Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XIII del
Maja:
--- Quote from: Andres on November 26, 2011, 02:30:50 AM ---
--- Quote from: Gaia on November 23, 2011, 12:23:07 PM ---Jaz bi pa rada počasi napredovala, tole delo kuhinjske pomočnice ni več zame. Mislim, da rabimo eno animatorko in se z veseljem javim. :P
--- End quote ---
Animatorka biti je kajpak zanimiv poklic, nisem pa ravno prepričan, če spada v hotel. Kaj pa dela animatorka? Riše animacije?
Andres
--- End quote ---
Animira druge ljudi. Zabava jih, dviguje moralo ... Ampak to je po eni strani tudi moja naloga, če sem čistilka z motivacijsko aktivnostjo ... ???
Huh, jaz sem pa danes tako "naspidirana". Kljub uri povsem budna in aktivna. In odlično razpoložena. 8) Mogoče me mrk trka, mogoče mlaj ... Saj ni pomembno, važno, da dogaja. :laugh:
Andres:
--- Quote from: Maja on November 26, 2011, 02:58:15 AM ---Animira druge ljudi. Zabava jih, dviguje moralo ... Ampak to je po eni strani tudi moja naloga, če sem čistilka z motivacijsko aktivnostjo ... ???
Huh, jaz sem pa danes tako "naspidirana". Kljub uri povsem budna in aktivna. In odlično razpoložena. 8) Mogoče me mrk trka, mogoče mlaj ... Saj ni pomembno, važno, da dogaja. :laugh:
--- End quote ---
To je res že v okvirih tvoje delovne naloge Maja.
Naspidirana si praviš. Naloga torej ni težka. Najbolje bi bilo predhodno ti izplačati prisluženo tule v hotelu.
Andres
Jane:
dobro jutro iz službe, še kar se ubadam z osnovnimi sredstvi ??? letos smo čisto preveč nabavili :o
Rena:
Ajej, vidim, da bi ti morala pomagat... Ja kje ste pa dobili toliko denarja ;) :P Se ti bom pa danes pridružila z delom za službo doma. Včeraj sem imela pucngo, pa nakup v trgovini, potem po 17.uri se mi pa res ni več dalo. Poleg tega bom danes pekla torto, za jutrišnji sinov rojstni dan. In če smo že pri tem delu, še eno malo za sodelavko, ki praznuje danes.
Jane:
--- Quote from: Rena on November 27, 2011, 10:47:47 AM ---Ajej, vidim, da bi ti morala pomagat... Ja kje ste pa dobili toliko denarja ;) :P
--- End quote ---
občina ;) vse dokumentirano ;D
Oooo torto...mmmm, jaz bi tudi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version