NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ojla,zelo rada prebiram avtobiografije svetnikov oz.svetnic.Morda se bo kdo nasmehnil v prepričanju,da gre za bla bla bla.Pa ni tako.Mene predvsem presenečajo neverjetna videnjaljudi (svetnikov?),katere pa so,ravno zaradi tega ,ostali zaničevali.Enostavno jim niso verjeli v prepričanju,da jih skuša sam hudič Zanimivo,da se pri vseh dogaja isto.'Spovednik me ni razumel,mi ni verjel prepričan,da me skuša sam hudič in jaz sem zaradi tega še bolj trpela' je največkrat zapisano.Mar so se,če vključimo še znamenitega mistika patra Pij-a,vsi lagali,se izmišljevali....Dopuščamo možnost,jaz jo,da so imenovane osebe videle kar navajajov svojih knjigah ..Jezusa,Marijo itd...pač svetnike,ki že kraljujejo v onostranstvu za katere pa sem,nekje v sebi,prepričana,da se prikazujejo vsakemu na njegov način verovanja.V primeru,da veruješ v Alaha,Budo ipd...se bo pokazal on oz.energijeteh oseb.Sedaj pa še podvprašanja: Kje je,v današnjem svetu,kdo,ki bi vzel' videnja' za čisto resnico?