Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XIII del

<< < (9/72) > >>

Maja:
Na to sploh pomislila nisem.  :o :laugh:

No, če lahko tudi tako, čakam v tistih cunjicah, kot so na moji sliki v profilu.  ;D :laugh:

Andres:

--- Quote from: Jane on November 27, 2011, 06:22:49 PM ---A zaposleni je njeno izplačilo  :o :o

--- End quote ---

--- Quote from: Maja on November 27, 2011, 06:27:02 PM ---Na to sploh pomislila nisem.  :o :laugh:

No, če lahko tudi tako, čakam v tistih cunjicah, kot so na moji sliki v profilu.  ;D :laugh:

--- End quote ---

Verjetno sta obe spregledali, saj že od začetka imamo pri nas drugačen način izplačila. Še kot se je izrazil Hišnik. V naturalijah. Do sedaj še nobena ni bila proti in upam tudi vidve nista razočarani. :)

Andres

Gaia:

--- Quote from: Andres on November 26, 2011, 02:30:50 AM ---
--- Quote from: Gaia on November 23, 2011, 12:23:07 PM ---Jaz bi pa rada počasi napredovala, tole delo kuhinjske pomočnice ni več zame. Mislim, da rabimo eno animatorko in se z veseljem javim. :P

--- End quote ---

Animatorka biti je kajpak zanimiv poklic, nisem pa ravno prepričan, če spada v hotel. Kaj pa dela animatorka? Riše animacije?

Andres

--- End quote ---

He,he,he, Andres.

Razlago poklica ti je podala že Maja. Njej prepuščam motivacijsko aktivnost za člane hotela, jaz bi pa prevzela nase animacijo otrok, gostov našega hotela. ;)

Jane:
Jutro vsem. A vikend je bil  :o

Tea:
 ;D menda  :P

dobro jutro

na prste ene roke bi lahko preštela, kolikokrat v življenju se mi je zgodilo, da bi zjutraj ostala brez kave ..................bbbbbb no je že tko

pijem čajček  :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version