Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del  (Read 57440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del
« Reply #60 on: December 23, 2011, 09:51:27 AM »
Jaz bi pa preverila, kako bo potekalo tole sodelovanje s tujino, ki se je začelo pred nekaj meseci.
Moram biti na kaj posebej pozorna? Je vse ok?
Hvala!  :-*

Vladar tega vprašanja je Merkur, ki bo poskrbel, za mnogo idej, dogajanj in gibljivosti. Zelo verjetno moraš računati na nekaj sprememb, predvsem pa na to, da ko nekaj ne bo šlo, boš pripravljena obračati stvari v svoj prid.

Merkur je tudi bog tatičev, trgovcev in goljufov, zato ti predlagam, da ne ravno uporabiš te domene, pač pa da si v sodelovanju dovolj fleksibilna in prefrigana, da se boš znala dobro "prodati".

Hvala, Tea!  :-*
Bom thetirala tole zadnjo domeno - naj bom dovolj fleksibilna in prefrigana, da se bom dobro "prodala".

Držim pesti.

Tudi meni manjka te Merkurjevske taktike. Bogi revež moj je v škorpi pa še R v natalu  :laugh:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #61 on: December 23, 2011, 09:52:38 AM »
Tea no pa še jaz, kaj mi bo prinesla ta revizija?

Jupiter

Lahko si optimistična. Pa dobro thetkaj. Jupiter je povezan z angeli - mogoče Metatron in njegova sveta geometrija? Sicer pa boš že začutila.

Daj cesarju, kar je cesarjevega in bodi nadvse prijazna in odprtega duha z revizorji ......... Pusti, da se obnašajo kot Zevs na Olimpijskem prestolu  :P

Odlično, nekaj takega sem že začela. Sem jo včeraj poklicala in se zahvalila, da bodo končno prišli, da sem nadvse vesela, da sicer je datum rahlo neprijeten, pa če lahko določene zadeve malo kasneje. Pa se je v smehu strinjala, tako da 1:0 zame. Samo še ostalo moram do konca spravit  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: December 23, 2011, 09:55:22 AM »
Tea no pa še jaz, kaj mi bo prinesla ta revizija?

Jupiter

Lahko si optimistična. Pa dobro thetkaj. Jupiter je povezan z angeli - mogoče Metatron in njegova sveta geometrija? Sicer pa boš že začutila.

Daj cesarju, kar je cesarjevega in bodi nadvse prijazna in odprtega duha z revizorji ......... Pusti, da se obnašajo kot Zevs na Olimpijskem prestolu  :P

Odlično, nekaj takega sem že začela. Sem jo včeraj poklicala in se zahvalila, da bodo končno prišli, da sem nadvse vesela, da sicer je datum rahlo neprijeten, pa če lahko določene zadeve malo kasneje. Pa se je v smehu strinjala, tako da 1:0 zame. Samo še ostalo moram do konca spravit  :)

no vidiš ....... vesolje že ve  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: December 23, 2011, 10:15:54 AM »
Jaz bi pa preverila, kako bo potekalo tole sodelovanje s tujino, ki se je začelo pred nekaj meseci.
Moram biti na kaj posebej pozorna? Je vse ok?
Hvala!  :-*

Vladar tega vprašanja je Merkur, ki bo poskrbel, za mnogo idej, dogajanj in gibljivosti. Zelo verjetno moraš računati na nekaj sprememb, predvsem pa na to, da ko nekaj ne bo šlo, boš pripravljena obračati stvari v svoj prid.

Merkur je tudi bog tatičev, trgovcev in goljufov, zato ti predlagam, da ne ravno uporabiš te domene, pač pa da si v sodelovanju dovolj fleksibilna in prefrigana, da se boš znala dobro "prodati".

Hvala, Tea!  :-*
Bom thetirala tole zadnjo domeno - naj bom dovolj fleksibilna in prefrigana, da se bom dobro "prodala".

Držim pesti.

Tudi meni manjka te Merkurjevske taktike. Bogi revež moj je v škorpi pa še R v natalu  :laugh:

Ja, moj bogi revež je tudi retro.  ???
Trgovska taktika mi vsake toliko sicer ven udari, čeprav redko. Bom thetirala, da mi bo v tem obdobju večkrat.
Imam pa pravnike vpletene, ki spremljajo dogajanje že od vsega začetka. Tako da sem kar pomirjena.
 ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: December 23, 2011, 11:27:17 AM »
Tea, tudi jaz bi danes prosila za e no karto. Vprašanje imam v glavi.
Hvala :-*

Pluton

Joj, nič mi ni to všeč ???
Kako naj si ga razlagam-je sploh lahko pri Plutonu prisotna iskrenost, ali so to prej laži in prikrivanja?

Ja, kako naj vem katero dinamiko bo Pluton uporabil. Treba ga je dat na vprašanje.

Sicer je Pluton lahko presneto iskren. Do dna dnov, bi rekla ena moja prijateljica. Mene spominja na angleški pikolovski in sarkastični humor in iskrenost.

Druga tema pa je, da je pri njem vedno prisotna igra na moč in nemoč..... posledično manipulacija in kontrola.

Najbolj nevaren pa je, kadar se čuti ogroženega.

Zdaj pa analiziraj pa boš videla, kaj so tvoji interesi v tej temi. Konec koncev je človeška lastnost ta, da nihče ne mara, da ne bi imel prav.  ;)

V mislih sem imela vprašanje glede mojega partnerskega odnosa in prav iskrenosti v tem odnosu-no in prišel je Pluton...
In zanimivo je tudi to, da mi partner v sinastriji polni 8 hišo s 4 planeti,  :ki in S Vozlom, da imava v kompozitu polno 8 hišo, pa še ti si mi odprla karto Pluton-ja tale Pluton me pa očitno res hoče nekaj fajn naučit in prečistit, ja na koncu verjamem, da pride ven tudi njegova moč, popolna iskrenost in nesebičnost, predajanje....Zdaj, ko sem to napisala, šele vidim, da to nisem nikoli dobro znala in da sem dobila dobro učenje, za kar bi morala biti pravzaprav zelo hvaležna.

Hvala Tea :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: December 23, 2011, 08:06:34 PM »
Tea, če še ni prepozno za vprašanja, bi nekaj vprašala.
Bom imela srečo pri iskanju novega dela (študentsko delo) v januarju? Konec leta mi namreč poteče trenutna zaposlitev. Ali je bolje, da se posvetim faksu in dokončanju izpitov?
Hvala že vnaprej  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: December 24, 2011, 08:05:34 AM »
Živijo, mene pa zanima, kako se bo odvilo na ljubezenskem področju, predvsem ali bo prišlo do premika. Ali mi bo uspelo spustiti, kar bi morala.. hvala! Kristina

Karta Sonca napoveduje igrivo, kreativno in optimistično periodo na ljubezenskem področju
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: December 24, 2011, 08:06:39 AM »
Bom imela srečo pri iskanju novega dela (študentsko delo) v januarju? Konec leta mi namreč poteče trenutna zaposlitev. Ali je bolje, da se posvetim faksu in dokončanju izpitov?

DA ... vse OK glede dela

Jupiter na področju študija. Torej bo šlo oboje skupaj z roko v roki. Vse boš zmogla.

www.Astro-Star.net

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: December 24, 2011, 12:02:44 PM »

DA ... vse OK glede dela

Jupiter na področju študija. Torej bo šlo oboje skupaj z roko v roki. Vse boš zmogla.

TO! Še enkrat hvala  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: December 27, 2011, 06:54:47 AM »
Karmične sem vprašala kaj me čaka v 2012, sem izvlekla jupitra v drugi. Če pa to ni dober pol pa tud ne vem  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: December 27, 2011, 08:30:32 AM »
Karmične sem vprašala kaj me čaka v 2012, sem izvlekla jupitra v drugi. Če pa to ni dober pol pa tud ne vem  ;D

Blagoooooor!  :D :D

Jaz mu pošiljam turbo, da bo čimprej na moji Veneri.  ;)

Pišuka... ampak če Jupi prinese VEČ tistega, kar že je, potem lahko prinese VEČJI PRAZEN ŽEP.  ???
« Last Edit: December 27, 2011, 08:32:57 AM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: December 27, 2011, 09:05:33 AM »
Ja daj no, ne bodi pesimist  :P

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: December 27, 2011, 09:08:54 AM »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #73 on: December 28, 2011, 09:40:30 PM »
Jaz bi prosila za eno karto ... Ali pride kakšno olajšanje ali ne v kratkem? Malo je napeto postalo v mojem življenju. Predvsem gre za službeno področje ...  ::)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #74 on: January 01, 2012, 02:39:50 PM »
Če bi kdo želel kak namig za 2012 ... Okoli 17ih bom "kartala" ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna