Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XIII del
Rena:
Verjamem. Z veseljem delim :-*
Maja:
--- Quote from: Andres on November 27, 2011, 02:32:22 AM ---
--- Quote from: Maja on November 26, 2011, 02:58:15 AM ---Animira druge ljudi. Zabava jih, dviguje moralo ... Ampak to je po eni strani tudi moja naloga, če sem čistilka z motivacijsko aktivnostjo ... ???
Huh, jaz sem pa danes tako "naspidirana". Kljub uri povsem budna in aktivna. In odlično razpoložena. 8) Mogoče me mrk trka, mogoče mlaj ... Saj ni pomembno, važno, da dogaja. :laugh:
--- End quote ---
To je res že v okvirih tvoje delovne naloge Maja.
Naspidirana si praviš. Naloga torej ni težka. Najbolje bi bilo predhodno ti izplačati prisluženo tule v hotelu.
Andres
--- End quote ---
Se strinjam. ;D
Andres:
--- Quote from: Maja on November 27, 2011, 03:15:24 PM ---
--- Quote from: Andres on November 27, 2011, 02:32:22 AM ---
--- Quote from: Maja on November 26, 2011, 02:58:15 AM ---Animira druge ljudi. Zabava jih, dviguje moralo ... Ampak to je po eni strani tudi moja naloga, če sem čistilka z motivacijsko aktivnostjo ... ???
Huh, jaz sem pa danes tako "naspidirana". Kljub uri povsem budna in aktivna. In odlično razpoložena. 8) Mogoče me mrk trka, mogoče mlaj ... Saj ni pomembno, važno, da dogaja. :laugh:
--- End quote ---
To je res že v okvirih tvoje delovne naloge Maja.
Naspidirana si praviš. Naloga torej ni težka. Najbolje bi bilo predhodno ti izplačati prisluženo tule v hotelu.
Andres
--- End quote ---
Se strinjam. ;D
--- End quote ---
Bo torej rešeno v kratkem. Kar izberi si nekoga tu izmed zaposlenih za izplačilo. :) Spol ni važen.
Andres
Maja:
Mogoče se pa kdo sam javi ... ;D
Jane:
A zaposleni je njeno izplačilo :o :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version