Tole sem našla. 
http://www.astrologyweekly.com/natal-charts/princess-diana.php
Sem si kar mislila, da ima polno 8.hišo 
Lahko interpretiraš?
Hvala! Bomo veseli začetniki. 
Glede na njeno življenje, ki je bilo polno transformacij, sem predvidevala, da mora imeti verjetno veliko planetov v 8. hiši. Tudi podrejanje možu bi jaz rekla, da je lahko domena 8. hiše, partner ima veliko moč. Tudi :So v 7.hiši kaže na to, da je bila verjetno precej odvisna od partnerjevega mnenja, svoje sonce je verjetno živela tudi preko svojih moških.Drugače se pa vedno pri polni 8. hiši spomnim na zgodbo, ki jo je napisala Tea o Pepelki-je napisana nekje na forumu in res opažam, da imajo deklice s polno 8. hišo kar podobno zgodbo. Seveda ne gre posploševati,sem pa že videla več teh primerov.
No, vladarica Dianine 8. hiše je

v

, ki prav tako bolj kaže na človekoljubnost kot da bi ona sama znala dajati čustva partnerju.

v

pač ni do telesne bližine ona rabi bolj prijateljstvo in Diana je to našla v dajanju sebe šibkejšim, tu jaz vidim njeno nagnjenost biti človekoljubna oz. ta občutek, da smo vsi enaki, ne glede na spol,raso, bolezen,bogastvo...
Bi rekla, da ima tale

v

problem čutiti sebe tudi telesno, tako da lahko to kaže tudi na problem njenega prehranjevanja-

je postavljena v 2.hišo.
Ne vem, ampak meni tale

v

, ki je vladarica 8.hiše lahko kaže tudi na njeno nenadno smrt.
Nisem je še bolj podrobno analizirala, predvsem me je res zanimalo, če ima polno 8. hišo in ima jo

Lahko pa jo malo skupaj poanaliziramo, kot domačo nalogo

Učiteljica Tea nam bo pa popravke pisala