Lahko tudi meni? Lahko tudi kar v angleščini. Hvala.
Zate sem izvlekla isto kot za Luno (sem začela brat, pa mi je bila blazno znana in sem šla gledat, če sem jo že dala na forum) in bom samo skopirala, če ne zameriš.
Learn: Trenutno nimaš vseh spretnosti, ki ji potrebuješ, da bi bila kos izzivom tvojega življenja. Čas je za začetek učenja, da boš našla odgovore in se povzpela na višjo vibracijo osebnega miru. V tvoje življenje na srečo zdaj prihajajo duhovni učitelji katerih primarna naloga je, da te inspirirajo k učenju in/ali pa te usmerjajo k pravim učiteljem in "učilnicam", ki bodo tvoji duši pomagale na pravo pot. Poslušaj učitelje. Ko delujejo prejemaš pomembne informacije na zelo raznolike načine (od reklam, ki jih opaziš do brošur, vabil na razne seminarje in delavnice,...)
Delujejo tudi skozi "kurirje", ki ti informacije podajajo spontano, včasih brez kakšnega vidnega razloga. Bodi odprta študentka. Naše celo življenje je v bistvu učilnica za našo dušo. Vprašaj se česa si se v zadnjem času naučila in kaj je tisto česar se boš naučila v prihodnje in predvsem: ali si se voljna učiti. Ko poslušaš ti bodo vodniki pomagali do odgovorov. Vodili te bodo, ko boš pripravljena.