Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)  (Read 64311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)
« Reply #240 on: November 06, 2012, 05:42:54 PM »
Sončni mrk mi pade direkt v šesto  :op :Lu v dvanajsti. Ja nič čudnega, da sem danes skoraj v bolnici pristala. Naslednji pregled imam dan po mrku in če ne bo OK znam takrat ostati noter.
Ah joj.... ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #241 on: November 06, 2012, 05:46:21 PM »
Sončni mrk mi pade direkt v šesto  :op :Lu v dvanajsti. Ja nič čudnega, da sem danes skoraj v bolnici pristala. Naslednji pregled imam dan po mrku in če ne bo OK znam takrat ostati noter.
Ah joj.... ::)

priložnost za počivanje
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: November 06, 2012, 05:48:08 PM »
Sej počivam.  ??? Peljem tamalega v vrtec, grem v trgovino in pol sem doma na kavču. Ne vem kaj naj še nardim, neham mislit  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #243 on: November 06, 2012, 05:58:40 PM »
Pa saj je v redu ... Te objemam toplo  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #244 on: November 06, 2012, 06:17:39 PM »
Hvala  :-* Evo vem zakaj sem morala domov, tamal ima 38 vrocine. Pomoje bi se pozrla, ce bi lezala v bolnici on pa doma bolan.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: November 06, 2012, 07:07:36 PM »
Hvala  :-* Evo vem zakaj sem morala domov, tamal ima 38 vrocine. Pomoje bi se pozrla, ce bi lezala v bolnici on pa doma bolan.

verjamem

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #246 on: November 06, 2012, 10:05:56 PM »
Tea, koliko orbisa se še prizna pri sončnem mrku?
Moji hčeri pride sončni mrk na Plutona, ki ga ima na 24.stopinji v 4.hiši in še škorpijon je vrinjeno znamenje  v 4. hiši.

1°  - vendar jaz vedno nekako sama ocenim

V tem primeru je Pluton vladar mrka, glede na to, da je tudi Saturn potem v 4 - bo najbrž dejavnost kar pestra v smislu 4
Hvala Tea. Ja, ne vem, bomo videli kaj se bo dogajalo.ima pa sin enako pozicijo Plutona v skorpijonu (vrinjeno znamenje) v 4. hisi. Njegov Pluton je sicer na 12. stopinji, ampak neka druzinska dinamika se bo zgleda predelovala pri obeh. Ne vem se ali sem jaz za njiju ta 4. hisa ali njun oce. Mogoce pa kar oba. Ah, ni mi to vsec, da sta morala imeti toliko tezkih preizkusenj prav v druzini.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: November 07, 2012, 08:54:16 AM »
Moji hčeri pride sončni mrk na Plutona, ki ga ima na 24.stopinji v 4.hiši in še škorpijon je vrinjeno znamenje  v 4. hiši.

V tem primeru je Pluton vladar mrka, glede na to, da je tudi Saturn potem v 4 - bo najbrž dejavnost kar pestra v smislu 4
Hvala Tea. Ja, ne vem, bomo videli kaj se bo dogajalo.ima pa sin enako pozicijo Plutona v skorpijonu (vrinjeno znamenje) v 4. hisi. Njegov Pluton je sicer na 12. stopinji, ampak neka druzinska dinamika se bo zgleda predelovala pri obeh. Ne vem se ali sem jaz za njiju ta 4. hisa ali njun oce. Mogoce pa kar oba. Ah, ni mi to vsec, da sta morala imeti toliko tezkih preizkusenj prav v druzini.

Mislim da si tudi ti nekako  :PL - saj ga imaš v 1 hiši

Sicer pa včasih pozabljamo, da je 4 hiša naša intima, tisti kotiček nas samih, našega občutka varnosti, naše zasebnosti, ki jo ne želimo deliti z drugimi oz. jo vidijo le tisti res najbolj blizu nas. Zadnje čase, ko imamo barko, te lastnosti lahko opazim tam - ker pravijo, če hočeš človeka zares spoznati, ga povabi za 1 teden na jadranje  8) namreč tam ni prostora, da bi se kaj lahko skrilo in globina pride na plan tako ali drugače.

Tako da mislim, da bosta iskala svojo identiteto in svojo zasebnost .....Mogoče je to nek proces iniciacije odraščanja in "družinske smrti" v nekem smilu, da se lahko rodi nova oblika družine ali varnosti.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #248 on: November 07, 2012, 09:08:02 AM »

Mislim da si tudi ti nekako  :PL - saj ga imaš v 1 hiši

Sicer pa včasih pozabljamo, da je 4 hiša naša intima, tisti kotiček nas samih, našega občutka varnosti, naše zasebnosti, ki jo ne želimo deliti z drugimi oz. jo vidijo le tisti res najbolj blizu nas. Zadnje čase, ko imamo barko, te lastnosti lahko opazim tam - ker pravijo, če hočeš človeka zares spoznati, ga povabi za 1 teden na jadranje  8) namreč tam ni prostora, da bi se kaj lahko skrilo in globina pride na plan tako ali drugače.

Tako da mislim, da bosta iskala svojo identiteto in svojo zasebnost .....Mogoče je to nek proces iniciacije odraščanja in "družinske smrti" v nekem smilu, da se lahko rodi nova oblika družine ali varnosti.

Ja, definitivno je odraščanje v igri in iskanje samega sebe, svoje varnosti. Sin se je pred par meseci odselil in sedaj živi sam s punco, tako da proces iniciacije odraščanja je pri njemu že stekel. Za hčerko pa imam tudi občutek, da sedaj išče svojo identiteto, svojo zasebnost, samo sebe. Ima trenutno tudi T :U na N  :Ve v 9. hiši, tako da jo kot mama čutim, da se odceplja, da se trga, po drugi strani pa me še vedno rabi, včasih je še taka mala punčka :) Iz srca upam, da ji bo uspelo odpreti krila in poleteti v življenje s čim večjo mero občutka varnosti, zaupanja, odločnosti... Vse to ji je bilo v nekem obdobju na nek način odvzeto.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #250 on: November 07, 2012, 09:50:32 AM »
Čakam na vse to, čakam ...
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #251 on: November 07, 2012, 01:50:11 PM »
Uau, to pa bo enih sprememb sodeč po opisanem. Meni se že dogaja, res na polno se transformira veliko stvari v moje življenju, ampak nisem povezala s tem. Se moram bolj v astrologijo poglobit, mi je fenomenalna.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #252 on: November 07, 2012, 01:59:06 PM »
Jaz priznam, da se mi res ogromno dogaja, v vseh pogledih.
9ZK 674

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #253 on: November 08, 2012, 09:07:57 AM »
pr men še nč.. :)

naslednji teden zgleda pa pester T :Sa :kon :PL, T :J :kon :ki, T  :Me :kon :Sa  ???

..kaj bo dogajalo .. :laugh:

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #254 on: November 09, 2012, 08:18:11 AM »
Pri meni se tudi na polno dogaja. :o v pozitivno smer, seveda.
sem si čisto drugače predstavljala tale prehod T  :Sa čez mojo N :Lu..jutri bo ekzaktna  :kon...
ne vem no, polna energije sem, nič kaj črnogleda....ampak, ne hvali dneva pred nočjo...

vse, kar je morala iti stran, je šlo, prihaja novo, boljše....

sončev mrk mi pade v 9.hišo, in res TEA, dobila sem povabilo, čisto nepričakovano, sicer ne na krst ali poroko, ampak na veselo druženje, z osebo, ki jo bežno poznam..
ta oseba pa definitivno predstavlja 9.hišo, saj veliko potuje po svetu.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif