Mene pa zanima ali je letos smiselno investirati v prenovo doma, dograditev ali me morda čaka selitev?
Hvala
Čisto astrološko, do konca avgusta imaš R marsa in venero - torej NE, če že, potem je september tisti, ki bi bil ustrezen. Govorim za večje investicije oz. pod R marsom gradnja, pod R venero pa nakup vrednejših stvari, umetnin ipd.....
Zdaj pa k tvojemu vprašanju in karmičnim astrološkim kartam
Kot kaže v tvoje življenje res vstopa pomembna moška oseba oz. nekdo, ki bo na partnerskem nivoju pomemben
Pluton v vodnarju in 7 hiši, kar bi lahko obračalo stvari po tvojih sanjah - Jupiter
PS Ampak to ne pomeni, da v Ikejo ne bova šli 
O, draga moja Tea, hvala za tale odgovor. In končno za tole pomembno moško osebo

V Ikeo definitivno greva, mal se napast ali pa tudi v nakup, ker moj problem je v garderobnih omarah, ki mi jih hudo manjka. In (tudi)

iz tega razloga bi morala popolnoma prenovit en prostor v hiši za ta namen, drugega pa malo spremenit, da bi imela tamala več prostora v svoji sobi - septembra gre v šolo ??? - , potem je tukaj še kuhinja, itd. In tako to za sabo potegne kar nekaj stroškov.
No in tvoj odgovor je kot vedno zelo na mestu, ali pa me že preveč poznaš

. Torej je potem bolj smiselno še malce počakati, da bo morda res tako kot v sanjah