IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Opal on January 11, 2012, 11:36:00 AMTudi jaz bi lepo prosila za en vpogled v karte namreč zanima me ali obstaja možnost selitve to leto ali ostajam tu kjer sem?Mislim, da še ne bo tako kmalu, izvlekla sem namreč Južni vozel.
Tudi jaz bi lepo prosila za en vpogled v karte namreč zanima me ali obstaja možnost selitve to leto ali ostajam tu kjer sem?
Quote from: Tejka on January 15, 2012, 03:33:36 AMQuote from: Opal on January 11, 2012, 11:36:00 AMTudi jaz bi lepo prosila za en vpogled v karte namreč zanima me ali obstaja možnost selitve to leto ali ostajam tu kjer sem?Mislim, da še ne bo tako kmalu, izvlekla sem namreč Južni vozel.Kaj dejansko pa pomeni Južni vozel?
Quote from: Opal on January 16, 2012, 10:51:25 AMQuote from: Tejka on January 15, 2012, 03:33:36 AMQuote from: Opal on January 11, 2012, 11:36:00 AMTudi jaz bi lepo prosila za en vpogled v karte namreč zanima me ali obstaja možnost selitve to leto ali ostajam tu kjer sem?Mislim, da še ne bo tako kmalu, izvlekla sem namreč Južni vozel.Kaj dejansko pa pomeni Južni vozel? Če je vprašanje z možnostjo odgovora ja ali ne, je južni vozel absoluten ne.
Quote from: Fresita on January 10, 2012, 11:38:45 PMUhmmm... a se meni kje kaže selitev ali menjava službe, ker se mi zdi, da se stvari nikamor ne premikajo ???Selitev glede na karte ne (Uran), menjava službe pa definitivno (Jupiter).
Uhmmm... a se meni kje kaže selitev ali menjava službe, ker se mi zdi, da se stvari nikamor ne premikajo ???
Tea pri prodaji je tako, da če zdaj prodaš ne dobiš toliko kot bi hotela. (neptun v drugi) Nakup pa hmmm evo moj prvi preblisk, da to moraš narediti, vendar prosi za pomoč tudi nek krog svojih prijateljev, ki ti mogoče lahko pomagajo pri nakupu.
No evo pa si podala dober primer kako konkretno vprašati vedeževalko, da dobiš pravi odgovor Sem zdaj vprašala drugače, sem prej mislila, da se gre za vprašanje denarja. No zdaj so padle druge karte in mislim, da boš vesela: jupiter v biku v četrti hiši. A rabim kaj prevajat
Quote from: Jane on January 17, 2012, 07:02:20 AMNo evo pa si podala dober primer kako konkretno vprašati vedeževalko, da dobiš pravi odgovor Sem zdaj vprašala drugače, sem prej mislila, da se gre za vprašanje denarja. No zdaj so padle druge karte in mislim, da boš vesela: jupiter v biku v četrti hiši. A rabim kaj prevajat Zdajle sem malo blond hihi .... se pravi, je dobro, da se prodahihi - hecno - ker kupnino bi namenila nakupu zemlje in hiške nekje na kmetih
Quote from: Tea on January 17, 2012, 07:07:10 AMQuote from: Jane on January 17, 2012, 07:02:20 AMNo evo pa si podala dober primer kako konkretno vprašati vedeževalko, da dobiš pravi odgovor Sem zdaj vprašala drugače, sem prej mislila, da se gre za vprašanje denarja. No zdaj so padle druge karte in mislim, da boš vesela: jupiter v biku v četrti hiši. A rabim kaj prevajat Zdajle sem malo blond hihi .... se pravi, je dobro, da se prodahihi - hecno - ker kupnino bi namenila nakupu zemlje in hiške nekje na kmetih Ja no seveda, jaz sem vprašala. če je zate dolgoročno dobro da se proda in je to ven padlo. Torej ja, ker dolgoročno poskrbiš s tem za svojo varnost.