Author Topic: življenjepisi  (Read 17685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
življenjepisi
« on: September 26, 2006, 05:36:40 PM »

Ojla,

zelo rada prebiram avtobiografije svetnikov oz.svetnic.
Morda se bo kdo nasmehnil v prepričanju,da gre za bla bla bla.

Pa ni tako.Mene predvsem presenečajo neverjetna videnja
ljudi (svetnikov?),katere pa so,ravno zaradi tega ,ostali zaničevali.
Enostavno jim niso verjeli v prepričanju,da jih skuša sam hudič :'(

Zanimivo,da se pri vseh dogaja isto.'Spovednik me ni razumel,mi ni verjel prepričan,da me skuša sam hudič in jaz sem zaradi tega še bolj trpela' je največkrat zapisano.

Mar so se,če vključimo še znamenitega mistika patra Pij-a,vsi lagali,se izmišljevali....

Dopuščamo možnost,jaz jo,da so imenovane osebe videle kar navajajo
v svojih knjigah ..Jezusa,Marijo itd...pač svetnike,ki že kraljujejo v onostranstvu za katere pa sem,nekje v sebi,prepričana,da se prikazujejo vsakemu na njegov način verovanja.
V primeru,da veruješ v Alaha,Budo ipd...se bo pokazal on oz.energije
teh oseb.

Sedaj pa še podvprašanja: Kje je,v današnjem svetu,kdo,ki bi vzel
' videnja' za čisto resnico?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: življenjepisi
« Reply #1 on: September 26, 2006, 06:47:47 PM »
Anima.

Jaz pa mislim, da ti svetniki niso nič posebenga kar zadeva življenjepisa. Vsakdo od nas ga lahko sestavi in če se poudari posebne čase življenja, bo tak življenjepis ravno tako zanimiv za vse. Torej smo vsi neke vrste svetniki. Le da tega naziva nimamo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: September 26, 2006, 07:41:37 PM »

Andres saj,v bistvu,ne gre za svetnike.Pač njih prebiram, ker se pojavljajo nenavadna doživetja.Vsaj za nas,navadne smrtnike.Ne samo doživetja pač pa tisto kar mene najbolj fascinira:videnja drugih svetov in s tem v zvezi tudi prebivalce teh svetov.
Si bral življenjepis pok.p.Pija?. Pogovarjal se je z onostranstvom kot v našem svetu,prijatelj s prijateljem.Videl je,v zamaknjenosti seveda,druge svetova oz.drug svet.On je temu rekel nebesa,jaz se s tem ne strinjam.Pač gre za paralelni svet.To zanj ni bilo nič posebnega pa vendar sen, se pričela spraševati kako doseči to stopnjo komuniciranja in videnj.
Verjemi mi,da nisem človek,ki hodi v Cerkev,verujem pa,da so nad nami energije,ki nam pomagajo,ali pa tudi ne,nas usmerjajo...ali tudi ne... nas kaznujejo,doživela in videla na lastni koži oz.z lastnimi,sanjskimi,očmi ... nenavadna so ta bitja katerim pravim, vodniki.Vse to in še kaj se dogaja tudi meni pa vendar...življenjepisi
me po eni strani fascinirajo,po drugi strani pa se sprašujem zakaj je
svet še tako preklemansko zagaman,da ne uvidi,da se to dogaja nam vsem vendar ni dano vsakemu,da to tudi vidi oz.občuti.

A,da smo vsi svetniki? ;D ;D Kje si pa to našel? ;D.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: September 26, 2006, 07:46:03 PM »
Glede na to, da omenjaš svetnike lahko dodam, da oni niso  obremenjeni z vsakdanjikom ki ga čuti sleherni družinski ali nedružinski človek.  No, potem se oni lahko širijo v vsestranstvo, medtem, ko gre zaradi preokupiranja to nam malo težje.
In veš. ravno pred štirimi dnevi sem hotel naročiti Teslov radionic iz Life technology trgovine na Ebayu.  Je pa tu še shield o katerem smo pisali v prejšnjem forumu. On te ponese v vsestranstvo, medtem, ko ti radionik ščiti telo in auro.  Torej.  Ti svetniki zaradi nedela, oziroma izključno umskega dela lahko pridejo v vsestranstvo pred nami. Mi se moramo v tem trenirati dlje, ali pa kupiti pomagalo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: September 26, 2006, 11:00:44 PM »

Hmmm Andres,

tole,da si kupimo pomagalo mi nekako ne štima.

Nekako sem za to,da se sami potrudimo in pridemo do točke ,ko lahko odlebdimo v druge sfere.

Meni se je dogajalo zanimivo ob prebiranju knjige' Pogovori z nebesi '
Bilo je ravno po materini smrti.Knjiga me je tako ,še bolj, potegnila vase.'
Nočna lučka,ki mi je svetila pa se je obnašala neverjetno.Nonstop je utripala na vse mogoče načine kot bi se šel nekdo morsejevo abecedo ,katere žal ne poznam.
Ko sem ' dobila sporočilo' vsaj tako se mi je zdelo,da želi nekdo komunicirati z menoj sem pričela postavljati vprašanja.
Verjemi ali ne: lučka je na vsa vprašanja odgovorila pravilno.

Drugače pa:saj smo zares prav vsi,svetniki v malem.Vsak na svoj način in vsak
po svoje ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: September 26, 2006, 11:02:02 PM »

sem zagledala samo eno zvezdico poleg svojega imena.Halo...jaz pa novinec?
Si se zmotil? :o ??? :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: September 26, 2006, 11:26:41 PM »
Nočna lučka ti je bila res lahko znak, vendar vsak podobnega znaka ne zazna, mogoče pa je, da ga ima sleherni posameznik v določenem trenutku.  Pomagala v obliki Teslinih proizvodov so lahko več kot dobrodošla, saj z njimi lahko preveriš če tvoja dosedanja komunikacija s tujim svetom delujo enako, oz. če dobivaš iste signale.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: October 01, 2006, 02:59:55 PM »
Glede na to, da omenjaš svetnike lahko dodam, da oni niso  obremenjeni z vsakdanjikom ki ga čuti sleherni družinski ali nedružinski človek.  No, potem se oni lahko širijo v vsestranstvo, medtem, ko gre zaradi preokupiranja to nam malo težje.
In veš. ravno pred štirimi dnevi sem hotel naročiti Teslov radionic iz Life technology trgovine na Ebayu.  Je pa tu še shield o katerem smo pisali v prejšnjem forumu. On te ponese v vsestranstvo, medtem, ko ti radionik ščiti telo in auro.  Torej.  Ti svetniki zaradi nedela, oziroma izključno umskega dela lahko pridejo v vsestranstvo pred nami. Mi se moramo v tem trenirati dlje, ali pa kupiti pomagalo.

Andres
Andres živijo!

Zanima me kakšne so cene Teslovega radionica in ali si ga že noročil ter način plačila?
LP

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: October 01, 2006, 06:30:55 PM »
Ivan.

Nisem naročil radionika. Zadnjič je nekaj vmes prišlo tako, da nisem mogel.  Zdaj pa tudi delam vse drugo in tudi ne vem kdaj bom lahko. Mislim, da je cena radionika okrog 90 €, imeli pa so do pred kratkim zastonj pošiljanje po cei Evropi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #9 on: October 01, 2006, 10:49:04 PM »
kako se mi zdi vse ti znano.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: October 03, 2006, 06:07:13 PM »
Lipicanka.  Kaj se ti znano zdi?  Radionik ali tema?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: October 03, 2006, 07:56:58 PM »
Lipicanka.  Kaj se ti znano zdi?  Radionik ali tema?

Andres

tole sem se tudi sama spraševala >:(

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #12 on: October 13, 2006, 11:31:52 AM »
jao jao,malo sem se zgubila med vsemi sobami....sory
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: October 26, 2006, 02:07:23 PM »

Andres
Andres živijo!

Zanima me kakšne so cene Teslovega radionica in ali si ga že noročil ter način plačila?
LP

Ivan.   Najprej sem ga hotel naročiti in sem se premislil, potem pa ko sem videl, da jih sploh ni več vidnih na Ebayu me je malo panike in sem ga takoj naročil. Mislim, da je na poti. Cena 100 usd.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: October 31, 2006, 12:33:26 AM »
Ivan.

Teslin shield so na Ebayu umaknili iz prodaje. Menim, da je preveč nevaren.  No, zadnjič, ko sem opazil, da jih naenkrat ni več me je panika in sem ga takoj isti večer naročil. Danes po petih dneh so mi ga prinesli iz pošte. Kako deluje?  Hmm. Bo treba merkati. Začelo se mi je vrteti v glavi in sploh ne neha že pol ure.  Ravno tako čutim nekaj v grlu.  Sicer pa so navodila kjer piše, da to ni za stalno uporabo. Če komu škodi naj ga umakne več kot dva metra od sebe.  Sicer ne gre za radionic ampak shield. Na sliki boste bolje videli. 
http://www.lifetechnology.org/teslashield.htm

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858