Author Topic: Natalne karte znanih osebnosti  (Read 15043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Natalne karte znanih osebnosti
« on: December 28, 2011, 03:03:08 PM »
Mene pa zanima, če ima kdo podatek natančne ure in kraja rojstva princese Diane.
Me zanima glede analize. Sem malo brskala že po forumu in po netu, pa žal nisem nikjer zasledila.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Natalne karte znanih osebnosti
« Reply #1 on: December 28, 2011, 03:20:04 PM »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: December 28, 2011, 03:26:45 PM »
Pika hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #3 on: December 28, 2011, 03:31:35 PM »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: December 28, 2011, 03:32:15 PM »
Prosim, Sanjalka.

Drugače na googlu lahko najdeš karte znanih osebnosti, če enostavno vpišeš npr. "Princess Diana astro chart".
Vrže ven precej linkov.
 :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: December 28, 2011, 03:33:01 PM »
Tole sem našla.  :)

http://www.astrologyweekly.com/natal-charts/princess-diana.php

Sem si kar mislila, da ima polno 8.hišo :)

Lahko interpretiraš?
Hvala! Bomo veseli začetniki.  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: December 28, 2011, 03:33:33 PM »
Prosim, Sanjalka.

Drugače na googlu lahko najdeš karte znanih osebnosti, če enostavno vpišeš npr. "Princess Diana astro chart".
Vrže ven precej linkov.
 :)

Hvala, bom za drugič vedela ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: December 28, 2011, 03:34:46 PM »
Ura posta  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #8 on: December 28, 2011, 03:51:45 PM »
Tole sem našla.  :)

http://www.astrologyweekly.com/natal-charts/princess-diana.php

Sem si kar mislila, da ima polno 8.hišo :)

Lahko interpretiraš?
Hvala! Bomo veseli začetniki.  ;)

Glede na njeno življenje, ki je bilo polno transformacij, sem predvidevala, da mora imeti verjetno veliko planetov v 8. hiši. Tudi podrejanje možu bi jaz rekla, da je lahko domena 8. hiše, partner ima veliko moč. Tudi  :So v 7.hiši kaže na to, da je bila verjetno precej odvisna od partnerjevega mnenja, svoje sonce je verjetno živela tudi preko svojih moških.Drugače se pa vedno pri polni 8. hiši spomnim na zgodbo, ki jo je napisala Tea o Pepelki-je napisana nekje na forumu in res opažam, da imajo deklice s polno 8. hišo kar podobno zgodbo. Seveda ne gre posploševati,sem pa že videla več teh primerov.
No, vladarica Dianine 8. hiše je  :Lu:vo, ki prav tako bolj kaže na človekoljubnost kot da bi ona sama znala dajati čustva partnerju.  :Lu:vo pač ni do telesne bližine ona rabi bolj prijateljstvo in Diana je to našla v dajanju sebe šibkejšim, tu jaz vidim njeno nagnjenost biti človekoljubna oz. ta občutek, da smo vsi enaki, ne glede na spol,raso, bolezen,bogastvo...
Bi rekla, da ima tale  :Lu:vo problem čutiti sebe tudi telesno, tako da lahko to kaže tudi na problem njenega prehranjevanja- :Lu je postavljena v 2.hišo.
Ne vem, ampak meni tale  :Lu:vo, ki je vladarica 8.hiše lahko kaže tudi na njeno nenadno smrt.
Nisem je še bolj podrobno analizirala, predvsem me je res zanimalo, če ima polno 8. hišo in ima jo ;)
Lahko pa jo malo skupaj poanaliziramo, kot domačo nalogo ;D
Učiteljica Tea nam bo pa popravke pisala ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: December 28, 2011, 07:24:20 PM »
Jaz imam tudi dokaj polno 8. hišo, pa se težko poistovetim s čimerkoli od napisanega.
Predvsem podrejanje možu... to se pri meni še ni zgodilo, danes me je moj celo "ozmerjal", da sem gestapo.  ;D

Glede transformacij pa... ne poznam drugega v življenju kot to.  ;) In tudi "gestapo" drža je najbrž zgolj prehodnega značaja, ker trenutno ne znam drugače, mi pa tega 95% ljudi ne bi pripisalo. Še sama sebi ne.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: December 29, 2011, 07:38:27 AM »
No Pika potem si ti povzela to moč 8.hiše, nekje drugje jo odigrajo pač partnerji.
Vsekakor 8. hiša kaže na področje, kjer ti življenje daje transformacije preko katerih pridobivaš notranjo moč.
Mislim, da je tudi Diana psotajala z leti vse močnejša.
Drugače pa sem se spomnila, da je Tea pisala o  :So v 8 hišti glede zgodbe o Pepelki in ne splošno o polni 8. hiši, sem zgoraj narobe napisala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #11 on: December 29, 2011, 08:17:08 AM »
Jaz imam tudi dokaj polno 8. hišo, pa se težko poistovetim s čimerkoli od napisanega.
Predvsem podrejanje možu... to se pri meni še ni zgodilo, danes me je moj celo "ozmerjal", da sem gestapo.  ;D

Glede transformacij pa... ne poznam drugega v življenju kot to.  ;) In tudi "gestapo" drža je najbrž zgolj prehodnega značaja, ker trenutno ne znam drugače, mi pa tega 95% ljudi ne bi pripisalo. Še sama sebi ne.

Mogoče pa si šele zdaj začela živeti svoje Sonce  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: December 29, 2011, 09:02:58 AM »

Mogoče pa si šele zdaj začela živeti svoje Sonce  ;)

Mogoče res.  :)
Ma jaz kar upam, da mi ne bo treba bit še naprej gestapo. Ker si nisem všeč taka. Je pa res, da sem nekako "prisiljena" to bit, sploh pa v tem poslovnem odnosu. Ne gre drugače, ker drugače ne bi šlo nikamor. Bi šlo v maloro. Pa še se mi zdi, da sem premalo. In se na koncu še omehčam, da drugi ne bi bil prizadet, užajen. Kar je spet napaka.
Mogoče se pa bojim živet to svoje sonce.  :)
Tisto o pepelki moram pa še enkrat prebrat.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #13 on: December 04, 2012, 08:55:38 AM »
Mogoče ve kdo uro rojstva Boruta Pahorja?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #14 on: December 04, 2012, 11:22:33 AM »