. To mi leta 2008 ni verjel nihče, zdaj, ko se Evro lomi mnogi mislijo drugače. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #218 on: October 10, 2012, 11:23:02 AM »
Nakup prenosnika

Ker vem ,da gre Merkur v senco, me zanima, kaj se zdej tle šteje?
Al dan oddaje naročila, torej k mu js pošljem mail nazaj, kater prenosnik bi mela......
al dan, ko on odda naročilo?
Dan, ko prejme prenosnik?
Ali dan, ko ga js dobim?

Kaj zdej nardit....
reskiram pa oddam naročilo danes, jutri ali najkasneje pojutrišnjem?

Kak nasvet?
« Last Edit: October 10, 2012, 05:44:33 PM by skorpijonka »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: October 10, 2012, 11:42:31 AM »
Danes oddaj naročilo /razen da je luna v upadu/ so vsi drugi aspekti dobri

potem pa zasidraj, da je bil to tvoj prvi korak oz. rojstvo tvojega računalnika. Vse ostalo se odvije kot se mora in kadar se mora.

Jutri pa je neugodno, ker je Luna v praznem teku cel dan

TOREJ AKCIJA TAKOJ ZDAJ
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #220 on: October 10, 2012, 11:48:26 AM »
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
 :-* :-* :-* :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #221 on: October 11, 2012, 03:58:52 AM »
20.oktobra bo na Islandiji eden najbolj pomembnih referendumov v zgodovini države.
Pred letom dni je bila namreč zbrana skupina 25 demokratično izvoljenih državljanov, katerih naloga je odpraviti pomankljivosti v trenutnu ustavi, ki se je kot stara danska izkazala za včasih tudi državljanom škodljivo.

Glasovalo naj bi se da 15% prebivalcev s podpisi lahko skliče referendum.
Kvota na ribe naj bi potemtakem odpadla saj gre za državno dobrino.
Ravno tako bi bile vse ostale dobrine vkljućno  vodo in morebitno nafto last državljanov.
En člen je v predlogu, ki bo tudi na referendumu in sicer, da se loči državo od cerkve. Če bo to sprejeto  potem župniki in škofi ne bodo več na državnih plačah. Mogoče pa je tudi, da bo potem hotela svoje hektarje nazaj od države, ki jih je prepustila  1917. 

Osebno bom glasoval vse za razen za cerkvo proti, torej da naj ne bo več na državnih plečah.

Moje vprašanje je, kakšno se na trenutni položaj planetov vam zdi izid tega referenduma?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #222 on: October 11, 2012, 08:00:14 AM »
Andres, tvoje vprašanje je pa za mundanega astrologa.

Če bi hoteli profesionalno odgovoriti, potem bi morali imeti vsaj karto Islandije in še kakšne druge, poleg tega mundani astrolog spremlja zgodovinske dogodke ima podatke itd.....

Sama se ukvarjam bolj z osebno astrologijo, razvojnimi potenciali  in bi bila ta študija trenutno prevelika poraba časa zame, ker mi enostavno kronično primanjkuje časa za kaj takega.

Mislim, da ti imaš karto Islandije - poglej kam pade novembrski mrk in potem še sončni maja meseca.

Sam datum 20. je sicer OK - razen da je Merkur v senci. Sama ga upoštevam.
Nekateri astrologi ga ne upoštevajo iz stopinje na kateri se potem obrača v D, nekateri vzamejo eno lunino meno prej, preden se obrne R.

Sicer pa na splošno bo svetovna tema rudniki, nafta, voda
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #223 on: October 12, 2012, 02:39:45 AM »
Sem pogledal.  V majskem mrku so bili v dvojčku kjer ima natalna karta Islandije, Saturn, Sonce, Venero, Merkur in Urana, tranzitni Venera, Sonce in Jupiter.

Zdaj novembra bosta tranzitna Jupiter in Luna.  Glede na dogodke ki jih spremljam menim, da bo v zadnjem tednu pred referendumom veliko propagandne aktivnosti. Luna ki se pojavlja je predvsem vladujoča stranka, ki je po večini sestavljena iz žensk, pravzaprav del nekoč feministične stranke. Zato je tam predsednica vlade prva lezbijka s to funkcijo na svetu. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #224 on: October 12, 2012, 01:26:16 PM »
V katero hišo pa pade mrk
www.Astro-Star.net