Author Topic: Vedeževanje by bik7  (Read 85563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Vedeževanje by bik7
« on: October 20, 2007, 09:47:47 AM »
Pa probajmo, da ne bom samo barman ampak koristn še kje drugje. Pač ostaja mi še malo časa in bom vesel če bom komu koristil s svojimim vedeževalskim znanjem. Vesel bom za vsako vprašanje na katerega vam bom lahko odgovoril.
 ;D :P 
« Last Edit: October 20, 2007, 02:57:51 PM by bik7 »
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
Re: Vedeževanje by bi7
« Reply #1 on: October 20, 2007, 09:52:14 AM »
Bik,

jaz ne vem, ce ti to resno govoris ali se hecas (zaradi smeskov na koncu). ???

:)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #2 on: October 20, 2007, 10:13:03 AM »
Bik,

jaz ne vem, ce ti to resno govoris ali se hecas (zaradi smeskov na koncu). ???

:)

Apameja razvedrilo je v drugem topiku tu se pa mislim resno posvetit vsakemu uprašanju z vso odgovornostjo.

No smeškoti pa taki sn kar ne pomeni, da ne morem bit resn tudi če se posmejim. Smeh je v moji naravi sej je polovica zdravja.

Lep dan ti želim.
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #3 on: October 20, 2007, 10:21:47 AM »
Se opravicujem. ;)Imas prav, nisi napisal to pod razvedrilo :-[

Torej: Mene pa zanima, kako bosta sla dva izpita v torek?

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #4 on: October 20, 2007, 10:36:27 AM »
Pa probajmo, da ne bom samo barman ampak koristn še kje drugje. Pač ostaja mi še malo časa in bom vesel če bom komu koristil s svojimim vedeževalskim znanjem. Vesel bom za vsako vprašanje na katerega vam bom lahko odgovoril.

Bravo za to odločitev, da svoje vedenje deliš z nami.
Sem ravno danes v "monopolistih" pisala o temi, ki me žuli že kar nekaj časa.
A mi lahko prosim pogledaš, kaj ti vidiš glede vračila denarja, ki so mi ga ukradli preko klika.
Ali bo kaj iz tega oz. kako se tega lotiti, da bi uspelo.

Hvala, pa veliko "strank" ti želim.
Nensi

Offline Princes

• Mojster
« Reply #5 on: October 20, 2007, 01:29:01 PM »
Lepo pozdravljen :)

Ali se mi kaže zamenjava službe v kratkem?
Rada bi boljšo, bolje plačano in tako službo, kjer bi lahko izrazila vse moje znanje.

Hvala :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #6 on: October 20, 2007, 02:26:09 PM »
Bik. Zelo me presenečaš, saj si kot opažam večstranstko nadarjen, tako da tisto na baru bo sčasoma bržkone postala le kot postranska dejavnost.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Vedeževanje by bik7
« Reply #7 on: October 20, 2007, 02:53:58 PM »
Bik. Zelo me presenečaš, saj si kot opažam večstranstko nadarjen, tako da tisto na baru bo sčasoma bržkone postala le kot postranska dejavnost.  :)

Andres

Andres no prva moja preokupacija ostane ..... bar tam kjer je in jst z njm sn se kr uživel, to pa veselje in nov izziv. Nadarjenost hihihihi pomivanje posode mi še zmeraj ne gre od rok.
Theta Practitioner™

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #8 on: October 20, 2007, 06:00:35 PM »
Pozdravljen  tudi z moje strani :)

Jah ocitno nas vse zadnje case pestijo tezave s sluzbo... Tudi jaz iscem nekaj drugega, saj me sedanja sluzba ne osrecuje vec. :(

Se mi kaze kaksna druga sluzba? In ce, v kaksnem casu? :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #9 on: October 20, 2007, 06:21:58 PM »

Andres

Andres no prva moja preokupacija ostane ..... bar tam kjer je in jst z njm sn se kr uživel, to pa veselje in nov izziv. Nadarjenost hihihihi pomivanje posode mi še zmeraj ne gre od rok.

Veseli me, da se ne boš odrekel prvotnemu delu, kot me tudi veseli, da si to postransko dejavnost razkril še širši množici. Niti nisem prepričan, če ima še kakšen forum v Sloveniji tako barvito paleto ljudi, ki se ukvarjajo z vedeževanjem. Tu je Tar mar, ki kot vemo šloga na karte, Nensi te stvari povedo angeli in ti imaš tudi kakšno svojo metodo vedeževanja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #10 on: October 21, 2007, 08:30:18 AM »
 Niti nisem prepričan, če ima še kakšen forum v Sloveniji tako barvito paleto ljudi, ki se ukvarjajo z vedeževanjem. Tu je Tar mar, ki kot vemo šloga na karte, Nensi te stvari povedo angeli in ti imaš tudi kakšno svojo metodo vedeževanja.

Andres
[/quote]

Andres, imaš še kako prav. Prebiram razne forume in opazujem dogajanje na njih. Tam pridejo in grejo različni ljudje, ki so pripravljeni ponuditi svoje znanje drugim. Vendar so nekaj časa, potem pa enostavno izginejo.
Na našem forumu je občutiti strpnost, spoštovanje in "hvaležnost" vsakemu, ki ponudi svoje znanje nam. Enostavno smo veseli vsakega, vsaj tako čutim.

Je pa tudi res, da ste vsi tisti, ki "pomagate" - Tea, Regina, Nensi, Tar_mar, Simbio  :) pa tudi ti Andres svojimi prispevki  :),  v prvi vrsti dobri ljudje, v vas se čuti dobrota, toplina, človečnost. Pa ne pojem zdaj na dušo nobenemu  :).
Če bi vi odreagirali na naša vprašanja z aroganco v odgovorih, mislim, da se ne bi več obračali na vas s svojimi tegobami, saj vsak v svojem vprašanju odkriva svojo intimo, strahove, upanja....

Ta forum je nekaj posebnega :) :) :). Opažam, da se registrirajo tisti, ki hočejo s tem forumom dnevno sodelovati ali s prispevki ali pa ga občasno samo berejo.

Naj tako ostane.
Zahvala gre prvo tebi Andres, ki bediš nad njim, našim dobrim svetovalcem in vserm, ki sodelujemo na njem.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #11 on: October 21, 2007, 03:46:28 PM »
Se opravicujem. ;)Imas prav, nisi napisal to pod razvedrilo :-[

Torej: Mene pa zanima, kako bosta sla dva izpita v torek?

Draga Apameja odprla se lepa karta, ki kaže na dva izpita narejena vendar ne lih brez težav zato kr lepo pljuni v roke in izkoristi še preostali čas. Skratka izpite boš napravla še v roku ki je potreben.

bik7
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #12 on: October 21, 2007, 03:47:57 PM »

Bravo za to odločitev, da svoje vedenje deliš z nami.
Sem ravno danes v "monopolistih" pisala o temi, ki me žuli že kar nekaj časa.
A mi lahko prosim pogledaš, kaj ti vidiš glede vračila denarja, ki so mi ga ukradli preko klika.
Ali bo kaj iz tega oz. kako se tega lotiti, da bi uspelo.

Hvala, pa veliko "strank" ti želim.
Nensi

Nensi mislim kot si sama napisala dogaja se in v ozadju je denar, ki ga nočejo vrniti. Mislim pa, da se bo za tebe dobro izteklo vendar bo treba kr dosti truda in časa.

Uf kako mislim samo z pretkanostjo in domiselnostjo mislim, da s pisanjem v monopolistih ubrala pravo pot, ki ti bo prinesla uspeh.
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #13 on: October 21, 2007, 03:48:45 PM »
Lepo pozdravljen :)

Ali se mi kaže zamenjava službe v kratkem?
Rada bi boljšo, bolje plačano in tako službo, kjer bi lahko izrazila vse moje znanje.

Hvala :)

Princes lepe karte, ki mi nakazujejo spremembo novo delo, ki ti bo prineslo obilo sreče in neki več denarja, pozabila boš na preteklo službo . Ne bi zagotovil možna pa je sprememba v treh mesecih najkasneje pa v treh letih. Vidim, da si želiš spremembo v treh mesecih in želim ti, da bi se ti sanje uresničijo prej pa bo verjetno v razdobju treh let, kot vem kar bo v razdobju treh mesecev ne bo za stalno in jo boš potem še en bot menjala.
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #14 on: October 21, 2007, 03:49:19 PM »
Pozdravljen  tudi z moje strani :)

Jah ocitno nas vse zadnje case pestijo tezave s sluzbo... Tudi jaz iscem nekaj drugega, saj me sedanja sluzba ne osrecuje vec. :(

Se mi kaze kaksna druga sluzba? In ce, v kaksnem casu? :)

Vidka možnosti za menjavo službe imaš vendar mam občutek, da sama ne veš kaj bi storila, ker si sama sebi zapiraš premike.
Theta Practitioner™