IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on February 27, 2012, 08:25:34 AMProsim za karto v zvezi s situacijo, ki traja že nekaj časa in iz katere "ne znam" ven.Začaran krog.Ljudje, ki me okrožajo in moji občutki v zvezi z njimi.Najlepša hvala!Malček si prezahtevna Saturn v Devici - spusti in vnesi igro in ustvarjalnost v odnose - ne pa MORATI, JE TREBA, SE SPODOBI in pri tem biti še pikolovski
Prosim za karto v zvezi s situacijo, ki traja že nekaj časa in iz katere "ne znam" ven.Začaran krog.Ljudje, ki me okrožajo in moji občutki v zvezi z njimi.Najlepša hvala!
Quote from: Ametist on September 06, 2011, 11:52:28 AMJaz imam vprašanje, ki se tiče mojega sina, ampak posledično tudi mene in sicerali bo sin dobil v najem stanovanje pod našim in kdaj? Hvala Tejči že v naprej BO - enota je pa v času 5, ki jih moraš prilagoditi pričakovanjem: tednov, mesecevDraga Tea,kot sem ti povedala, z najemnom stanovanja ni bilo nič, tako da je iskal naprej. Ko je oddal oglas ga je poklicala ena gospa (aspekt ob klicu ) in ponudila hišo v najem. V soboto so šli na ogled in se okvirno dogovorili za najem. Najemnina je v mejah normale za tako hišo z vrtom na samem No v soboto je bil v času razgovora aspekt :So :J, pozno popoldne pa spet v pozitivnem aspektu z .. Skoraj bi bilo težko čakati drugačen dogovor. Upam pa, da bo tako ostalo do podpisa pogodbe. Kot vse kaže, pa bo verjetno prišlo do podpisa pogodbe v R . Če pa gledam na to, da to ni dolgoročna rešitev, ne bi smelo imeti večjega upliva, kajne.Skratka, pišem tudi zato, da vsem na tem forumu povem, da je TEA CARICA Tea hvala ti
Quote from: Tea on February 27, 2012, 10:00:35 AMQuote from: Pika on February 27, 2012, 08:25:34 AMProsim za karto v zvezi s situacijo, ki traja že nekaj časa in iz katere "ne znam" ven.Začaran krog.Ljudje, ki me okrožajo in moji občutki v zvezi z njimi.Najlepša hvala!Malček si prezahtevna Saturn v Devici - spusti in vnesi igro in ustvarjalnost v odnose - ne pa MORATI, JE TREBA, SE SPODOBI in pri tem biti še pikolovski Jaoooo, itak je res. Koooolk samo sebe zategujem in tale saturn v devici ne bi mogel bit boljši opis.Ma ne vem, vsi so mi neki adijo in mimo. Kar zbolim, ko so blizu. Itak - moj problem, to vem. Hvala, čarodejka Tea!
Mi lahko kdo razloži karte v v 12. hiši...vprašanje je bilo kaj naredit v določeni situaciji. Hvalaaaa
Lahko še zame, prosim, glede kakšne nove zaposlitve. Sem že dlje časa brez zaposlitve.
Če v soboto grem, kako bo...? Naj grem ali rajši ostanem doma?
Heyla...mene pa danes zanima za mojega fanta, glede njegove službe... je kaj novega na vidiku? Hvala
Quote from: sandry_ca on March 02, 2012, 08:51:40 AMHeyla...mene pa danes zanima za mojega fanta, glede njegove službe... je kaj novega na vidiku? Hvala Mogoče .... vendar pod pogojem, da se bo zelo zelo potrudil za tisto, kar hoče
Quote from: Tejka on March 01, 2012, 10:09:15 PMČe v soboto grem, kako bo...? Naj grem ali rajši ostanem doma?Seveda da greš. Karma