Author Topic: Čudni glasovi iz vesolja, ali iz zraka  (Read 5357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Čudni glasovi iz vesolja, ali iz zraka
« on: January 21, 2012, 04:24:48 AM »
Zadnje dni se po celem svetu pojavljajo čudni glasovi.  Nihče zaenkrat ne zna pojasniti zakaj tako, a obstojajo verzije, da gre za delo  HAARP kreatorjev, da se sproža vulkan, ter tako potem odmeva po celem svetu.   Verzij, ki vse to nekako postavljajo na nekakšna neugotovljivega je kajpak neoporečna, zato prepuščam tudi vam besedo za razmišljanje, ter glodanje obenem. 

Priporočljivo je da si ogledate spodnji video.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Čudni glasovi iz vesolja, ali iz zraka
« Reply #1 on: January 21, 2012, 06:20:49 AM »
Ne vem zaenkrat imam bolj občutek, da je tole fake, lahko pa da se motim. Vulkan pa definitivno ni in ne more bit.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: January 21, 2012, 09:46:57 AM »
Jst ne vem, če sem čudna al kaj, ampak zadnjič ponoči, v Ljubljani, sem nekaj zelo sličnega poslušala. K sem se prav spraševala, če kje kej delajo, kakšni gradbinci al pa kaj - sam ob dveh al treh ponoč?

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: January 21, 2012, 10:34:09 AM »
Jst ne vem, če sem čudna al kaj, ampak zadnjič ponoči, v Ljubljani, sem nekaj zelo sličnega poslušala. K sem se prav spraševala, če kje kej delajo, kakšni gradbinci al pa kaj - sam ob dveh al treh ponoč?

Hannah, škoda, da nisi posnela. O tem poročajo po celem svetu. Nekaj posnetkov je prirejenih, tako, da so zvok iz Ukrajine iz lanskega leta priredili v nove posnetke. Nekaj posnetkov pa so eksperti preučili in ugotovili, da so pristni. Ni kaj, nekaj se očitno dogaja...Kaj nam to prinaša, pa bo pokazal čas. Definitivno pa je, da se mati zemlja pripravlja na večje dogodke, ki bodo sledili v tem letu. Če ste prebrali 2. del zgodbe o fantku iz Romunije, potem nam je popolnoma jasno, za kaj gre.
Dejstvo pa je, da uradni viri molčijo o tem, zakaj, pa vedo sami. Vedno je treba gledati na dogodke iz "večje slike", ker se vsak tak dogodek postavi v mozaik, kjer se potem vidi dogajanje.

Če so dogodki delo matere zemlje je ena stvar, če pa za to poskrbi človeška roka, je pa čisto druga zadeva!!!

Na FB je bil mlad fant (1989) Mitchell  iz Avstralije, ki je napovedal potres in cunami lanskega leta na Japonskem. Ker ima informacije in jih je neovirano delil na FB o bližajočem se velikem (9,3) potresu v Californiji in s tem povezanimi velikimi tsunamiji, ki bodo zalili večji del zahodne ameriške obale, so ga oblasti zbrisale. Na FB ga ni že cel teden. Fani so odprli FB strani, katere so oblasti ponovno zbrisale. Zdaj obstaja samo ena stran, kjer se ugotavlja in se iščejo informacije, kaj se je s fantom zgodilo. Ta je imel namreč informacije iz HAARP programa, kjer se že v naprej ve, kje bodo določeni faktorji sprožili dogodke. Ti faktorji so iluminati ali ostanki anunakijev, temne sile, ki mislijo, da bodo v tem letu zbrisale iz obličja zemlje velik procent populacije. Vendar jim ne bo uspelo, ker se ljudje prebujamo in imamo dovolj informacij, da s pomočjo moči misli in dobrih namer iz srca, pošljemo univerzumu dovolj močno sporočilo, da si tega ne želimo ampak hočemo napredovati v višjo dimenzijo, kjer nam bo bolje. Sicer pa vse to govori tudi fantek.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: January 21, 2012, 11:46:27 AM »
Kot je napisala Ametist, tudi sam menim, da gre za prirejeno. Potrebno je narediti strah med ljudmi, le to pa bo zaradi informiranosti zelo težko. Torej, če vas zjutraj zbudi tak čuden zvok, to pomeni, da se nekdo z vami igra. Če pa se motiva z Ametist, potem je možno nekaj drugega, torej vesoljske sile, kar sploh ni velika možnost, saj če bi želeli, bi se že pokazali.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: January 22, 2012, 11:25:29 AM »
Moja hči se je pred kakšnim tednom prestrašena zbudila sredi noči, ker da je slišala močan zvok, pok, pravi kot da bi padla bomba na tla, ni se mogla premakniti, ni me mogla priklicati, kot bi bila blokirana. Trdi, da ni sanjala,da je bila budna.
Nisem si znala razložioti.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: January 22, 2012, 12:28:37 PM »
Moja hči se je pred kakšnim tednom prestrašena zbudila sredi noči, ker da je slišala močan zvok, pok, pravi kot da bi padla bomba na tla, ni se mogla premakniti, ni me mogla priklicati, kot bi bila blokirana. Trdi, da ni sanjala,da je bila budna.

To smo imeli ravno zadnjič to debato, da ni nič drugega kot astralno potovanje. Naša duša med spanjem itak potuje okoli in včasih se zgodi, da se telo prej zbudi, kot pride duša nazaj in v tistem trenutku ko se zbudimo imamo občutek da smo paralizirani.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #8 on: January 23, 2012, 08:27:47 AM »

To smo imeli ravno zadnjič to debato, da ni nič drugega kot astralno potovanje. Naša duša med spanjem itak potuje okoli in včasih se zgodi, da se telo prej zbudi, kot pride duša nazaj in v tistem trenutku ko se zbudimo imamo občutek da smo paralizirani.

Hvala Jane, ja bi se strinjala s to razlago. :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.