PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Uhmmm... a se meni kje kaže selitev ali menjava službe, ker se mi zdi, da se stvari nikamor ne premikajo ???
Tudi jaz bi lepo prosila za en vpogled v karte namreč zanima me ali obstaja možnost selitve to leto ali ostajam tu kjer sem?
Imam eno vprašanj, ki me muči že kar nekaj časa. Odločam se, da bi šla eno stvar študirat, pa me zanima če bi bila to prava odločitev? Prav tako ne vem, ali naj še počakam, ali naj kar takoj naslednje leto poskusim, ali naj grem raje v tujino študirat... Kaj pravijo kart?
Tejka, če boš že pri kartah, bi te še jaz "pognjavila" ...Zanimata me dve stvari, za obe se sprašujem "what to do?"Prva je osebna... Za dušico. Druga vključuje tudi druge osebke.
Quote from: Luna on January 11, 2012, 03:05:36 PMImam eno vprašanj, ki me muči že kar nekaj časa. Odločam se, da bi šla eno stvar študirat, pa me zanima če bi bila to prava odločitev? Prav tako ne vem, ali naj še počakam, ali naj kar takoj naslednje leto poskusim, ali naj grem raje v tujino študirat... Kaj pravijo kart?Hmmm sem vprašala kar za nasvet v zvezi s tvojim študijem, pa je saturn v ribah... Bodi realna glede svojih sanj. Upam, da ti pomaga.
Quote from: Maja on January 13, 2012, 04:56:03 PMTejka, če boš že pri kartah, bi te še jaz "pognjavila" ...Zanimata me dve stvari, za obe se sprašujem "what to do?"Prva je osebna... Za dušico. Druga vključuje tudi druge osebke. Prva za dušico je v Druga pa: :J v Ti povem ali boš sama sklepala
Uf dajva midve oblikovat eno tako vprašanje, da bo jasno vseskupaj. Torej bi menjala študij ali bi šla poleg tega še enega?
Quote from: Tejka on January 15, 2012, 03:38:28 AMQuote from: Maja on January 13, 2012, 04:56:03 PMTejka, če boš že pri kartah, bi te še jaz "pognjavila" ...Zanimata me dve stvari, za obe se sprašujem "what to do?"Prva je osebna... Za dušico. Druga vključuje tudi druge osebke. Prva za dušico je v Druga pa: :J v Ti povem ali boš sama sklepala Bi prosila za namig ...
Quote from: Maja on January 15, 2012, 01:58:47 PMQuote from: Tejka on January 15, 2012, 03:38:28 AMQuote from: Maja on January 13, 2012, 04:56:03 PMTejka, če boš že pri kartah, bi te še jaz "pognjavila" ...Zanimata me dve stvari, za obe se sprašujem "what to do?"Prva je osebna... Za dušico. Druga vključuje tudi druge osebke. Prva za dušico je v Druga pa: :J v Ti povem ali boš sama sklepala Bi prosila za namig ... v Dobesedno: Obudite moč volje. Bi rekla, da bo tole neka akcija povezana s transformacijo. :J v Dobesedno: Učite se ali učite druge kar želite da se ve. Lahko pa je veliko komunikacije oziroma informacij
Sem začela mešati z vprašanjem v mislih, pa je kar poletel ven :J . Definitivno ja