Author Topic: Trust your vibes  (Read 20783 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: Trust your vibes
« Reply #60 on: January 11, 2012, 03:48:41 PM »
tudi meni, če boš pri volji, lahko kar v angleščini :)  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #61 on: January 12, 2012, 01:53:43 AM »
Dobite vse, samo še eno pikico... Jutri zvečer, če bo le vse po planu.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: January 13, 2012, 10:40:45 AM »
Tejka, če bo čas še zame se toplo priporočam.

Najlepša hvala

Zmaga

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #63 on: January 15, 2012, 02:55:04 AM »
Tejka, tudi jaz bi prosila, če lahko.
Hvala.

Urška: Get a new story/Dobi si novo zgodbo
Prepričenje, ki ga imaš na podlagi starih izkušenj ti preprečuje stik z božanskim vodstvom in višjimi vibracijami. Namesto, da dopuščaš, da te vodi preteklost, poglej nanjo kot na zgodbo, ki si jo prerasla ali se je naveličala in si izmisli novo zgodbo zase. Izumi svoj novi jaz - takega, ki deluje ubrano in izkuša magične trenutke, višje vodstvo in srečne konce. Ne definiraj se na podlagi izkušenj in mnenj drugih. Definiraj se kot dušo in si izmisli zgodbo, ki vključuje neskončno pomoč tvojih vodnikov.Prepoznaj kako navezana si na svojo staro, utrujajočo zgodbo bolečine, trpljenja, frustracije in žrtve. Premisli kako pogosto uporabljaš to verzijo sebe, ko kontaktiraš z okolico. Naredi sebi in okolici uslugo in pusti to zgodbo. Ima slabe vibracije in ti preprečuje stik z višjim vodstvom in pozitivnimi vibracijami.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #64 on: January 15, 2012, 03:02:34 AM »
Pa še jaz, hvala :)
Hannah: Call on your joy guides/Pokliči svoje vodnike veselja
Situacija v kateri se trenutno nahajaš se ti lahko zdi kritična, vendar ne smeš dopustiti, da postane preresna, saj lahko zgubiš svojo pot. Opomni se, da bo tudi to prešlo in prešlo bo veliko lažje s pomočjo tvojih vodnikov veselja. Pokliči jih tako, da si izboljšaš voljo in dvigneš vibracijo, tako se boš lažje pomaknila proti lepšim časom. Nauči se prepoznati kdaj so tvoji vodniki veselja na sceni. Radi se igrajo, hecajo s teboj in preprečujejo, da bi zadeve vzela preveč osebno. Zlahka pridobijo tvojo pozornost - ti skrijejo kjuče, premikajo stvari, ukradejo nogavico...
Imajo tvojo pozornost? Kje in kako te pripravijo do manjše sprostitve in do smeha? Dopusti jim.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #65 on: January 15, 2012, 03:12:54 AM »

Najlepša hvala

Zmaga

Zmaga
Feed your spirit/Nahrani svojo dušo
Tako kot moraš nahraniti svoje telo, moraš nahraniti tudi svojo dušo. To te ojača, napolni z energijo in ti daje moč. Večina ljudi ne ve kaj je tisto kar nahrani njihovo dušo, in tudi če vedo tega ne počnejo. Ne počni tega. Hranjenje duše pride iz izkušenj, ki te naredijo močno in ti dajejo občutek edinstvenosti, spontanosti in sreče. Hrana tvoje duše je osebna; samo ti veš po čemu hrepeni tvoja duša. To je lahko ples, telovadba, igra z otroci, dobra kava ali psrehod, plaža, kuhanje... karkoli.
Premisli kakšna hrana je poterbna za tvojo dušo. Bolj jo hraniš, močnejša je. In ko je duša močna so tudi tvoje vibracije glasne in močne. Ne bodi dušni anoreksik, vsak dan nahrani svojo dušo.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #66 on: January 15, 2012, 03:23:44 AM »

Aisha
Make a note of it
You may be intercepting vibrations from your guides regularly, but having the confidence to trust your vibes fully may still be a challenge. Don't worry. Trusting your vibes takes time. With a little extra effort, however, you can accelerate the process and not miss a single golden nugget of guidance from your Higher self. The way to strengthen your confidence and better recieve guidance is to carry a small notebook throughout the day and write down every vibe you get, no matter how subtle, including hunches, inspirations, bright ideas, wonderings, vague notions and many others. The more you write down your vibes, the more tuned in to them you'll become. You'll also have a mass of concrete evidence that they're real, accurate, and trustworthy. This does wonders for your confidence and increases your psychic awareness at the same time. Try this for a week and see for yourself.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #67 on: January 15, 2012, 03:30:12 AM »
Lahko tudi meni? Lahko tudi kar v angleščini. Hvala.
Zate sem izvlekla isto kot za Luno (sem začela brat, pa mi je bila blazno znana in sem šla gledat, če sem jo že dala na forum) in bom samo skopirala, če ne zameriš.
Learn: Trenutno nimaš vseh spretnosti, ki ji potrebuješ, da bi bila kos izzivom tvojega življenja. Čas je za začetek učenja, da boš našla odgovore in se povzpela na višjo vibracijo osebnega miru. V tvoje življenje na srečo zdaj prihajajo duhovni učitelji katerih primarna naloga je, da te inspirirajo k učenju in/ali pa te usmerjajo k pravim učiteljem in "učilnicam", ki bodo tvoji duši pomagale na pravo pot. Poslušaj učitelje. Ko delujejo prejemaš pomembne informacije na zelo raznolike načine (od reklam, ki jih opaziš do brošur, vabil na razne seminarje in delavnice,...)
Delujejo tudi skozi "kurirje", ki ti informacije podajajo spontano, včasih brez kakšnega vidnega razloga. Bodi odprta študentka. Naše celo življenje je v bistvu učilnica za našo dušo. Vprašaj se česa si se v zadnjem času naučila in kaj je tisto česar se boš naučila v prihodnje in predvsem: ali si se voljna učiti. Ko poslušaš ti bodo vodniki pomagali do odgovorov. Vodili te bodo, ko boš pripravljena.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: January 15, 2012, 11:24:32 AM »
hvala Tejka!  ;D

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: January 16, 2012, 03:57:36 PM »
Lahko tudi meni? Lahko tudi kar v angleščini. Hvala.
Zate sem izvlekla isto kot za Luno (sem začela brat, pa mi je bila blazno znana in sem šla gledat, če sem jo že dala na forum) in bom samo skopirala, če ne zameriš.
Learn: Trenutno nimaš vseh spretnosti, ki ji potrebuješ, da bi bila kos izzivom tvojega življenja. Čas je za začetek učenja, da boš našla odgovore in se povzpela na višjo vibracijo osebnega miru. V tvoje življenje na srečo zdaj prihajajo duhovni učitelji katerih primarna naloga je, da te inspirirajo k učenju in/ali pa te usmerjajo k pravim učiteljem in "učilnicam", ki bodo tvoji duši pomagale na pravo pot. Poslušaj učitelje. Ko delujejo prejemaš pomembne informacije na zelo raznolike načine (od reklam, ki jih opaziš do brošur, vabil na razne seminarje in delavnice,...)
Delujejo tudi skozi "kurirje", ki ti informacije podajajo spontano, včasih brez kakšnega vidnega razloga. Bodi odprta študentka. Naše celo življenje je v bistvu učilnica za našo dušo. Vprašaj se česa si se v zadnjem času naučila in kaj je tisto česar se boš naučila v prihodnje in predvsem: ali si se voljna učiti. Ko poslušaš ti bodo vodniki pomagali do odgovorov. Vodili te bodo, ko boš pripravljena.

Hvala  :-* Hja, res bi mi prav prišli kakšni duhovni učitelji...ker čutim, da se pospešeno dogajajo spremembe (v meni), pa ne dohajam, niti ne razumem (še) vsega tega. Inspirirana sem že (tudi s strani tega foruma), voljna sem se učiti (že po naravi), tako da zdaj jih samo še ''počakam''  ;D

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #70 on: January 17, 2012, 11:03:06 AM »

Najlepša hvala

Zmaga

Zmaga
Feed your spirit/Nahrani svojo dušo
Tako kot moraš nahraniti svoje telo, moraš nahraniti tudi svojo dušo. To te ojača, napolni z energijo in ti daje moč. Večina ljudi ne ve kaj je tisto kar nahrani njihovo dušo, in tudi če vedo tega ne počnejo. Ne počni tega. Hranjenje duše pride iz izkušenj, ki te naredijo močno in ti dajejo občutek edinstvenosti, spontanosti in sreče. Hrana tvoje duše je osebna; samo ti veš po čemu hrepeni tvoja duša. To je lahko ples, telovadba, igra z otroci, dobra kava ali psrehod, plaža, kuhanje... karkoli.
Premisli kakšna hrana je poterbna za tvojo dušo. Bolj jo hraniš, močnejša je. In ko je duša močna so tudi tvoje vibracije glasne in močne. Ne bodi dušni anoreksik, vsak dan nahrani svojo dušo.

Tejka, najlepša hvala za Vzpodbudne in motivacijske misli. Zmaga

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: January 17, 2012, 02:12:05 PM »
Tejka, tudi jaz bi prosila, če lahko.
Hvala.

Urška: Get a new story/Dobi si novo zgodbo
Prepričenje, ki ga imaš na podlagi starih izkušenj ti preprečuje stik z božanskim vodstvom in višjimi vibracijami. Namesto, da dopuščaš, da te vodi preteklost, poglej nanjo kot na zgodbo, ki si jo prerasla ali se je naveličala in si izmisli novo zgodbo zase. Izumi svoj novi jaz - takega, ki deluje ubrano in izkuša magične trenutke, višje vodstvo in srečne konce. Ne definiraj se na podlagi izkušenj in mnenj drugih. Definiraj se kot dušo in si izmisli zgodbo, ki vključuje neskončno pomoč tvojih vodnikov.Prepoznaj kako navezana si na svojo staro, utrujajočo zgodbo bolečine, trpljenja, frustracije in žrtve. Premisli kako pogosto uporabljaš to verzijo sebe, ko kontaktiraš z okolico. Naredi sebi in okolici uslugo in pusti to zgodbo. Ima slabe vibracije in ti preprečuje stik z višjim vodstvom in pozitivnimi vibracijami.

U, Tejka, kako na mestu. Sem ravno v tem obdobju, ko sem precej že opustila, trasformirala, manjka samo še malo in počasi kreiram že nove zgodbe.
Res super.
Hvala ti.  :-*
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #72 on: January 20, 2012, 11:06:57 PM »

Aisha
Make a note of it
You may be intercepting vibrations from your guides regularly, but having the confidence to trust your vibes fully may still be a challenge. Don't worry. Trusting your vibes takes time. With a little extra effort, however, you can accelerate the process and not miss a single golden nugget of guidance from your Higher self. The way to strengthen your confidence and better recieve guidance is to carry a small notebook throughout the day and write down every vibe you get, no matter how subtle, including hunches, inspirations, bright ideas, wonderings, vague notions and many others. The more you write down your vibes, the more tuned in to them you'll become. You'll also have a mass of concrete evidence that they're real, accurate, and trustworthy. This does wonders for your confidence and increases your psychic awareness at the same time. Try this for a week and see for yourself.

najprej hvala!!  :-*

potem pa:  :o :o :o OMB!!!

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #73 on: January 21, 2012, 01:23:13 PM »

Aisha
Make a note of it

najprej hvala!!  :-*

potem pa:  :o :o :o OMB!!!

Bi tale OMB delila z mano? Firbec sem ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: January 22, 2012, 10:17:15 AM »
tejka, zadnje čase se mi dogajajo same take stvari, da se resnično sprašujem, ali mi nekdo oz več njih tam zgoraj želi povedati kaj posebnega oz več posebnih stvari... recimo - čisto po naključju sem prišla v stik z rejkijem (tokom bolezni se najverjetneje vsak srečuje z alternativnimi metodami in spremembami načina življenja, mišljenja), potem sem tokom iskanja informacij o reikiju naletela na stran z več takšnimi metodami, med njimi tudi angelsko zdravljenje, angelska števila, pomeni in theta healing... brskanje za theta healingom me je pripeljalo sem in v stik z Gaio in ostalimi... ponavljajo se mi številke, vse napovedi mi govorijo, da se moram začeti poslušat, da me vodniki želijo peljati naprej in da se moram samo prepustiti občutkom... jaz pa tega ali ne znam ali pa še preprosto nisem na to pripravljena... iščem, črpam, in ena stvar me kot po čudežu spet vodi k drugi... ah, ak bi bil vedež ne bi bil revež pravijo :)))